tati Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 :nono: eni dobijo pešačke navdihe :? eni hrejo spat tretji plesat :whistle: hvala prjatu, me zanima kakšen pogon boš imel ti letos.... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Da ne govorimo o tistih: "Ti ne veeeeeeeeeeeeeš" :unsure: ja, hvala Vale za moralno oporo :naughty: :naughty: :naughty: :hmm: :doze: 2X :headbang: :headbang: :headbang: :winkiss:
TONTO Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 hvala prjatu, me zanima kakšen pogon boš imel ti letos.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: 4x4
linza Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 I'll be there :D Me too, me too :yea1:
ghibli Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Ufff se vleče... Sam dol prletimo v petek pa bo lažje.. :naughty:
Štrom Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 V planu je petek 99%, če ne sobota gvišn. :yea1:
volk Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 hvala prjatu, me zanima kakšen pogon boš imel ti letos.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Na vse štiri :grim
RHonda Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Gre kdo iz Ljubljane / okolice dol ? Jest sm se že odloču da grem, mogoče tudi kolega :worship:
tati Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Ufff se vleče... Sam dol prletimo v petek pa bo lažje.. :naughty: ja itak, da bomo kaksen bambus pili skupaj.............. :winkiss:
kađiva Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 jebemo ampak lan takle čas smo se že v morju kopal, letos pa slab kaže :rolleyes: v glavnem komi čakam drug vikend :whistle:
klimbra Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 ja itak, da bomo kaksen bambus pili skupaj.............. :winkiss: Al pa pivce :winkiss:
jager Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 jebemo ampak lan takle čas smo se že v morju kopal, letos pa slab kaže :rolleyes: v glavnem komi čakam drug vikend :whistle: Kaj pa otroc vejo, kaj je 15 stopinj :naughty: grejo u vodo in uživajo :whistle:
Tony Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 (popravljeno) Gre kdo iz Ljubljane / okolice dol ? Jest sm se že odloču da grem, mogoče tudi kolega :worship: Mogoče mogoče grem, se še slišmo :? Popravljeno April 28, 2008. Popravil Tony
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 menda tudi letos uletim :worship: Itak :naughty:
tati Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Al pa pivce :winkiss: :grrr :grrr :grrr :grrr dol je ful dober vinček.......... :winkiss: :winkiss:
marcrnko Objavljeno Maj 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 (popravljeno) Prvi gosti su stigli: Bob i Khun iz Belgije i Georg iz Austrije ! Počinje ludilo ! Popravljeno Maj 7, 2008. Popravil marcrnko
klimbra Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 :grrr :grrr :grrr :grrr dol je ful dober vinček.......... :winkiss: :winkiss: Vem......sam jaz ga pršvercam iz Šmarja!!!!! Povabljena........že v petek, ker se zna zgodit, da ga v soboto že zmanjka!!!!!
soncy Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Vem......sam jaz ga pršvercam iz Šmarja!!!!!Povabljena........že v petek, ker se zna zgodit, da ga v soboto že zmanjka!!!!! mene so pa srbi povabil na anakondino kri :kva1: pojma nimam kaj je to. :whistle: prav hudo mi je, k ne bom probala :cry:
klimbra Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 In kdo ti brani??????? Pot pod noge, pa spalko v gepek(ki je itaQ nauš rabla, ker je dovolj dvonožnih grelcev).....pa prletet, pa ti dam še jaz "TAPRAV" refošk za probat!!!!
Miha Z. Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 :grrr :grrr :grrr :grrr dol je ful dober vinček.......... :winkiss: :winkiss: pa borovničke :evilgrin:
Miha Z. Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 I'll be there :D u! spet se bomo dol dajal ane?!?! :ninja:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se