jasmina Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 a gre kdo na tulipanijado v cirkovce letos?
Provokator Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 ...... če ne bo snega, potem prav gotovo. pa pizdek bo tudi tam, tako da bomo že trije...
POČASNI Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Ker vidim, da me je že nekdo prehitel z objavo in dal naslov teme kar motozbor, sem prepričan, da se bo sigurno oglasil kakšen pravi biker in začel natolcevati o razlikah med žegnom in zborom. Mi smo pač nekaj posebnega in delamo vse nešto između bi rekli naši južni prijatelji. No, saj je vseeno, scenarij bo pa tak: V petek otvoritev ob 17.00 uri s hostesami in jager partyjem, živo glasbo (absolutno samo rock) in zaključek s striptizom. V soboto zbor ob 11. uri in prebujanje ob rock'n'rollu skupine Tretja izmena, brezplačen golaž za motoriste (polanski golaž), ob 13.30 panoramska vožja po Dravskem polju na Ptujsko Goro, kjer bo ob 14. uri žegnanje motorjev in potem še okrepčilo Turističnega društva PG. Po povratku na domače prizorišče se bo nadaljeva zabava z rock'n'roll skupino ZEN, pa spet kakšno presenečenje ... Skratka, potrudili se bomo za vas v vsakem vremenu! Lep podzdrav v imenu MKT P.S. Jasmina hvala za otvoritev teme
royal Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Kot vsako leto...vreme je naročeno :OK:
jasmina Objavljeno Marec 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Ker vidim, da me je že nekdo prehitel z objavo in dal naslov teme kar motozbor, sem prepričan, da se bo sigurno oglasil kakšen pravi biker in začel natolcevati o razlikah med žegnom in zborom. Mi smo pač nekaj posebnega in delamo vse nešto između bi rekli naši južni prijatelji. No, saj je vseeno, scenarij bo pa tak Skratka, potrudili se bomo za vas v vsakem vremenu! Lep podzdrav v imenu MKT P.S. Jasmina hvala za otvoritev teme pardon da sem te prehitala :blush:
Halozan Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Le glejte da bote založeni z ledenim pivom,če je žegen je žegen.
jasmina Objavljeno Marec 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Le glejte da bote založeni z ledenim pivom,če je žegen je žegen. haložani dost spijejo
crazy1000 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 končno nekje blizu pivo pa naj bo res mrzlo
Halozan Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Dosti ne,radi pa ledeno in dobro,pa seveda v dobri družbi. :naughty:
jasmina Objavljeno Marec 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Dosti ne,radi pa ledeno in dobro,pa seveda v dobri družbi. :naughty: kolk vem ptujska gora niso haloze :naughty: :naughty:
jasmina Objavljeno Marec 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Kaj pa kot Haloze ? a ni meja dravinja?
Halozan Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 a ni meja dravinja? kakor za koga,meni je polskava.
jasmina Objavljeno Marec 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 kakor za koga,meni je polskava. majšperčani pa nočejo bit haložani je pa lepo v halozah
jasmina Objavljeno Marec 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 upam, da bp res lepo vreme lani je blo kar folka.vreme pa svetovno
_THUNDER_ Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 ...... če ne bo snega, potem prav gotovo. pa pizdek bo tudi tam, tako da bomo že trije... ja.. pizdi se bo ziher nacrtal tam, pa ostala kompanija tudi verjetno... :naughty: mate že sveži asfalt, da ga spet malo segrejemo? :evilgrin:
_THUNDER_ Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Le glejte da bote založeni z ledenim pivom,če je žegen je žegen. o glej ga glej... ti si končno našel forum... pa nene se zaj preveč skromnega delaj, ko je goora o piru.. :naughty:
Halozan Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 o glej ga glej... ti si končno našel forum... pa nene se zaj preveč skromnega delaj, ko je goora o piru.. :naughty: Nisem skromen,saj pravim da mora biti ledeno.
gregor46 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 ja.. pizdi se bo ziher nacrtal tam, pa ostala kompanija tudi verjetno... :naughty: mate že sveži asfalt, da ga spet malo segrejemo? :evilgrin: Nekaj se nas bo že nabralo :grim Me pa že res firbec mantra,....klko s rabi 12-ka da gumo skure :whistle: PS: Tulipani čez dan še škife povabite na kako pivičko, da nebojo pol 200m vstran frulic delili :krneki: :alien1:
Provokator Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 (popravljeno) ja.. pizdi se bo ziher nacrtal tam, pa ostala kompanija tudi verjetno... :naughty: mate že sveži asfalt, da ga spet malo segrejemo? :evilgrin: sveži asfalt bodo delali v ponedeljek, ko ga bodo nekateri osebki PREgreli, ne samo zagreli..... :evilgrin: :evilgrin: fak stari, imam občutek, da bom letos kozlal, glede na to, da imajo yegermajsterpartii. bom probal kaki hostesi med joške :SS Popravljeno Marec 26, 2008. Popravil Provokator
crazy1000 Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 dobro za mrzlo pivo smo se zmenli kaj pa haloške bunke bo kaj(haloški pršut za tiste ki ne veste)da nebo gdo mislil da so haložanke bunke so vredig dekline zato v cirkovce če se pa napijem bo me pač že katera domov pelala
jasmina Objavljeno Marec 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 dobro za mrzlo pivo smo se zmenli kaj pa haloške bunke bo kaj(haloški pršut za tiste ki ne veste)da nebo gdo mislil da so haložanke bunke so vredig dekline zato v cirkovce če se pa napijem bo me pač že katera domov pelala v cirkovcah haloške bunke?????????????????tega ne poznajo.tam majo samo polanske bunke......pa niso "bogvekaj" :naughty: :naughty: :naughty: pa ni je čez haloško bunko :OK:
Halozan Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 (popravljeno) Ene haloške BUNKE so res vredu,ene pa ne glih,se moraš napit da slabše vidiš. Popravljeno Marec 27, 2008. Popravil Halozan
_THUNDER_ Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 v cirkovcah haloške bunke?????????????????tega ne poznajo.tam majo samo polanske bunke......pa niso "bogvekaj" :naughty: :naughty: :naughty: pa ni je čez haloško bunko :OK: niti polanskih bunk se pri pri "kujlekih" ne nadejaj.... :whistle: saj v resnici niso tak škrt...
Halozan Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 niti polanskih bunk se pri pri "kujlekih" ne nadejaj.... :whistle: saj v resnici niso tak škrt... pol bo pač šank bolj trpel :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se