irency Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Js bi tud šou, pa nemorn čez mejo ko je 18- v spremstvu staršev :BUA: ! Pa pejt z starši!!Itak greš do dol z njimi, pol pa po svoje :evilgrin:
irency Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 upam da kej pametnga .) Ja upam!!K bi bli vsaj Unimogsi :whistle: a mogoče so???Čakam odgovor, če kdo ve? :unsure:
brotherr6 Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 dajte tisti ko greste dol mal za đavola navijat saj bo itak najhiterjši :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
RHonda Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 dajte tisti ko greste dol mal za đavola navijat saj bo itak najhiterjši :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Pridemo navijat samo, če ma kawlna :worship:
miki30 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 (popravljeno) Js bi tud šou, pa nemorn čez mejo ko je 18- v spremstvu staršev :BUA: ! nevem če bi imel s tem težave... jaz sem šel lani brez spremstva staršev pa sem brez problema prišel čez mejo Popravljeno Maj 2, 2008. Popravil miki30
janih Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 glih pršu z grobnika, folka veeeeeeeelik, dirkajo k pr norcih na pisti seveda, po cesti pa smo bili zelo pridni, vsaj na slovenski strani, blo velik radarjev, vmes sem se ustavu še u fari na eno vodo in mešano meso, pol pa domov :worship: :worship:
Prevtzer Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 nevem če bi imel s tem težave... jaz sem šel lani brez spremstva staršev pa sem brez problema prišel čez mejo novi zakoni
Jure Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Super je bilo, vreme odlično, temperature prave, folka ogromno. Sem bil fajn fouš tistim, ki so/ste vozili :)
Ole Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Super je bilo, vreme odlično, temperature prave, folka ogromno. Sem bil fajn fouš tistim, ki so/ste vozili :) Midva lih kar pršla domov. Res je blo super...sonček, toplo :):):) Dex sem vidu tvoj motor, tebe pa nikjer :rolleyes: . Pohvale organizatorju :worship:
miki30 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 (popravljeno) novi zakoni ajaaa Popravljeno Maj 2, 2008. Popravil miki30
minca Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 ravnokar pršla domov :OK: :OK: sonce :kva2: fuuuuul folka :OK: motorji :kva2: motoristi :blush: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ...vse naj naj :D oa še spoznala sm kr dost novega folka....tko da :kva2: :OK:
irency Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 ravnokar pršla domov :OK: :OK: sonce :kva2: fuuuuul folka :OK: motorji :kva2: motoristi :blush: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ...vse naj naj :D oa še spoznala sm kr dost novega folka....tko da :kva2: :OK: Ja točn tko, blo je noroooo :D:D:D
zzzzz Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 ja superca je blo!!!dost bajkov,dost žensk za počekirat ,super vožnje na pisti ,pa še čevapi so bli dobri ! svaka čast organizatorju !!!!! VREME PA :OK:
Fric Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Vroče za popizdit..no sej pol ko so ble dirke se je že lepo shladilo
bikez Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Blo je super. Sonce me je kr napalilo. Na hrvaški strani nobenga policaja. Na poti domov prec za slovensko mejo pa zelen Kangu z odprto havbo in radarjem, naprej pa siva Honda Accord in dva stričeka. Seveda je bil radar v naselju, ki je dolgo malo več kot 100m :rolleyes: . Vse za varnost. Drugaeč pa vsa pohvala organizatorjem.
m@dness Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 brrrrrrr kak me je nazeblo .. glih zdaj prišel domov.. drugače pa ql.. folka ogromno - kr hrane sfalilo.. :krneki: drugače pa vreme super, peljal tud turistično vožnjo katero pa morem grajat. bila je preeeepočasna, folk se ni držal pravil.. krneki.. no sem pa vsaj pisto spoznal. lp
helenca46 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 uf ja zakon je blo to! :D še drugič :) sam ožgalo me je pa kr fajn:P
k0ci Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 bobs legenda pometel s konkurenco v razredu 1000 :worship: :worship: :worship: videl tanjuško, motor od rumenegacestaka, bivšo hondo od čamaca danci (saj si bil ti z številko 25 ne?) :worship: ampak na SVju zgledaš pa kot martin krpan na kobilici :D
mojcka_l Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Super je bilo, vreme odlično, temperature prave, folka ogromno. Sem bil fajn fouš tistim, ki so/ste vozili :) res odlično, sam pozabla sončno kremo...pa nasledn let B)
helenca46 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 evo če koga zanimajo fotke :D http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1115 če pa slučajn koga zanimajo videoposnetki naj pa pove pa jih lohka dobi .)
bobiboss Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 ja dobr je blo,vreme krasno,folka za izvoz,zadovoljen :OK:
irency Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 bobs legenda pometel s konkurenco v razredu 1000 :worship: :worship: :worship: Se pridružujem:D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se