Tony Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Če bo vreme dobr, pol se bomo mel super :OK: ni za zamudit :grrr
Jure Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Če mi rata prej ene 2x na Marof se it malo motorja privadit potem pridem :D Drugače pa samo kot gledalec :krneki:
k0ci Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Da bodo zadeve bolj jasne:- 16.45 do 600 ccm, »lady cup« in »enduro-supermoto« (7 krogov), - 17.10 750 ccm in 1000 ccm (8 krogov), - 17.35 »open« (8 krogov), letos smo se odločili, da razpišemo novo klaso 750ccm. In še dirkaški pravilnik: Za motocikle (pnevmatike, oklep, vzmetenje, itd.) ni predpisanih posebnih omejitev, pomembno je le, da ustrezajo prostornini kategorije v kateri bodo nastopili (Kawasaki 636 spada v kategorijo do 600 ccm) Vozniki z dirkaško licenco, ki jo imajo ali ki so jo imeli, se lahko prijavijo le v kategorijo »open«, ne glede na prostornino motorja. Prav tako vozniki z dirkaško licenco svetovnega formata, nastopajo le v kategoriji »open« izven konkurence. To ne velja za kategorijo »enduro-supermoto« in »lady cup«. Lp uf tole je pa lepo prebrat :OK: čeprav ne bi imel nič proti če pade v 750
Kawl Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Pridemo!!! pa magar vozit :evilgrin:
misty Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Lahko pa namesto piste narediš en krog tam v okolici grobnika pa prideš na en :beer1: frips ve? :P :D
Poljachina Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Svetujemo vam, da si "vstopnico" zagotovite v predprodaji, ki bo do 21. aprila. Do tega datuma je cena 100 €, po njem pa 120 €. V tem znesku je poleg prostega treninga vključena tudi dirka in celodnevna uporaba transponderja (merilnika časa). Tole je pa men zanimivo, da bodo dal v uporabo transponderje... a je to letos prvič ali je blo lani tudi? Drugače pa jz tud ob lepem vremenu 100% pridm.
danci1973 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 letos smo se odločili, da razpišemo novo klaso 750ccm.In še dirkaški pravilnik: Za motocikle (pnevmatike, oklep, vzmetenje, itd.) ni predpisanih posebnih omejitev, pomembno je le, da ustrezajo prostornini kategorije v kateri bodo nastopili (Kawasaki 636 spada v kategorijo do 600 ccm) Saj ne, da bi bilo hudo pomembno, me pa vseeno zanima - v katero kategorijo potem spada 996cc V2 motor? D.
greenninja Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Saj ne, da bi bilo hudo pomembno, me pa vseeno zanima - v katero kategorijo potem spada 996cc V2 motor? D. BOMBNIK
k0ci Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Saj ne, da bi bilo hudo pomembno, me pa vseeno zanima - v katero kategorijo potem spada 996cc V2 motor? D. pod inventar dirkališča :) čudno vprašanje, še bolj čuden odgovor
RHonda Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Res je še malo zgodaj, pa vendar...Če bi šel kdo iz Ljubljane/okolice s kombijem dol pa ima še 1 plac za motor, naj mi kar sporoči ! Seveda dam za bencin. Če ne bo nobenega, lahko tudi jaz mogoče dobim kombi, kjer bo tud 1 frej plac !
NGregor Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Mi definitivno pridemo ... verjetno samo gledat ... po nabito polnem avtobusu se tut neda plesat :lol1:
danci1973 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 pod inventar dirkališča :) čudno vprašanje, še bolj čuden odgovor Zakaj bi bilo to vprašanje čudno? The Superbike World Championship began in 1988, being open to modified versions of road bike models available to the public. For many years, the formula allowed for machines with 1000 cc V-twin engines (principally Ducati, but later Aprilia and Honda) to go up against the 750 cc four-cylinder engines (Honda, Yamaha, Kawasaki and Suzuki). D. PS: Odgovor je pa res čuden... :P
k0ci Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 no ja, sam kolikor piše gledajo samo na prostornino agregata in ne na njegovo zasnovo aja glede mojega odgovora, bil je malce začinjen z humorjem: ducati-->inventar-->nepremičnina
xr800 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Mene pa bolj tole zanima:Kaj to pomeni, da jaz sedim zadaj, inštruktor pa vozi moj motor? Al da jaz vozim za enim? Koliko bo pa krogov za 20 euričev?? :naughty:
GRUNF Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Če mi rata prej ene 2x na Marof se it malo motorja privadit potem pridem :D Drugače pa samo kot gledalec :krneki: Polagalec iz Rajd.....a niso to sami telečji izgovori?? No sam vprašam, glede na to, da si bil celo zimo sila glasen glede Grobnika.......Izgovori pač.......že slišano in videno..... :evilgrin:
gregor46 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Koliko bo pa krogov za 20 euričev?? :naughty: Lani so bli štirje :cry: .........ravno toliko da si si lušte naredo, za razmišljanje o kakih pravih linijah pa ni niti časa niti prostora. PS: je pa vseeno vredno probat :OK: ,...v primeru da še nisi vozo na pisti :whistle: Lp,Gregor
xr800 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Lani so bli štirje :cry: .........ravno toliko da si si lušte naredo, za razmišljanje o kakih pravih linijah pa ni niti časa niti prostora. PS: je pa vseeno vredno probat :OK: ,...v primeru da še nisi vozo na pisti :whistle: Lp,Gregor Če sem se že, potem se za ta denar verjetno ne splača..... :evilgrin:
fp4492 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 ...honda (vsaj pr men) ne bo piste vidla Misty, kaj se ti je pa zamerila Hondica? Po moje bi ti bla hvaležna ... :whistle:
mojgap Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Gašper, a se že ve mogoče kakšen bo urnik in kako je z skupinami glede na dosežene čase na Grobniku?
Jure Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 (popravljeno) Polagalec iz Rajd.....a niso to sami telečji izgovori?? No sam vprašam, glede na to, da si bil celo zimo sila glasen glede Grobnika.......Izgovori pač.......že slišano in videno..... :evilgrin: Celo zimo sila glasen glede Grobnika? Si me pa s kom zamenjal :D In zakaj izgovori?! Glede na to, da sem zamenjal motor, imam z njim prevoženih 150km, prej pa sem vozil 3 leta motor, ki je šel max 200km/h in imel pol manj KM se mi ne zdi modro takoj v prvem šusu silit na Grobnik. Bi bilo bolj pametno se malo privadit motorja prej a ne? Na kakšni manj hitri pisti. Očitno se tebi ni panike usest na še enkrat močnejši motor in žgat do daske :rolleyes: Sicer pa sem prepričan, da bo kakšen Marof padel v aprilu, če bo le vreme, tako, da maja ne bi smelo bit problema :winkiss: Popravljeno Marec 25, 2008. Popravil DeX
Jure Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Tudi mene zanima kako bo s skupinami? Bo tako kot pri mariborčanih, kjer je mejnik 1.50 in dve skupine al bodo 3 kot na happeningu?
Petzl Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 a bos za nas - obiskovalce tud na ta dan treba placat vstopnino? :whistle:
biker77 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 a bos za nas - obiskovalce tud na ta dan treba placat vstopnino? :whistle: lani ni blo treba
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se