david764 Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Če se lahko zbirajo - dobijo enkrat na leto lastniki VARADEROTOV, V-STROMOV, ...... itd. Zakaj se nebi dobili tudi mi v bližni prihodnosti ? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Marec 26, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Če se lahko zbirajo - dobijo enkrat na leto lastniki VARADEROTOV, V-STROMOV, ...... itd. Zakaj se nebi dobili tudi mi v bližni prihodnosti ? :whistle: HHMMMM... JA MI LASTNIKI HORNETK . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Jaz sem za,... potrbno je samo določit datum srečanja, pol pa pride kdo pride. Lokacija pa kar nekje okoli lj.....da se nebomo štajerci in primorci kregali kdo ma prekratko pot :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Marec 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Izgleda da sva samo dva v slo ki imava hornetko he he :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 (popravljeno) Jest sem zraven O:-) Popravljeno Marec 27, 2008. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
h2o Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Tut jaz pridem sam povejte kdaj pa kam pa še kakšen bi se najdu. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Marec 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Hmmm... ja kaj pa vem mogoče za lokacijo bi bilo vredu tako kot je rekel gregor46 za datum pa ne vem ker zima še kaže zobe . :hmm: Če ima kdo kašno idejo naj kar pove bomo že našli skupno točko ( G ) :kva2: in vstrezen datum ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 (popravljeno) brisano.... Popravljeno Marec 28, 2008. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Marec 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2008 brisano.... misliš :nono: jaz pa mislim da ne ! NO tako en dan v APRILU lahko pa se tudi zberemo pa gremo na kak blagoslov ki bo na tisti dan . :hmm: VAŠE MNENJE ? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 NO tako en dan v APRILU VAŠE MNENJE ? B) Aprilu?!?! :blink: :blink: potem odpadem...premraz zame pa še motor ni registriran.... za Maj pa ni problema... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pavelr Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Tudi jast sem za maj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
h2o Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Kakšen mraz neki jaz jih bom mel letos že hmal dva jurja. Zaradi mene se lahko dobimo kadar kol pa kjer kol samo mal obvestite prej da ne bo že kakih drugih planov. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Marec 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Kaj pa 3. maj bi bil vredu ? Lokacija okolica Ljubljane . :OK: Mislim da kasneje bi bilo že pozno . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Marec 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Gregor 46 z tabo lahko pride tudi tista ki pleše v okvirčku . Pol bi pa nas bilo verjetno toliko da bi rabli spremstvo he he .... :kva2: :kva1: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 hm... :krneki: zna bit zanimivo. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
h2o Objavljeno Marec 30, 2008 Deli Objavljeno Marec 30, 2008 Fantje a ste kej seršene na pašo pelal??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Smo smo..... Kdaj jih bomo pa se na kup prpelal??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 ja bo treba datum določit in pika. Samo mislim da prvi vikend v maju ni najbolši,.....je dosti folka na dopustih (jaz v srbiji :D ) toto bejbiko vam pa komot hornetovcem predstavim (virtualno :whistle: ), za realnost pa se bomo mogli kak drugače zmenit .) Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Marec 31, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2008 No pol pa dejmo en datum 10.05.08 ? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
h2o Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Meni je prav ob keri uri pa kje? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
h2o Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Ja prvi vikend v maju je grobnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Marec 31, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2008 (popravljeno) Ja seveda če imaste kolega ali KOLEGICO , ki ima HONDO se lahko tu tudi pridruži zraven nebomo nobeno pičhe he he .... B) Popravljeno Marec 31, 2008. Popravil david764 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Marec 31, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2008 ja hotel sem na koncu povedati da ne pikamo he he .... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 ja hotel sem na koncu povedati da ne pikamo he he .... :kva2: Kaj pa če bi katera hotela da jo pičmo,.........zarad mene lahko pride .....vi pa kak hočete :winkiss: PS: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 kukr vidm do zdej bomo samo jest,Gregor in David prišli z ta pravim motorjem in ne z 600 kubičnim kavnim mlinčkom.... :doze: ja prvi vikend v maju ni glih najboljši... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se