borut Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 sobotno popoldne in nedeljsko pozno popoldne bi naj bilo v ZG - kišovito ! :? saj neu treba motorja pol prat! :lol1: :lol1: :lol1: a mogoc kdo ve kolk € je prijava? :bounce: :bounce: :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno April 21, 2008 Deli Objavljeno April 21, 2008 saj neu treba motorja pol prat! :lol1: :lol1: :lol1: a mogoc kdo ve kolk € je prijava? :bounce: :bounce: :bounce: Bilo je 10€, vreme je bilo pa super brez dežja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borut Objavljeno April 21, 2008 Deli Objavljeno April 21, 2008 Bilo je 10€, vreme je bilo pa super brez dežja sem bil dol, pozdravu vse sam tebe pa nism nikjer vidu :? , vozu pa nisem ker mi ni slo z cajtom skuz... drgac pa hvala za odgovor(dobis za :beer1: ! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 sem bil dol, pozdravu vse sam tebe pa nism nikjer vidu :? , vozu pa nisem ker mi ni slo z cajtom skuz... drgac pa hvala za odgovor(dobis za :beer1: ! lp Ja kako pa da mene nisi vidu sej kar žarim :evilgrin: Ja ni kaj boš mogu dat kar za 2 :beer1: , da oprostim. :evilgrin: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borut Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Ja kako pa da mene nisi vidu sej kar žarim :evilgrin: Ja ni kaj boš mogu dat kar za 2 :beer1: , da oprostim. :evilgrin: Lp mah spljoh ni problema... pocuki me za rokav da slucajno ne pozambim... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se