klimbra Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Naredil velikansko napako..........ker nisem kupil salame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anja37 1
semamiz Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Naredil velikansko napako..........ker nisem kupil salame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :naughty: Jast je pa nisem , ker sem jo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :naughty:
AlterMann Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 salama je (bla) res fenomenalna :OK: upam, da bo Frenku kajkmalu še kakšna kobila "padla po stopnicah" :P
Ni3ous Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Kaj bo kdo prlimal kako fotko, da vidimo kolk vas je blo, kolk je blo kej robe na izbiro in tko :whistle:
yeti01 Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 vsi ste nekaj prinesl in vsi ste nekaj zaslužil, okkje pa si imel ti te stvari yeti01 ? Najprej čisto v kotu,ko pa so eni spakirali sem se prestavil na štant bolj proti vhodu na sonce.Prodal sem tri čelade za katere si nisem mislil da jih bom čeprav so bile v odličnem stanju(vse tri 80 eur.)in ne starejše od dveh let.Zajebal pa sem se z jakno za katero sem mislil,da bo šla v sekundi saj je praktično nova in za polovico cene,katera je bila že itak decembra pri luisu dvakrat popravljena.Je pa res,da mora bit možakar vsaj 190cm velik,da bi mu bla prav.
Darko U2nc Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 :whistle: klimbra ni problem ti samo povej pa ti jih bomo zrihtal kukr ces :worship: :worship: :worship:
Darko U2nc Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 :naughty: slike si pa lahko ogledate na nasem forumu :whistle:
Einherjar Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Bil samo 45 min (imel koncert isti dan) - full folka, prijetno vzdusje. Za salame me pa samo zanima - glede na to da je bil bolsji sejem - a so bile rabljene?
kotzi Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Salame so bile 1A in so bile PORABLJENE!!!! Drugače pa je bilo full fajn, tudi dober promet, dober golaž, vidu dosti LEGEND, skratka super je blo. Še pridemo! Lp! Iztok P.s. Kje se vidijo slike v albumu - forumu?
motoristek Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 (popravljeno) Salame so bile 1A in so bile PORABLJENE!!!! Drugače pa je bilo full fajn, tudi dober promet, dober golaž, vidu dosti LEGEND, skratka super je blo. Še pridemo! Lp! Iztok P.s. Kje se vidijo slike v albumu - forumu? Tu.... :whistle: Popravljeno April 7, 2008. Popravil motoristek
stuhec Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 golaž je bil res dober saj je tudi moral bit, če se je kar 2 dni kuhal čestitam kuharjem, res dober
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se