urkoman Objavljeno Maj 29, 2011 Deli Objavljeno Maj 29, 2011 Jaz bom šel danes okoli 15ih iz LJ čez Rakitno do Cerknice pa nazaj... Če se želi kdo pridružit se lahko brez problema A se boš ustavu pri Paviljonu ob 15? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Maj 29, 2011 Deli Objavljeno Maj 29, 2011 A se boš ustavu pri Paviljonu ob 15? Kje pa je to? Jaz štartam takorekoč iz Litostroja ene 15 čez tri... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Maj 29, 2011 Deli Objavljeno Maj 29, 2011 Kje pa je to? Jaz štartam takorekoč iz Litostroja ene 15 čez tri... Paviljon je bifejček na Brezovici, ko prides iz obvoznice dol, poglej na levo stran, tam se vecinoma bajkerjev ustavi, je pa to direkt na križišču. Jest te bom čakal okol 15:30 ali pa kako minuto prej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Maj 29, 2011 Deli Objavljeno Maj 29, 2011 Paviljon je bifejček na Brezovici, ko prides iz obvoznice dol, poglej na levo stran, tam se vecinoma bajkerjev ustavi, je pa to direkt na križišču. Jest te bom čakal okol 15:30 ali pa kako minuto prej. OK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 30, 2011 Deli Objavljeno Maj 30, 2011 no vidte da gre, ja vnaprejšne dogovarjanje res ponavad ne obrodi sadov, treba kr rečt uro pa gasssa, po pa kdor pride, pride ala be nice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Maj 30, 2011 Deli Objavljeno Maj 30, 2011 no vidte da gre, ja vnaprejšne dogovarjanje res ponavad ne obrodi sadov, treba kr rečt uro pa gasssa, po pa kdor pride, pride ala be nice I totally agree!!! No naj en datum napiše, samo ne to soboto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
killa Objavljeno Maj 30, 2011 Deli Objavljeno Maj 30, 2011 če bo mene tko zajebavala kokr me zadne čase ga bom fuknu u savo ne pa da se bom šov še km lajhat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 31, 2011 Deli Objavljeno Maj 31, 2011 I totally agree!!! No naj en datum napiše, samo ne to soboto in, je ratala furca čez rakitno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Maj 31, 2011 Deli Objavljeno Maj 31, 2011 in, je ratala furca čez rakitno? Je je uspela cca. 100+ km... Sva z urkoman-om več debatirala kakor pa vozila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 31, 2011 Deli Objavljeno Maj 31, 2011 Je je uspela cca. 100+ km... Sva z urkoman-om več debatirala kakor pa vozila ma, debatirat bi pa tut jaz pršla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Maj 31, 2011 Deli Objavljeno Maj 31, 2011 ma, debatirat bi pa tut jaz pršla komot, ce se bomo zaradi tega veckrat zbral, zakaj pa ne. Vozmo se itak vsak dan, debatnih krozkov je pa premalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Maj 31, 2011 Deli Objavljeno Maj 31, 2011 komot, ce se bomo zaradi tega veckrat zbral, zakaj pa ne. Vozmo se itak vsak dan, debatnih krozkov je pa premalo. hehe bi mogli pol temo preimenovat v Hornet debatni dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Junij 1, 2011 Deli Objavljeno Junij 1, 2011 hehe bi mogli pol temo preimenovat v Hornet debatni dan hehe, vec al manj je to kr debatna tema, sej si vidu kolk je interesentov za hornet dan, drugic napisemo hornet debatni dan pa bodo vsaj punce prsle in ne bova sama, lol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 1, 2011 Deli Objavljeno Junij 1, 2011 hehe, vec al manj je to kr debatna tema, sej si vidu kolk je interesentov za hornet dan, drugic napisemo hornet debatni dan pa bodo vsaj punce prsle in ne bova sama, lol ja, punc je mal strah k če napišete fura, pol je to cela panika sicer pa kolioor vem, ima kar nekaj motosvetovk hornetke, javila pa se ni nobena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 1, 2011 Deli Objavljeno Junij 1, 2011 ewo jst sm se javla sam jutr pičim na slovašk tko d me nau en tedn... ma pol pa lh, nej treba da na debato, komot na furo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 1, 2011 Deli Objavljeno Junij 1, 2011 ewo jst sm se javla sam jutr pičim na slovašk tko d me nau en tedn... ma pol pa lh, nej treba da na debato, komot na furo ja sej ... za soboto si se tut javla pa te ne bo.... :unsure: jaz sem za debato pa sladoled tist vmes je pa itak čist postranska stvar...fura mislim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 1, 2011 Deli Objavljeno Junij 1, 2011 (popravljeno) ja sej ... za soboto si se tut javla pa te ne bo.... :unsure: jaz sem za debato pa sladoled tist vmes je pa itak čist postranska stvar...fura mislim ja u soboto me ne bo ker grem na slovaško ane, kar pa ni blo planeran lih se mi je usralo z dopustom. šansa je bla tko da grem, na srečanje pa š vsejen lh drug let pridem, slovaška pa uprašanje če... Popravljeno Junij 1, 2011. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Junij 1, 2011 Deli Objavljeno Junij 1, 2011 ja, punc je mal strah k če napišete fura, pol je to cela panika sicer pa kolioor vem, ima kar nekaj motosvetovk hornetke, javila pa se ni nobena strah da bomo sli prepocas, hehe Mislm, da sva z BIZKITom vozila kot dva upokojenca, pa drugace ne zgledava tko, ok no, jest sm ze mal u letih, dohtarji pravjo da so moje kosti 70 letnika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 1, 2011 Deli Objavljeno Junij 1, 2011 mah važno da sta uživala pa je to to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Junij 2, 2011 Deli Objavljeno Junij 2, 2011 mah važno da sta uživala pa je to to Samo se mi zdi, da bi blo še bolj fajn, če nas bi bilo več... Tko da kdaj bo akcija?! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Junij 2, 2011 Deli Objavljeno Junij 2, 2011 Bil gor v nedeljo, pa ni blo časa za debato. Na prvem srečanju nas je bilo ene 12, če se ne motim. Fajn bi blo če bi se res enkrat zbrali v večjem številu, da kakšno rečemo, pa spravimo vsaj dve generaciji Hornet-k na kup. Predlagajte datum, zaradi mene kadarkoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Junij 3, 2011 Deli Objavljeno Junij 3, 2011 Predlagam zadnji vikend v juniju, 26.06.2011-nedelja. Start Rollbar BTC Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Junij 3, 2011 Deli Objavljeno Junij 3, 2011 Predlagam zadnji vikend v juniju, 26.06.2011-nedelja. Start Rollbar BTC Lp, Gregor Jst sm tud za! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 3, 2011 Deli Objavljeno Junij 3, 2011 Predlagam zadnji vikend v juniju, 26.06.2011-nedelja. Start Rollbar BTC Lp, Gregor k bo naslednji pa pridem takrat sem nekje sred grčije....fantje dopusti se začenjajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Junij 3, 2011 Deli Objavljeno Junij 3, 2011 Biograd na moru v tem tednu, se bomo velik vozil pa mal govorl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se