suzuki Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Hola! danes dobil tale filmček v emajlu in šel malo raziskat... meni se zdi kar zanimivo in uporabno, sem se takoj spomnil 4 leta nazaj na izlet v Dolomite in tista dva žeblja v zadnji gumi :rolleyes: (sem prečekiral forum, a Search pravi da ni nič takega... če je slučajno že bilo obljavljeno prosim da mod zbriše) moto filmček homepage enjoy :) Ervin93 in SharpNinja 1 1
Rock-46 Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Hola! danes dobil tale filmček v emajlu in šel malo raziskat... meni se zdi kar zanimivo in uporabno, sem se takoj spomnil 4 leta nazaj na izlet v Dolomite in tista dva žeblja v zadnji gumi :rolleyes: (sem prečekiral forum, a Search pravi da ni nič takega... če je slučajno že bilo obljavljeno prosim da mod zbriše) moto filmček homepage enjoy :) Zgleda full fajn....cudno da to niso zaceli dodajat v vse gume, ce je res tako kot kažejo na filmu...
Jure Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Hudo, ne bi bilo slabo imet tole na motorju :D
exe`FZS Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Zelo zanimivo, dobesedno ti prihrani denar za novo gumo v kolikor naletiš na žebelj. Me prav zanima koliko bo ta guma dražja od ostalih.
Port Folio Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Me prav zanima koliko bo ta guma dražja od ostalih. Gumina cena bo ostala nespremenjena, postopek dodajanja gela v gumo bo dodaten strošek. Pametna poteza :worship: .
jetman Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Ja fajn. Samo nimajo še niti enega distributerja.
čeladko Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Kako pa to upliva na centriranje gume....? :naughty: :naughty: :naughty:
no_name Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Če je ta gel enakomerno nabrizgan z centriranjem ne bi smelo biti problemov. U bistvu ta zadeva izgleda kot en tekoči lateks...
sayo Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Super zadeva :worship: A to dobiš v spreju, al kako to naneseš ?
exe`FZS Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Super zadeva :worship: A to dobiš v spreju, al kako to naneseš ? ..na posnetku imaš prikazano, da se zadeva integrira/nanese v notranji del gume in pod visoko temperaturo, torej verjetno med proizvodnjo. lp
Einherjar Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Uradno ena boljsih stvari, ki sem jih videl....
simonsi Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Kul. Ampak verjetno doda kar dosti mase k gumi in s tem nekoliko poslabša okretnost.
Port Folio Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Ideja je fenomenalna, pa tudi konkurenca bo kmalu huda, če patent ni zaščiten z licenco :whistle: .
Provokator Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 ideja je dobra, a če bi bilo res tako super, bi zadevo že na veliko oglaševali in prodajali. pa ne samo za motor........
brembo Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 ideja je dobra, a če bi bilo res tako super, bi zadevo že na veliko oglaševali in prodajali.pa ne samo za motor........ res zanimiva zadeva ..ob vsem tem pa se mi poraja dvom če ni bla guma polna(notri brez zraka)? škoda k jo ni še čez pou prerezau ko je pelau čez žeblje :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se