IKE Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Povzetek iz dnevnika Večer : Danes se začenja zbor motoristov v Mariboru : Motoclub BLACK DRAGONS SLOVENIJA iz občine Duplek pripravlja tridnevno srečanje motoristov v Dupleku, ki se začne danes ob 16'00 uri. Pričakuje se več kot 500 udeležencev, kateri bodo lahko spremljali nastope glasbenih skupin, organizirana bo panoramska vožnja po dupleški občini in družabne igre, v soboto 24.08. pa obljubljajo presenečenje ... :?: . Izvedena bi naj bila tudi motoristična tekma otrok starih od 7 do 10 let na mini motornih kolesih, v nedeljo pa bodo vsem motoristom pripravili brezplačen zajtrk. Lani se je zbora udeležilo veliko tujcev, prišli so celo motoristi iz Nizozemske in Luksenburga, zato vabljeni vsi tudi letos. Srečanje poteka v bližini kraja Metava pri Mariboru, organizator pa je poskrbel tudi za dobro označitev poti do mesta dogajanja. Na razpolago je tudi veliko zelenih površin za za kempiranje ali taborjenje udeležencev. Za dodatne informacije se lahko obrnete na člana omenjenega motokluba na tel. št. 031 / 534 446 - Rok Ribič.
dave the wave Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Pogledat pa bom ze kaj sel... 8) 8) :D
BIG YELLOW Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Štartam v soboto ob enih iz Škofje Loke. :lol:
ToniTic Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Pravkar namenjen it malo pogledat...
JEMS2002 Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Pravkar prišel z zbora v Metavi. Dobra muzika, ogromno pijače le še na plesalke bi bilo trba počakat. Zanima me kako je na drugih zborih, če v večini prevladujejo usnje in tetovaže ter :drinking: . Jaz kot endurist sem malce zgubljen. :?: Mislim, da bo čas da pristopim v eno izmed društev 8) in pa kupim kakšnega Indian motor pa dobro usnje :lol: .Bi mel če bi kj kaj podedoval :D
Ghost_R1 Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Ja bilo kar zanimivo, bil na zboru po zelo dolgem času.
otog Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Pravkar prišel z zbora v Metavi. Dobra muzika, ogromno pijače le še na plesalke bi bilo trba počakat. Zanima me kako je na drugih zborih, če v večini prevladujejo usnje in tetovaže ter :drinking: . Jaz kot endurist sem malce zgubljen. :?: Mislim, da bo čas da pristopim v eno izmed društev 8) in pa kupim kakšnega Indian motor pa dobro usnje :lol: .Bi mel če bi kj kaj podedoval :D Hej jems, pripelji se na Koroško, tukaj pa prevladujejo endure, pa , ko se odločimo za skupinsko vožnjo, so med nami tudi tetovirani in ledrasti fantje. :P Drugač se nam pridruži med lastniki TA, poglej na forumu.
Teya Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 A kdo kaj ve o tistem z Ninjo, ki se je skipal? Kako je z njim? Ko sem jaz tipa vidla ob cesti je kr medlel. Upam da je OK. Samo drugič bo pa treba tudi možgane s sabo na motor vzet!
Pervy Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 prezivel, blo je zanimivo, sploh igre in dogajanje ob sankih. PS: teya z ninjo je baje OK za drugega udelezenca trka pa nevem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se