Skoči na vsebino

9.moto zbor MK Firegroup Ivančna Gorica

Priporočene objave

Objavljeno

Sm vidu ja, da si se enmu, se mi zdi da cvičkarju kr na avto podpisal, pol je pa včeraj popoldne drgnil stran. :headbang:

Objavljeno

Hornet,to je avto od DejaVuja njegov avto :D Jst sm pa res pir pil ja...Ampak ne velik

Objavljeno

Mam tut dokumentirano kak je bil lep avto od našga pjančka :D Drugač pa spoznaš ene par oseb iz foruma...

Sam kje hudiča so mene našli da sm tist bat od avtomatika držu u lufti... :unsure:

Objavljeno
Mam tut dokumentirano kak je bil lep avto od našga pjančka :D Drugač pa spoznaš ene par oseb iz foruma...

Sam kje hudiča so mene našli da sm tist bat od avtomatika držu u lufti... :unsure:

Pol vam je pa res dogajal...Baje, da Cvickarji nikakor niste mogl na panoramsko voznjo se spravt.. :whistle:

Objavljeno

Hja...Se tut to zgodi... :whistle: Smo pa stal pa gledal ko so šli... :naughty:

Objavljeno

Aja, jst sm pa mislu da sta to dve osebi :whistle: se pravi 2 v 1 :naughty:

Objavljeno

"Dobr je blo", vsak dan je bil poglavje zase. :worship: :OK:

Objavljeno
k si ti doma? :kva1: s kom bom pa dons plesala? :lol:

sm šel plesat v umag... pozdrav hčerko... :winkiss:

Objavljeno

K hčerko ma tut?Ja pa hudiča...nism nč spoznal js to :unsure:

Objavljeno
sm šel plesat v umag... pozdrav hčerko... :winkiss:

:naughty: pozdravlam nazaj.. :winkiss:

Objavljeno

Kratko poročilo:

čevapi - dobri

riblja čorba - odlična

pivo - fenomenalno

zjutraj - mraz

Objavljeno

Je bil mraz tut ponoč že pošten...Sam dobro mal ga spiješ pa dobro spalko maš pa se da zdržat :D

Objavljeno
Je bil mraz tut ponoč že pošten...Sam dobro mal ga spiješ pa dobro spalko maš pa se da zdržat :D

... samo da ni preveč tečna :whistle: ....te jo pač iz spalne vreče naženeš :evilgrin: .

Objavljeno

cauuu

djte mi povedat kje se najdejo ksne slike iz zbora..vidla sm da so ful fotkal sam slik pa nikjer...

Objavljeno

... samo da ni preveč tečna :whistle: ....te jo pač iz spalne vreče naženeš :evilgrin: .

hehe :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: V kratkem se bom oglasil malo okrog...

Objavljeno
:naughty: pozdravlam nazaj.. :winkiss:

sej danes sem že zdrav... :evilgrin:

Objavljeno

Ne lagat k si ko povožena žaba :whistle:

Objavljeno

Jst sm avto užgal pa gretje not pozabil...

Objavljeno
Ne lagat k si ko povožena žaba :whistle:

preveč sta plesala :naughty:

s športom ne smeš pretiravat :slap:

Objavljeno

K ti si bil tut tam??Hudiča pa te nism vidu...

Objavljeno

HELOOOO bla na zboru pa rabm zej eno pomoc....enga tipcka iscem...i think i fell in love :friend2: a mi lahk kdo pomaga pliiiiiiiiisssss??!!! ok sej sm trcena ja..heheeee...ok slikca..ok bejbi z irokezo :)

post-18208-1210655482_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!