Skoči na vsebino

Ličar - Štajerska

Priporočene objave

Objavljeno

Lep pozdrav,

Zanima me če kdo pozna kakšnega dobrega ličarja na območju štajerske ki zna zmešat barvo in pobarvat dele motornega kolesa v originalno stanje?

Gre za yamaho thundercat, modra barva, letnik 2001, barvanja je potreben rezervoar in prednja maska, le lepotni popravki, nalepke imam originalne nove ker so zelo poceni!

Hvala že vnaprej!

Objavljeno (popravljeno)
Lep pozdrav,

Zanima me če kdo pozna kakšnega dobrega ličarja na območju štajerske ki zna zmešat barvo in pobarvat dele motornega kolesa v originalno stanje?

Gre za yamaho thundercat, modra barva, letnik 2001, barvanja je potreben rezervoar in prednja maska, le lepotni popravki, nalepke imam originalne nove ker so zelo poceni!

Hvala že vnaprej!

Pirh (SIKENS) v Žalcu - Ložnica. Je še vedno na štajerskem :whistle:

Popravljeno . Popravil bmwslo
Objavljeno
Pirh (SIKENS) v Žalcu - Ložnica. Je še vedno na štajerskem :whistle:

Ne to je že delno Savinjska spodna :rolleyes:

Objavljeno

Sicer nevem zakaj je tema pod športni motociklizem, res ne spada sem!

Hvala za informacije

Objavljeno
Lep pozdrav,

Hvala že vnaprej!

040/646-744, Peter (okolica MB)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

a pa pozna kdo kakšnega dobrega in izkušenega ličarja/mojstra za barvanje plastik iz LJ ali okolice

rabim pa tole spremenit v črno

372_2.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!