Zoki461 Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Evo tole in še več se najde v albumih, da mal vidmo kako to zgleda spet: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=301
neya Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Naša klapa ne gre - dopoldne ni po skupinah... Škoda, ne vem, zakaj je težko po skupinah, na MotoHappeningu teče vse lepo in brez gužve ali čakanja v vrsti, da bo kdo šel dol s piste. Očitno ne podpirate slovenskega hitrostnega motociklizma :BUA: 12:30 pa spet ni tko pozna ura, takrat se taprava uživancija lih prav začne :OK: zakaj pa je tako narobe če dopoldne ni po skupinah? a vam je težko prehitevat al se bojite da vas bojo prehitevali? mislim pa da je čarman z razlogom dal tak prosti trening dopoldne. upam da si vseeno premislite in pridete ;) se vidmo... :naughty: lp, neya
savo Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Očitno ne podpirate slovenskega hitrostnega motociklizma :BUA: 12:30 pa spet ni tko pozna ura, takrat se taprava uživancija lih prav začne :OK: zakaj pa je tako narobe če dopoldne ni po skupinah? a vam je težko prehitevat al se bojite da vas bojo prehitevali? mislim pa da je čarman z razlogom dal tak prosti trening dopoldne. upam da si vseeno premislite in pridete ;) se vidmo... :naughty: lp, neya Ne bojimo se prehitevati, le če smo vsi (počasni, srednji in hitri) skupaj, ne delaš dobrih časov in ni dovolj tekoča vožnja. Uživancija se za nas začne že s prvim treningom! :) In ni res, da ne podpiramo slovenskega motociklizma - lani so celjani (MK Savinja) in mariborčani (AMD TAM) organizirali 'slovenski dan' dvakrat, letos bodo trikrat. In mi bomo tam (oni napravijo dve skupini). Čarman pa samo enkrat.
Cartman Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Ne bojimo se prehitevati, le če smo vsi (počasni, srednji in hitri) skupaj, ne delaš dobrih časov in ni dovolj tekoča vožnja. Uživancija se za nas začne že s prvim treningom! :) In ni res, da ne podpiramo slovenskega motociklizma - lani so celjani (MK Savinja) in mariborčani (AMD TAM) organizirali 'slovenski dan' dvakrat, letos bodo trikrat. In mi bomo tam (oni napravijo dve skupini). Čarman pa samo enkrat. da nebo pomote, jaz ne vozim, ampak sem bil na vseh happeningih zadnji dve leti. Đurotove organizacije nemorem pohvaliti, in pregleda nad skupinami nima nihče. vem da se v hitri skupini le malokdo vozi zares hitro. Kolikor sem pogledal tole zadevo, ce Gašper in kompanija zgledujejo po Jura Racingu, kjer se dopoldan naredi čase, in popopldan lahko tiščiš v skupini, svojemu času primerno. Želja hitrih pilotov je, da bi bila skupina s časi pod recimo 1:38:00, kar pa ne pomaga,. če je vmes 20 takh ki vozijo 1:50:00. zato mislim da so jutranji treningi s transponderjem uredu. Selekcija za popoldansko uživancijo non-plus-ultra.
ZOX Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 da nebo pomote, jaz ne vozim, ampak sem bil na vseh happeningih zadnji dve leti. Đurotove organizacije nemorem pohvaliti, in pregleda nad skupinami nima nihče. vem da se v hitri skupini le malokdo vozi zares hitro. Kolikor sem pogledal tole zadevo, ce Gašper in kompanija zgledujejo po Jura Racingu, kjer se dopoldan naredi čase, in popopldan lahko tiščiš v skupini, svojemu času primerno. Želja hitrih pilotov je, da bi bila skupina s časi pod recimo 1:38:00, kar pa ne pomaga,. če je vmes 20 takh ki vozijo 1:50:00. zato mislim da so jutranji treningi s transponderjem uredu. Selekcija za popoldansko uživancijo non-plus-ultra. podpišem :worship: Goooo Caca!!
ZOX Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Pravilnik za treninge in proste treninge V okviru prostega treninga med 09.00 in 11.35, vas bomo razporedili v tri skupine po 40 voznikov (hitri, srednje hitri in počasni). Od 11.50 do 12.20 dobite na prijavnem mestu nalepko ki vas razporedi v posamezno skupino. Treningi po skupinah je namenjen tudi razvrstitvi na štartna mesta za dirko, za vse tiste, ki se bodo nanjo prijavili!
neya Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 da nebo pomote, jaz ne vozim, ampak sem bil na vseh happeningih zadnji dve leti. Đurotove organizacije nemorem pohvaliti, in pregleda nad skupinami nima nihče. vem da se v hitri skupini le malokdo vozi zares hitro. Kolikor sem pogledal tole zadevo, ce Gašper in kompanija zgledujejo po Jura Racingu, kjer se dopoldan naredi čase, in popopldan lahko tiščiš v skupini, svojemu času primerno. Želja hitrih pilotov je, da bi bila skupina s časi pod recimo 1:38:00, kar pa ne pomaga,. če je vmes 20 takh ki vozijo 1:50:00. zato mislim da so jutranji treningi s transponderjem uredu. Selekcija za popoldansko uživancijo non-plus-ultra. točno tako in nikakor drugače :OK: lp
tangoracing Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Ja v tej temi se pa bolj malo dogaja.. no še vedno boljše kot pa nakladanje.. Naša ekipa se že veseli dirk in komaj čakamo ta dogodek.. Je še kaj novega glede tega dneva? Vstopnino za na parking bo treba plačati? Lp G.
TinaRR Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 A bo varna vožnja po pisti tud organizirana? (kot lansko leto z g. Leganom? :hmm: )
Jure Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 misliš panoramska vožnja? Piše da bo.
sangie Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Imam vprašanja za tiste, ki ste se že udeležili panoramske vožnje po pisti. Zanima me ali ali je takšna vožnja primerna za vožnjo s sopotnikom/co :whistle: Kakšne hitrosti pa se dosegajo ob tem?
greenninja Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 A bo varna vožnja po pisti tud organizirana? (kot lansko leto z g. Leganom? :hmm: ) Pa ne da si letos s5 samo panoramska??? :glare:
Brdaus Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Pa ne da si letos s5 samo panoramska??? :glare: Ti samo na babičine dobrote ne pozabit ;)
ZOX Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) Kolk vas bo pa sploh kej vozil trening sploh?? Veliko mest je že zasedenih, pa me zanima kolk nas je kej motosvetovcev med njimi... Popravljeno April 15, 2008. Popravil Zoki48
RHonda Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Jest sem se prijavil na vse..že lep čas nazaj. Se vidmo dol !
caca Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Je še kaj novega glede tega dneva? Vstopnino za na parking bo treba plačati? Lp G.
ZOX Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Kolk vas bo pa sploh kej vozil trening sploh??Veliko mest je že zasedenih, pa me zanima kolk nas je kej motosvetovcev med njimi... no vndarle edn :worship:
BIZIXXX Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Zoki48 Posted Yesterday, 09:31 PM Kolk vas bo pa sploh kej vozil trening sploh?? Veliko mest je že zasedenih, pa me zanima kolk nas je kej motosvetovcev med njimi... Evo mene...
danci1973 Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Kolk vas bo pa sploh kej vozil trening sploh??Veliko mest je že zasedenih, pa me zanima kolk nas je kej motosvetovcev med njimi... Jaz... D.
Jure Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Če bo vreme verjetno tudi jaz :) Vse odvisno od tega, ali mi rata poliestre porihtat do takrat ali ne..
minca Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 upam da mi uspe prit.....da mal prečakiram morotiste :whistle: :whistle: :whistle: pa da mal navijam za koga :D :evilgrin:
Kawl Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 mi pa pridemo sam na fešto :D - letos nč derkanja :)
Tony Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 Jaz tudi... :naughty: Samo še sonce prikličemo pa bo super! :yes:
Zoki461 Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 (popravljeno) ..Urbi #37 bo letos zlo konkurenčn na svoji hondici... :worship: :naughty: (urbi - obljubljeni fotki) Popravljeno April 18, 2008. Popravil Zoki84
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se