fulhitr Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 zdravo! to je za Klemna dober obet pred tekmo dp v Vrtojbi. Fant kaže odlično formo, kar se vidi po napredovanju, kljub padcu 9.3.2008,ki ni bil "prisrčen" padec. Zato, bo še to toliko bolj zanimivo dp, ko bodo tekmovalci med sabo pokazali "ostre zobe". Kaj pa kaj bratje Irt, Toni Mulec,.........., nič se ne sliši o njih??? lp ob tej prilki,me zanima vaše mnenje za 250f klaso,kak razplet bo po vašem,kdo je najbl prpravlen???klemen,irta,toni,bekanovič??????
MX_Peter Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 LP. s Koroške JA Toni Mulec je pa mel precej smole se je poškodoval v orehovi vasi tk da je za en cas konec motocrossa za njega na žalost ima poškodbo hrbtenice res slabo. :cry: :xx: To pa ni dober slišat. Upam, da se čim prej vrne, želim pa mu čim hitrejše in uspešnejše okrevanje :yes: Lp, Peter
metuljcica46 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 LP. s Koroške JA Toni Mulec je pa mel precej smole se je poškodoval v orehovi vasi tk da je za en cas konec motocrossa za njega na žalost ima poškodbo hrbtenice res slabo. :cry: o NE Tonček......revež :cry: tale novica mi je prou še poslabšala dan :( on in klemen sta bila tista ki sta nardila motorkos senzacijo..sploh Tonček s temi njegovimi skoki in vse...joj joj :BUA: Upam da se čimprej porihta, Tonček vsi smo s tabo, čimprejšne okrevanje ti želimo :(
Moto Mirko Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 ob tej prilki,me zanima vaše mnenje za 250f klaso,kak razplet bo po vašem,kdo je najbl prpravlen???klemen,irta,toni,bekanovič?????? To more pa Pirurirc povedat. Lan je zadeu točno... :worship: :worship:
RCforsure Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 zdravo! to je za Klemna dober obet pred tekmo dp v Vrtojbi. Fant kaže odlično formo, kar se vidi po napredovanju, kljub padcu 9.3.2008,ki ni bil "prisrčen" padec. Zato, bo še to toliko bolj zanimivo dp, ko bodo tekmovalci med sabo pokazali "ostre zobe". Kaj pa kaj bratje Irt, Toni Mulec,.........., nič se ne sliši o njih??? lp Si moraš pa malo ušesa umit.
selmi Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 sam eno vprašanje a ta vikend je dirka v vrtojbi????
selmi Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 mah tku sm mislu k tle u postojni je kr snega pa se menm zdei doma če bi šli pa sm vedu d vi najbl veste kake razmere so dol :) samo še to kdaj se pa začne prva vožnja?
gizmOkak Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 sej pr nas je tudi sneg in kaj :D napovedano je lepo za vikend... Dirke se začnejo po pravilniku >da ne bos iskal<
fastgirl Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 jaz sem v nedeljo bila v vrtojbi, proga je bila zaprta, lilo je ko iz škafa, snega pa od nikoder, tko da........ srečno fantje :winkiss:
fastgirl Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 tekmovat ravno ne, gledat pa, kdaj drugič pa tud pelat :whistle: piruric :worship:
klemen_blueboy Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Lep pozdrav vsem skupaj! Jaz bi imel samo eno vprašanje, kajti AMZS zveza je obravnavala predlog, da bi voznike zastopal Klavdij Lorenzett. Imam problem, ker te osebe ne poznam niti na videz niti po imenu in bi bil zelo vesel, če ima kdo kakšne podatke o njem, da se bom ob morebitnih vprašanjih lahko obrnil nanj. Hvala za odgovor Lp Klemen
metuljcica46 Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Lep pozdrav vsem skupaj! Jaz bi imel samo eno vprašanje, kajti AMZS zveza je obravnavala predlog, da bi voznike zastopal Klavdij Lorenzett. Imam problem, ker te osebe ne poznam niti na videz niti po imenu in bi bil zelo vesel, če ima kdo kakšne podatke o njem, da se bom ob morebitnih vprašanjih lahko obrnil nanj. Hvala za odgovor Lp Klemen o, ma jst ti uhka tk pomagam, da vozi za veterane, ma očala pa ponavad vijolično vetrovko....pomoje ma še fotr njegovo cifro sam je trenutno lih na jadranju in pride v nedeljo....ko dobim cifro če jo le ima ti jo posredujem, ok?? .) mislm da bi šlo da bi jo dobil v roku dveh dni, bo vredu to? :D pa lep pozdravček
PANTERA Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Takole zgleda na motorju :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 dobro jutro .) dobila številko...kakšna hitrost kajne :OK: št. od klavdija: 040 635 005 sm kr tle objavla če bo še kdo rabu... B)
MX_Peter Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 (popravljeno) Juter se vidmo v Vrtojbi :D Pridem mal pofotkat,...pa mal pošraufat kej če bo treba :D Pride še kdo? Popravljeno Marec 29, 2008. Popravil MX_Peter
selmi Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 hehe jst tut pridm gledt sei vreme bo pa itak kul!! mort se vidmo sam itak nobenga ne poznam:D heh čaw
bmw11 Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 (popravljeno) :worship: Je bilo kaj videt v Vrtejbi :worship: Popravljeno Marec 30, 2008. Popravil bmw11
MX_Peter Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Bom jaz kej fotk nalimal, samo da domov pridem pa porihtam in sortiram. PS: Klemen, kaj ti si že doma? Vsa čast dobr si pelu, da o 4 dirkah ne govorimo :worship: Mam eno zanimivo fotko zate,...po dirki :P Lp
MX_Peter Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Takole! Mi je le uspelo na hitro uredit par fotk in upam, da vam bodo všeč :) Za kej bolšega bi me mogl pa čez ograjo pustit (ker pred ograjo se je namreč bore malo videlo), ampak barabe niso pustile :closedeyes: PS: Kaj moram narest, da dobim press card :P? AKCIJA: Zmagovalec za najlepši skok Urbas Da ne bo samo za žensko populacijo poskrbljen, še ena ki mi je na hitro padla v oko,..seveda ima kanona v rokah :P Pa še par fotk dirkačev po dirki: Samo za Klemna :D Može Kragelj Lp, Peter
gery Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Bom jaz kej fotk nalimal, samo da domov pridem pa porihtam in sortiram. PS: Klemen, kaj ti si že doma? Vsa čast dobr si pelu, da o 4 dirkah ne govorimo :worship: Mam eno zanimivo fotko zate,...po dirki :P Lp Pa na super finale si pozabo,ko jih je Klemen vse nažgal v obeh vožnjah bravo Klemen
MX_Peter Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 (popravljeno) Pa na super finale si pozabo,ko jih je Klemen vse nažgal v obeh vožnjah bravo Klemen Ops,... za superfinale me pa ni blo več, tak da tega nisem vedu/vidu :( glih ko je najbolj ugodno za slikat blo grrrr ;) Hvala za info ;) Pa bravo vsem modernim vitezem, ki so se boril na "bojišču" :D Popravljeno Marec 30, 2008. Popravil MX_Peter
billy Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 V tri p.... m......,da bi pa ker rezultate povedu pa ga ni? :krneki: :headbang:
MX_Peter Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 V tri p.... m......,da bi pa ker rezultate povedu pa ga ni? :krneki: :headbang: Kaj se buniš :P mal pobrskaj po netu saj ni tak težko! REZULTATI
rocky_zupca Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 Lepe slikce Pero Lansko leto so bi le na TV (Šport klub) reportaže iz tekem. tud včerej sm vidu vleik kamer okoli proge, me zanima če bodo to tud letos iz SLO MX DP in PP delal reportaže in kdaj jih bo možno vidt? :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se