vrho1679 Objavljeno April 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2008 TKU: Vreme smo včeri zvečer porihtal. Šanki stojijo. Pir stestiran. Kelnarce smo ogrel. Zde pa če vas no vsaj taužnt, se ne gremo več.
semamiz Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 :naughty: Nč bat , mi pridemo ! :worship:
du-le Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Jaz že grem, sam da nas bo prej taužent. :OK: :grim
du-le Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Štejem, pa štejem,ampak vedno mi dva zmanjkata, da bi nas bilo TAUŽENT.Nas bo pa drugo leto. :naughty:
AlterMann Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 smo bli pa tisti, ki smo bli - eden za tri :P kar fajn ste zrihtal :OK:
bmwslo Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Štejem, pa štejem,ampak vedno mi dva zmanjkata, da bi nas bilo TAUŽENT.Nas bo pa drugo leto. :naughty: Ja obakrat ko si štel sem jaz falil :headbang: Želja je bla, možnosti pa nobene. Evo od zdejle sem fraj. Gremo kam ?
muki Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Evo, takole je nekdo danes pilil gumo LP
Prix Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Ja, je blo kr dobr...pohvale organizatorjem.... :worship:
Janck Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 HVALA USEM KI STE PRŠLI V ŠENGOTART.....HVALA ZA UDELEŽBO....OBISKE VRNEMO..... :worship:
Rokovnjač Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Hvala za sončka, pirčka pa družbo! :worship:
Kölm Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Žegnanje je uspelo. Vsem udeležencem se zahvaljujemo za zares veliko udeležbo in vam želimo srečno vožnjo v sezoni 08. Naslednje leto pa se zopet vidimo. ČLANI MK ATRANS Slike na: http://www.mk-atrans.si
Kölm Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 (popravljeno) ... Popravljeno April 7, 2008. Popravil Kölm
robbie Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Super je blo. vreme lepo, kelnarce fajn,pir dobr tak ko zmeri :worship: :naughty:
XRV-rider Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Super je blo, pohvale ORG :worship:
Zdrawc Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Ja, je blo kar enih folkov, celo nekaj poznanih :unsure: še zahvala Peklenim osam, oz. njihovemu članu, ki je posodil sprej za gume flikat, da smo zasilno zrihtali bratrančevo gumo :worship:
NN666 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 (popravljeno) Super je blo, pohvale ORG :worship: Ja, res je bilo lepo, vreme ste fajn zrihtali... Se pa na tadrugi slikci lepo vidi, ker motor je bil prvi opran :rolleyes: Popravljeno April 9, 2008. Popravil NN666
fossil Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 žal mi je da semj imel druge obveznosti :headbang:
Brdaus Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Se pa na tadrugi slikci lepo vidi, ker motor je bil prvi opran :rolleyes: Ja sej... od tistega voznika (voznice :naughty: ), ki je najbolj :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
NN666 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Ja sej... od tistega voznika :eek: :nono: Mater, si me vstrašo zdaj... :fight1: ... pa Mateja tud :grim sva morala it kar na wc preverit, če je vse v redi :whistle: . In je :OK: ... voznice :naughty: :yes: :winkiss: ki je najbolj :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :cry: :P :devil:
vrho1679 Objavljeno April 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2008 Fotke so urejene in na naši strani: http://www.mk-atrans.si Ko kliknete na galerijo počakajte, da se naložijo VSI zavihki preden kliknete na povečavo. Ko je galerija naložena, se slike hitro nalagajo. Hvala še enkrat vsem za obisk. Se vidimo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se