Jry'O Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 odkupum karto, pa častim te čevape dol :) motorja ti pa ne bom posojal
hilton Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 jaz mam namem ju3 it z mb proti grobniku. velika vrjetnost da z avtom :naughty: :naughty: ker z mopedom mi ni :whistle: no če ima kdo namen it zraven z avtobusom(beri ford galaxy) aja bencin je free. edino za kaki pir das pa je to to.vračam se zvecer enkra po dirki. zbiram ponudbe do enih 8 zvecer. p.s vozim obupno lp miha
Jry'O Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 še to, se da h komu prištulit za prevoz motorja prikolica/kombi?
irency Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 upam da mi uspe prit.....da mal prečakiram morotiste :whistle: :whistle: :whistle: pa da mal navijam za koga :D :evilgrin: Itak da gremo :evilgrin: :evilgrin: se vidimo jutri :OK: :OK: :OK:
Davidorf Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Evo, mi tudi priletimo! :D Se vidimo! :D Upam, da kakega motosvetovca / motosvetovko spoznam. :)
minca Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Itak da gremo :evilgrin: :evilgrin: se vidimo jutri :OK: :OK: :OK: :yes: :010: :OK: Evo, mi tudi priletimo! :D Se vidimo! :D Upam, da kakega motosvetovca / motosvetovko spoznam. :) se bomo pa spoznal :rolleyes: :whistle: ;)
helenca46 Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 mi tud uletimo vreme zaenkrat kaže kar dobr :D tok da se vidmo :)
hilton Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 hmmm gre kdo polek z avtom :whistle: da se enkrat malce obnovim ponudbo. vse zastonj. pač se mi ne da samemu vozit oz trenutno sva ze 2 :unsure:
irency Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Evo, mi tudi priletimo! :D Se vidimo! :D Upam, da kakega motosvetovca / motosvetovko spoznam. :) Bomo bomo :whistle: :evilgrin:
irency Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 hmmm gre kdo polek z avtom :whistle: da se enkrat malce obnovim ponudbo. vse zastonj. pač se mi ne da samemu vozit oz trenutno sva ze 2 :unsure: :naughty: :naughty: :D
minca Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 :naughty: :naughty: :D bejba, a greva zravn? :naughty: :whistle: hecamse
Tony Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Evo, mi tudi priletimo! :D Se vidimo! :D Upam, da kakega motosvetovca / motosvetovko spoznam. :) Bi moral motosvet štant tam postavt :OK: pa najmanj 2 hostesi :naughty:
Davidorf Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 se bomo pa spoznal :rolleyes: :whistle: ;) Bomo bomo :whistle: :evilgrin: Le glejta, d res. :winkiss: Upam d se srečamo. :rolleyes: :whistle: Bi moral motosvet štant tam postavt :OK: pa najmanj 2 hostesi :naughty: Sploh ni slaba ideja. :whistle:
Cartman Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Monsieur Aladin ni prepričan v sončno pripeko. Zlomka. on se redko moti. :unsure:
rumenicestak Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Mogoče pa ni vse tako črno klik :)
irency Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Le glejta, d res. :winkiss: Upam d se srečamo. :rolleyes: :whistle: Pa srečal se bomo zihr, sam k ne vem kako izgledaš ;)da bi te lohka pozdravla :rolleyes:
irency Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 bejba, a greva zravn? :naughty: :whistle: hecamse ja a greva? neee mogoče drugič :D :P
irency Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Aya še neki me zanima :whistle: a kdo ve, ker bend igra zvečer??
minca Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Le glejta, d res. :winkiss: Upam d se srečamo. :rolleyes: :whistle: in kako se bomo srečali? :whistle: ja a greva? neee mogoče drugič :D :P drugo leto :whistle:
helenca46 Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Aya še neki me zanima :whistle: a kdo ve, ker bend igra zvečer?? upam da kej pametnga .)
biker125 Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Js bi tud šou, pa nemorn čez mejo ko je 18- v spremstvu staršev :BUA: !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se