BIZKIT Objavljeno Junij 6, 2011 Deli Objavljeno Junij 6, 2011 Kaj pol sva samo 2 za 26.6 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 8, 2011 Deli Objavljeno Junij 8, 2011 ewo mene iz Slovaške, blo je fenomenalnu... drgač sm pa jst tut fraj 26.6 tko da če se bote zmenli sm zravn umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 :naughty: no zgleda da nas bo več kod na prvem srečanju :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 do tam je še nekaj časa, se bo že še kdo prklopu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 do tam je še nekaj časa, se bo že še kdo prklopu držimo pesti Irencko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Pridem, če ne bom slučajno že prodal motor do takrat. L.p. Irencko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 10, 2011 Deli Objavljeno Junij 10, 2011 več nas bo, bolj bo veselo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oldy Objavljeno Junij 12, 2011 Deli Objavljeno Junij 12, 2011 Jaz sem tud za lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno Junij 12, 2011 Deli Objavljeno Junij 12, 2011 Tudi jaz pridem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 12, 2011 Deli Objavljeno Junij 12, 2011 o no, sj neki ns pa bo zgleda :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Junij 12, 2011 Deli Objavljeno Junij 12, 2011 o no, sj neki ns pa bo zgleda :naughty: Res je! :notworthy: Zdj se bo pa treba samo še zmenit kam bomo šli na panoramsko furo... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno Junij 12, 2011 Deli Objavljeno Junij 12, 2011 Res je! :notworthy: Zdj se bo pa treba samo še zmenit kam bomo šli na panoramsko furo... :naughty: Lahko jo kar ti narediš, mi ti pa povemo če bo v redu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 13, 2011 Deli Objavljeno Junij 13, 2011 čist komot, men je praktično vseeno :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Junij 14, 2011 Deli Objavljeno Junij 14, 2011 Uf kr težka domača naloga je tole Drugač pa upam, da bo motor do takrat zrihtan imam "kao" zanič napenjalec ketne v mašini (malo šumi) "Kao" pa zato ker greš do drugega mehanika in ti reče citiram: "Ah, to ni nič!" Samo bomo vseeno zamenjali za vsak slučaj pri tolkih km bi bilo že skoraj potrebno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 16, 2011 Deli Objavljeno Junij 16, 2011 le zrihti lubico ja... pol bo pa dalje veselo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Junij 19, 2011 Deli Objavljeno Junij 19, 2011 le zrihti lubico ja... pol bo pa dalje veselo lubica še ne bo zrihtana do nedelje... vendar se mi zdi, da tudi nebi smelo bit problema, da nebi zdržala eno furco, glede na to da je preživela kr "dinamično vožnjo" do LJ. Kaj pol smo zmenjeni za to nedeljo 26.6.2011 v Roll Bar-u? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Junij 19, 2011 Deli Objavljeno Junij 19, 2011 ja seveda, upam da se vidimo v čim večjem številu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 zmenjani, kaj pa ura? saj prbližna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 zmenjani, kaj pa ura? saj prbližna ob 11ih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Ob pol dveh se vam v črnomlju prdružim za nazaj grede Lahko greste v eno smer čez Žužemberk, nazaj pa čez kočevje. To je nekaj 200km, ovinka pa samo dva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 21, 2011 Deli Objavljeno Junij 21, 2011 zmenjano ob 11h, in destinacija je pol kam? i can't wait hehe se vidjamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Junij 21, 2011 Deli Objavljeno Junij 21, 2011 zmenjano ob 11h, in destinacija je pol kam? i can't wait hehe se vidjamo Obala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno Junij 21, 2011 Deli Objavljeno Junij 21, 2011 Obala? Jst sm za. Tudi ura je kul:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 22, 2011 Deli Objavljeno Junij 22, 2011 če gremo za obalo, po bi jst na poti se prdružla, d ne rinem u centr lublane, može? mal naprot vm že pridm d nam ub prevč kilometrine hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 22, 2011 Deli Objavljeno Junij 22, 2011 no evo tolk cajta ste se dogovarjal da sm motor prej prodala:(...ampak če že mene ne bo bo vsaj moj bivši sršenček,...če boste pa še mal počakal ga bom pa nazaj kupla:)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se