mojcka_l Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 :krneki: Vabim vas na motozbor, ki bo 19. aprila v Loškem Potoku. Lahko boste požegnal svoje konjičke in jih malo sprehodil... :krneki: Brez skrbi, ne boste lačn pa tut ne žejn;bo poskrbljeno. Se vidjamo!
helenca46 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 :krneki: Vabim vas na motozbor, ki bo 19. aprila v Loškem Potoku. Lahko boste požegnal svoje konjičke in jih malo sprehodil... :krneki: Brez skrbi, ne boste lačn pa tut ne žejn;bo poskrbljeno. Se vidjamo! hehe pridemo :rolleyes: ja pa pozabla is povedat da bojo svoje kojničke tud lohka mal razkazal saj bo PANORAMSKA VOŽNJA!!!! če seveda bo lepo vreme :rolleyes:
gerholdd Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ja pa pozabla is povedat da bojo svoje kojničke tud lohka mal razkazal saj bo PANORAMSKA VOŽNJA!!!! :krneki: Lahko boste požegnal svoje konjičke in jih malo sprehodil...
helenca46 Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 Upam da bo lepo vreme!!! vreme bo, jasno nebo
mojcka_l Objavljeno April 12, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 12, 2008 tkole: vreme bo , kakršno bo je pa vprašanje? :? jst upam da bo sonček! B) aja žegnanje bo ob 14 popoudne, zbiranje pa že kj prej.. pa se vidmo za šankom!
mojcka_l Objavljeno April 12, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 12, 2008 :krneki: Lahko boste požegnal svoje konjičke in jih malo sprehodil... :krneki: hehe pridemo :rolleyes: ja pa pozabla is povedat da bojo svoje kojničke tud lohka mal razkazal saj bo PANORAMSKA VOŽNJA!!!! če seveda bo lepo vreme :rolleyes: sej sm rekla da nism jst pr naš bajt blond!pa mi ne verjamejo! :grim
helenca46 Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 sej sm rekla da nism jst pr naš bajt blond!pa mi ne verjamejo! :grim jah no hvala za kompliment!! se bom poštrihala na blond da neboš badava govorila :) sam pol, da neboš jezna k bova obe blond :lol1:
helenca46 Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 no ja malo bolj natančne informacije: ob 10.00 ure naprej zbiranje motoristov, ob 13.00 panoramska vožnja in ob 14.00 blagoslov motorjev oz.jeklenih konjičkov. Vljudno vabljeni v vsakem vremenu :worship:
Kleemen Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 Pridemo, če bo lepo vreme :rolleyes:
fossil Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 no ja malo bolj natančne informacije: ob 10.00 ure naprej zbiranje motoristov, ob 13.00 panoramska vožnja in ob 14.00 blagoslov motorjev oz.jeklenih konjičkov. Vljudno vabljeni v vsakem vremenu :worship: a bi lahko tud kak zemljevid vidl, kje v Loškem Potoku, ali se orientiram po brnenju (kar bi verjetno tud šlo).
helenca46 Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 a bi lahko tud kak zemljevid vidl, kje v Loškem Potoku, ali se orientiram po brnenju (kar bi verjetno tud šlo). greš na najdi.si in napišeš Loški Potok -) na Hribu, center Loškega Potoka sej bo šlo drgač tud po brnenju :D
hrčo Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Ker Lošli Potok je pa res tako velik, da se lahko tik tak zgubiš :lol1:
helenca46 Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Ker Lošli Potok je pa res tako velik, da se lahko tik tak zgubiš :lol1: jah naš je tok velk :D
Povratnik Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Helenca! Kot vidim si ena glavnih organizatork srečanja - lepa dekleta so vedno dobrodošla pri organizaciji! Te pridem pogledat,seveda če me ne bo "pralo z neba" ! ( mislim pa, da napoved ni bogve-kaj !)
ixs Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 Pozdrav Holcarjem! Tudi mi imamo svoj party v Mariboru zato žal ne bomo prišli. Želimo pa vam, da vam zadeva čimbolj uspe! LP GREMIUM M/C
mojcka_l Objavljeno April 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2008 Mi, Dolenci, tut vam Štajercem želimo fajn žurko, seveda pa ljepo, ljepo vreme in sončka! Lep pozdrav v imenu Holcarjev :krneki:
mojcka_l Objavljeno April 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2008 Ura je 9 pa mau čez pr nas pa mamo lep sonček:D :ninja:
ataIBA Objavljeno April 19, 2008 Opozori Objavljeno April 19, 2008 Zamudil sem "uradni del". Prišel prvič in kapo dol. Po 15 minutah in prvem (ali drugem?) grižljajo odlične pleskavice v lepinji s svežo čeblo :OK: in pivcem, so že pri mizi z Ribničani in enim domačim dečkom padali štosi :worship: . Splačalo se je priti tudi zaradi društva mopedov Tomos. Na enem mestu čez 20 APN-jev, en lepši od drugega. Super. No, pol pa ko so mi pokazali župnika :worship: . Ko da je iz American choperja. Lušno, pozitivno, polno smeha in zabave. Lepo je blo in še pridem, za več kot urco. LP. p.s. mazno sn dve pleskavici z lepinjo + 1,5 piva :whistle: . Pol pa shujšaj, če lahko :unsure: ...
helenca46 Objavljeno April 19, 2008 Opozori Objavljeno April 19, 2008 no ja upam da se vam je dopadu ta naš blagoslov! vreme je blo kakršno je blo skor sončk če pa vas še kej zanima pa si lahko ogledate album : http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1070 najlepša hvala za obisk in lep pozdrau usem:D
RHonda Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 Blo je full zakon, jest sicer nisem prišel z motorjem, hvala pa vsem za pivo in gostoljubje !!! :D Nisem še doživel, da mi na zboru rečejo: ''pospravi denar, pa vzemi pivo'' !! Fantje, še tko naprej !!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se