MX_Peter Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Ekola a bo 20 komadov zadost? Upam, da vam bodo všeč :rolleyes:
sven Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 seveda je Tadičem ratalo obrnit kamion, tukaj so se že odpravljal domov,Drugače pa veliko veliko dela z postavljanjem vsega kar imajo,( namreč trajalo je kar tri ure, da so vse postavili) Ampak z več izkušnjami jim bo zmeraj hitrej uspeval. lp
salsa Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Sven a te peče slovenska nevoščlijivost al kaj??? Kaj te pa konc koncev briga?? Hvala bogu da je še kdo, ki je pripravljen tolk denarja za motocross zapravit v tej mali Sloveniji!!!
PANTERA Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Lepe slike Pero bo spet padel kakšen komplet gum :yes: Za vse tiste, ki bi se radi preiskusili v dirkah motokrosa pa niste imetniki licenc, bo to soboto 26.04.2008 potekala dirka v sosednji Madžarski. Proga se nahaja le 25km od meje in je primerna za vse voznike. Podrobnosti o progi si lahko pogledate tukaj http://www.mx-koermend.com/
Bonc Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Hey,ka ste vidli Špindlerja? V soboto 4-cikla dobu, u nedelo na treningih se je prvič nanga usedu,pa kr 3. cajt mew, pol je biw pa pet...sam na štartu je pa zmagu...hah k da je z motorjem...še mal powadi pa bo spredi štrene mešu ;) Lp...see ya in Semič...upam...
shibby Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Sven a te peče slovenska nevoščlijivost al kaj??? Kaj te pa konc koncev briga?? Hvala bogu da je še kdo, ki je pripravljen tolk denarja za motocross zapravit v tej mali Sloveniji!!! to je pa res ja, jest jim tud prvoščm in lepo je vidt kej tazgale v naših boksih.fanta se lepo peleta še posebej pero letos tk da super super. pero slike so pa res zakon :worship: ajde banda
Pirurirc Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Peter Irt v akciji. Jeeeeeeeeeeeeeeee :worship: :worship: :worship: :worship:
MX_Peter Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Lepa Pirurirc :worship: PS: Welcome back :rolleyes:
fastgirl Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Peter Irt v akciji. Jeeeeeeeeeeeeeeee :worship: :worship: :worship: :worship: samo tole je pa čist odtrgano :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
gizmOkak Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 tamali je tko al tko odpuljen :worship: (v dobrem pomenu besede)... Pa še dobre učitelje ima :naughty:
pino9 Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Sven a te peče slovenska nevoščlijivost al kaj??? Kaj te pa konc koncev briga?? Hvala bogu da je še kdo, ki je pripravljen tolk denarja za motocross zapravit v tej mali Sloveniji!!! Maš prau samo vseeno JABE :rolleyes: :rolleyes:
MX_Peter Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Lepe slike Pero bo spet padel kakšen komplet gum :yes: Za vse tiste, ki bi se radi preiskusili v dirkah motokrosa pa niste imetniki licenc, bo to soboto 26.04.2008 potekala dirka v sosednji Madžarski. Proga se nahaja le 25km od meje in je primerna za vse voznike. Podrobnosti o progi si lahko pogledate tukaj http://www.mx-koermend.com/ Bom namesto tebe popravu PANTERA. Dirka je v Nedeljo in ne v soboto. Prijave pa so baje, do 8:00 zjutraj. PS: Če sem kej falil me popravi! Lp
Noise Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 Da kdo ne pozabi... jutri... Stranska vas... tretja dirka za DP! http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=4112
Noise Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Reportaža iz tretje dirke... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=4116
gizmOkak Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Hudo je blo, tako in drugače :unsure: Slikovna reportaža sledi :photo:
MX_Peter Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Vidim, da je bil res pravi masaker :unsure: po eni strani sem kar vesel, da nisem šel gledat, ker kej takega res ni v veselje če vidiš :(
gizmOkak Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Nalimam, čeprou je MOJ (pa še čigav) fotopost iz DP Vrtojbe magično zginu. Če zgine še ta, vas vidi uni tam dol pa slikajte se sami naslednič :krneki:
MX_Peter Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Zdej mi ni pa čist nič jasno :blink: A se samo meni zdi, da je bla dirka za državno, al pa so tile mel skupen trening v Mislinjski Dobravi :P In vse tiho je bilo :whistle: Foto reportaža: Povratnik po poškodbi :) Vedno atraktivni Mulec Pa še navijačice: Ene so se skrivale pred ploho Druge pa navijale z vsem kar so imele
Pirurirc Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Tenx Peter. Fino je biti v družbi najhitrejših in lepih deklet. Gizmo ti maš tud kakšno galerijo na lagerju????
gizmOkak Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Gizmo ima na lagerju neki. Sam mam fotkiča že tolk zapacanga, d ko sm vidu kak prah prhaja, sm spravu use skupi pa samo gledu :D Bom objavu, sam d h sapi pridem. (je treba udelat novo konjenico press) :naughty:
halls Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Še nekaj mojih,niso tak dobre,kot vaše. :blush:
gizmOkak Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) Kar sm uspel škljocnit preden je prah požru mašino :krneki: Ušaj #28: Fant z največ smole v letošnji sezoni :unsure: Povratnika: Theo #24 in Tonček #501. Vsak je pokazu svoje in prepričala useh nas, da nista "iz cukra" Nepremagljivi: #149 Jerry. Splet okoliščin, znanje ali neverjetna sreča? Mogoče vsakega malo? Sploh nima veze, na koncu šteje rezultat. Do naslednje dirke s polnim izkupičkom točk :worship: Zanimivi boji so tudi v ozadju, ne samo za prva mesta... Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil gizmOkak
Pirurirc Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Evo še moje za foto konkurenco. J. Irt kralj ovinkov :worship: :worship: :worship: :worship: Gerčar zgleda super, samo nujno potrebuje trenerja :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Mulec wellcome back :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Beks in K. Tadič v akciji :o :o :o :o Gizmo little brother :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: za vse k me ne marajo :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: Primož Trubar & frend :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Najmlajše cvetke P. Irt je zapru vrata Majeriču :oops: :oops: :oops: :oops: R. Rus je nakazal :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se