metalbike Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 hej hej ;) Še eno vabilo od nastopajočega benda ;) od katerih smo kar trije motoristi B) . Če se vam bo zaželelo malo starega r"n"rolla, rolling stonsev, creedence clearwater revival ipd... ste vabljeni prislonit ušesa ob naše kitare .) Lp pa se vidmo ob kakšnem pivu B)
Gespann Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 To vsak sam svoje prodaja ali po vzoru smučarskega sejma prineseš in ti organizatorji za določeno provizijo prodajajo? Če vsak sam, bi lahko v bodoče razmislili o neke vrste komisijski prodaji, saj se marsikomu ne bo dalo tam viset za vrednost par evrov. Bolje, da jih ponuca v vaši brunarci :naughty: :naughty: :naughty:
VS800 Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Pridem na en rablen per :trance_33_sleep:
coper Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 za vse prodajalce bo poskrbljeno tudi za malico vabljeni vsi kupci in prodajalci!!! pa tudi za musko v živo bo poskrbljeno A bo za kupce tut poskrbljeno z malco in :beer2: Union seveda ?
vaški Objavljeno April 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 4, 2008 seveda bo poskrbleno za tudi druga lačna usta robo bo tudi možno dati v komisijsko prodajo
yeti01 Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Prinesem jakno za pol cene 110 eurov,rokavice vanucijeve-večje,škornje-ženske št.37 pa še ke!
semamiz Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 :naughty: Drugač se pa golaž že pripravlja in bo :worship:
semamiz Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Pridem na en rablen per :trance_33_sleep: :naughty: Točno ja , rablenga boš pa domov nesu... :naughty:
Senna Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 :naughty: Točno ja , rablenga boš pa domov nesu... :naughty: Jest tut na enga kozla :rolleyes:
bmwslo Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 Ej boysi, super je blo. Sem par novih fac spoznal in par starih videl. :worship: Še pridemo :evilgrin:
vaški Objavljeno April 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2008 hvala vsem k ste se udeležili in uppam da ste se imeli lepo bilo je več kot lepo HVALA VSEM SKUPAJ
fossil Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 dobr ste to organiziral, pa muska je bla dobra :worship:
motoristek Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 Super je bilo :worship: tako kot vedno... :yea1:
doggie Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 družba dobra, golaž dober, kokta super, pa še fajn sem zaslužil :worship: :whistle:
motoristek Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 družba dobra,golaž dober, kokta super, pa še fajn sem zaslužil :worship: :whistle: Samo, da si prišel živ in zdrav domov... :worship:
stuhec Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 vsi ste nekaj prinesl in vsi ste nekaj zaslužil, ok kje pa si imel ti te stvari yeti01 ?
zlati Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 (popravljeno) Super je bilo :worship: tako kot vedno... :yea1: kak ste lepi :worship: Popravljeno April 5, 2008. Popravil zlati
AlterMann Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 super je blo :OK: P.S.: doggie, hvala za Višnjo ;)
motoristek Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 super je blo :OK: P.S.: doggie, hvala za Višnjo ;) Žal mi je, da je nisem jaz naskočil... :naughty:
semamiz Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Super je bilo :worship: tako kot vedno... :yea1: :naughty: Ste bli pa kar luštni na kupčku ... :worship: Pa hvala za obisk ! :worship:
doggie Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Žal mi je, da je nisem jaz naskočil... :naughty: boš še imel priložnost, saj se rada razdaja :whistle:
AlterMann Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 ji je blo tko všeč pri Vaških, da je kar tam ostala.... :rolleyes:
soncek9 Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 škornce mi je uspelo prodat :worship:
doggie Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 ji je blo tko všeč pri Vaških, da je kar tam ostala.... :rolleyes: če ste ji nedolžnost vzeli jo popolnoma razumem :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se