nowfak Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Ja glih komi...sej po moje sploh nisem še dobr dojela da se je to res zgodil... Kako ti je pa to ratalo?? (a si kupla karte za pass paddock?)
brubi46 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Kako ti je pa to ratalo?? (a si kupla karte za pass paddock?) Ne, sej te karte se ne dajo kupit. Gor je bila tud prijateljica k dela za romunsko televizijo in je imela media pass, pol je pa nekje še dve zrihtala, tko da nas je lahko šlo več not.
ridegirl32 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Jaz sem bila letos tudi v Brnu. No saj sem bila lansko leto tudi. A je bilo letos veliko boljše. Tako v kampu kot na sami dirki. Predvsem v kampu (normalno da Start) je bilo letos noro, naša družba pa je itak bila glavna - vsaj v petek, v soboto smo se malce držali nazaj (da so še malo drugi pokazali kaj znajo). Kljub temu da nas je vse zeblo kot da je sredi zime, pa še mokri in blatni smo bili. V glavnem, naslednje leto verjetno spet, samo prosim brez dežja in ledenega vetra.
Cartman Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 jez grem pa u Brno dns! prejšn vikend je blo za pusice :whistle:
Bela81 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 :grim :grim :grim Fino je blo!! Razen sobote ko je blo mrzlo ko pes, tko da dobr da sem se mela h komu stiskat :winkiss: Dirka sicer bolj dolgočasna, je bil pa izid zelo razveseljiv :grupni: Še najboljš je bil pa ponedeljkov obisk v paddocku :naughty: Evo par slikc: Gionni in Jacques Dovi Suzukijev boks In še najboljše za konec :worship: :worship: Kako ti/vama zavidam...jz bi dihala,kot pri porodu...hjoooooj,ko vidim ta zadnji dve sliki...mi gre kr na jok.....Vglavnem CESTITAM...!!!!
KennyJR Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 (popravljeno) evo se ne splača odpirat nove teme, tk da lahk kr v lansko napišem... a mogoče kdo ve kako dolgo ponoči sprejmajo v kamp start? ker nevem kdaj mi bo uspelo prlezt tja in pa a mislte da bo še dost placa v petek zvečer :unsure: ("dost" seveda za moj mini šotorček, avtuček, pa mojo malenkost in veliko babjo rit) ker res nebi rad taboril pred prestavljivim wc-jem... Popravljeno Avgust 12, 2009. Popravil KennyJR
bLuZoNdEr Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 evo se ne splača odpirat nove teme, tk da lahk kr v lansko napišem... a mogoče kdo ve kako dolgo ponoči sprejmajo v kamp start? ker nevem kdaj mi bo uspelo prlezt tja in pa a mislte da bo še dost placa v petek zvečer :unsure: ("dost" seveda za moj mini šotorček, avtuček, pa mojo malenkost in veliko babjo rit) ker res nebi rad taboril pred prestavljivim wc-jem... Evo še jaz imam par vprašanj. Jutri odrineva s punco na Dunaj malo zganjat turizem, in sva planirala tam ostati do ponedeljka (v avtokampu), danes pa ugotovim, da je ta vikend na sporedu dirka v Brnu, ki pa je le 2uri vožnje iz Dunaja. Zanima me kako je z vstopnicami za dirko: je to potrebno že prej kupiti ali ni panike če pridem tja in jo kupim na dirkališču samem? Kakšne so okvirno cene in za kateri del steze se je najbolje zagrebsti (seveda me zanima najboljša opcija med najcenejšimi)? Hvala za pomoč LP
perimund Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 58€ zunanji krog dirkališča - povsod, kupis na licu mesta. :naughty:
karlovacko Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 mene še nekaj zanima, glede kampov. kateri so še poleg kampa start, radi bi namreč tistega kjer bi se lahka usaj malo naspali. :grim zanima me še to, ko prideš na samo dirkališče je to kje označeno kako do teh kampov priti, ali je to bol tako tako.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se