david764 Objavljeno Junij 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2008 V SOBOTO 11.06 .08 OB 11-ih NA BENCINSKI V POSTOJNI SE DOBIMO NA KAFEJU !!!! KDOR PRIDE PRIDE ŽIVI ZDRAVO !!!! :yea1: by Ghost Biker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 V SOBOTO 11.06 .08 OB 11-ih NA BENCINSKI V POSTOJNI SE DOBIMO NA KAFEJU !!!! KDOR PRIDE PRIDE ŽIVI ZDRAVO !!!! :yea1: by Ghost Biker A si zihr de si misnu v soboto al si pa datum zajebal? No če si misnu to soboto se pa vidmo kdaj drugič, mamo v Žireh zbor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 11. je danes! Kje ste vsi? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 V SOBOTO 11.06 .08 OB 11-ih NA BENCINSKI V POSTOJNI SE DOBIMO NA KAFEJU !!!! KDOR PRIDE PRIDE ŽIVI ZDRAVO !!!! :yea1: by Ghost Biker Tu res nekaj ne štima, človek neve ali bi prišo 11. ali v soboto :evilgrin: .) @DivjaSvinja: potem se pa itak vidmo,...boma naredla malo manši zbor Hornetk v sklopu vašega zbora :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Tu res nekaj ne štima, človek neve ali bi prišo 11. ali v soboto :evilgrin: .) @DivjaSvinja: potem se pa itak vidmo,...boma naredla malo manši zbor Hornetk v sklopu vašega zbora :D Jst se ZA :) Čak a pol morem en plac sam za hornetke rezervirat bomo imel znotrej nažga zbora še en zborček hornetk;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Jst se ZA :) Čak a pol morem en plac sam za hornetke rezervirat bomo imel znotrej nažga zbora še en zborček hornetk;) Ja moja bo sigurno tam,....če bo mela kakšen poseben plac rezerviran pa še toliko bolše ;) ,.....meni je bol pomembno da me mrzl pir čaka :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Junij 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2008 ojla jah kajčem niti ne vem kateri dan je niti datum sory :headbang: , ker non stop delam . Se opravičujem !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Junij 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Kaj naj naredimo z tem vremenom hmmm ..... Jaz nimam več domišlije kater dan se dobit , ker ko sem frree zmiraj dežuje !!!!!! :slap: :xx: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Junij 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2008 (popravljeno) Se opravičujem ker me danes nebo ! :worship: Kajčemo tako je ko imaš urnik za k.... :headbang: Pa ne mislit da mi ni žal !!!! Popravljeno Junij 14, 2008. Popravil david764 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Jst se ZA :) Čak a pol morem en plac sam za hornetke rezervirat bomo imel znotrej nažga zbora še en zborček hornetk;) Kaj sršeni vas je dež prestrašo,.......moj je sameval v blatu :cry: DivjaSvinja, kje si se pa ti skrival z svojim :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Kaj sršeni vas je dež prestrašo,.......moj je sameval v blatu :cry: DivjaSvinja, kje si se pa ti skrival z svojim :hmm: V petk sem ga meu gor, v soboto popoldne sem ga pa pelau počivat damu :whistle: Drgač pa na un stran šanka, tko da verjeten sem ti kej za pit kdaj prodl če si bil kej za šankam:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 V petk sem ga meu gor, v soboto popoldne sem ga pa pelau počivat damu :whistle: Drgač pa na un stran šanka, tko da verjeten sem ti kej za pit kdaj prodl če si bil kej za šankam:) Bilbil, samo sem pri puncah naročeval,......ko so ble kar fletne :whistle: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Pozdravljeni po dolgem času. Bliža se konec sezone in meni že rojijo po glavi ideje kaj z mopedom čez zimo. Tako da me zanima če ima kdo izkušnje z predelavo hornetke. Imam idejo da bi dodal bug spoiler, strehco in tail skirt. Če je že kdo to počel bi se priporočil za kak nasvet kje kaj kupiti kako oziroma kje vgraditi..... ter seveda če se da naj priloži slike da vidim kako izgleda. Lp DRVOWP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Zdi se mi da sem malo falil temo tako da admin če se da prestavi oziroma če je res treba briši:blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 Pozdravljeni po dolgem času. Bliža se konec sezone in meni že rojijo po glavi ideje kaj z mopedom čez zimo. Tako da me zanima če ima kdo izkušnje z predelavo hornetke. Imam idejo da bi dodal bug spoiler, strehco in tail skirt. Če je že kdo to počel bi se priporočil za kak nasvet kje kaj kupiti kako oziroma kje vgraditi..... ter seveda če se da naj priloži slike da vidim kako izgleda. Lp DRVOWP Tole kar si nastel bo bolj dodelava... Evo, tole imam jaz zmontirano: Na zalost slike z zmontiranim bug spoilerjem ne najdem, vendar sem spoiler prodal.. za strehco se javi forumasu pohajacu, za bug spoiler mislm, d tud, spodnji del (tail skirt) pa imam od dpm race.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 Oj, že kaj pohajkujete po garažah in si ogledujete mopede?:naughty: Jaz sem že kar malo živčen hahaha upam da se bomo tudi letos kaj dobili. Lp Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 upam da bomo našli skupni datum letos =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Marec 13, 2011 Deli Objavljeno Marec 13, 2011 prihajajo vse bolj topli dnevi in ko bomo počasi začeli laufati svoje sršene Bomo se letos kaj organizirali in naredili eno furo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno Marec 16, 2011 Deli Objavljeno Marec 16, 2011 sem takoj za sršen pa tut že veselo prede Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 16, 2011 Deli Objavljeno Marec 16, 2011 Jest si želim, da bi s predelavami končal vsaj do začetka maja, ko bo Umag, prej pa garaža kliče vsaki dan. :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno Marec 16, 2011 Deli Objavljeno Marec 16, 2011 urkoman je/bo možno videt kako sliko med predelavo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 16, 2011 Deli Objavljeno Marec 16, 2011 urkoman je/bo možno videt kako sliko med predelavo? Trenutno se nimam časa z gradivom ukvarjat, ko bo fertik bo več podatkov, tudi postopki, če bo koga zanimal. Delam pa hornet potovalca, tko da je več ali manj praktični vidik u igri, nekaj pa tudi šminke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 Ajde fantje/punce akcija! Kdaj in kje?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 16, 2011 Deli Objavljeno April 16, 2011 jaz sem za razn ,če se boste dolg menil jo lohk prej še prodam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se