lukabogo Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Hvala vsem ponovno za res fenomenalen obisk... slikice in zahvale klubom še sledijo... Vpisalo se je 33 klubov, našteli smo cca 800 motociklov... Merjenje glasnosti? ...merili smo pravokotno na ror, 1m stran... vsi smo presegli cca 105 db, zmagovalec je bil kavasaki s 114 db na Leovinčovem roru... Dobr, da sem prišel kasneje....bi zihr zmagal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Marec 30, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 30, 2015 https://plus.google.com/photos/100243846780354021209/albums/6131912381083947953 Številni zanimivi obrazi in utrinki iz letošnje prireditve... Morda se kdo najde... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 upam, da so vsi tisti, ki so pir pili, kljub žegnanju, pustili motorje tam :krneki: vidmar j, bobi1001, Cartman in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 upam, da so vsi tisti, ki so pir pili, kljub žegnanju, pustili motorje tam :krneki: Duhovnik je v cerkvi blagoslovil motoriste in njihove motocikle: "Naj vas ta blagoslov varuje pred nevarnostmi na cestah. Ampak pazite, ta blagoslov velja le do hitrosti 120 km/h, za naprej pa potrebujete maziljenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Marec 30, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 30, 2015 Menda se je enih deset sodov spilo... motorja pa ni blo zjutraj nobenga tam... Menda si niso pir v kante za domov nalivali? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 Mene pa bi kot organizatorja moto zbora skrbelo, da ne bi kdo preveč popil. Čutil bi se delno odgovornega, če bi šlo kaj narobe. Zgleda, da se nekateri res ne znajo poveselit brez alkohola. Naj se čuje čudno, na takšnih zborih ne bi smel biti prisoten alkohol, pa brez zamere. Scarabeo vidmar j 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Marec 30, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 30, 2015 Scarabeo... teh 10 sodov smo spili domačini... nas je le dobrih 20 dedcev v klubu, pa delali smo cel dan... Gostje so razen žganega welcamdrinka, pili vodo zram čevapčičev... :closedeyes: Sicer je pa follk zadost star, da se zna ahtat in da ve koliko ga nese... policijske kontrole so pa tudi bile v okolici... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 Naj se čuje čudno, na takšnih zborih ne bi smel biti prisoten alkohol, pa brez zamere. Scarabeo pa brez svinjine pa brez čikov pa brez rock & rolla pa brez hrupa pa brez črnega usnja pa brez seksa pa brez motorja pa 3x Očenaš recept za zdravo življenje Mavti in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Duhovnik je v cerkvi blagoslovil motoriste in njihove motocikle: "Naj vas ta blagoslov varuje pred nevarnostmi na cestah. Ampak pazite, ta blagoslov velja le do hitrosti 120 km/h, za naprej pa potrebujete maziljenje. aha .. razumem .. cerkev celo dovoljuje in napeljuje k pitju alkohola, ampak samo do 120 km/h... se bom raje izogibal teh žegnanj ... itak sem mau čudn :krneki: vidmar j in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 aha .. razumem .. cerkev celo dovoljuje in napeljuje k pitju alkohola Itak, pjane ovce je lažje vodit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 No... če že bomo o alkoholu na moto prireditvah, bi mogoče veljalo odpreti posebno temo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 žegnanje zame ni moto prireditev :krneki: hajoktejn, japnr1, Nearrain in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 žegnanje zame ni moto prireditev :krneki: Ne da ni moto prireditev ampak je negacija moto kulture. Moto hrup je oda svobodi, individualizmu....ne pa podrejanje dogmi. japnr1, MiNa, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ivan3a Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Tudi mi smo se udeležili pomladnega srečanja Packensteinov: http://motozapisi.si/2015/03/mk-packenstein-2015/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 1, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2015 Ne da ni moto prireditev ampak je negacija moto kulture. Moto hrup je oda svobodi, individualizmu....ne pa podrejanje dogmi. hehehe... pol te pa še ni bilo pri nas... je ogromno hrupa... in definitivno prava motoprireditev! ...moraš prit pogledat in potem sodit... Podrejanje dogmi? ...na sploh je pa sila zanimivo v kako velikem številu se bajkerji na koncu žegna zgrnejo okoli duhovnika in poberejo nalepke za srečno vožnjo... Nekaj je na tem, kaj baddad? Tudi sam sem jo prilepil na kufer, pa ne hodim v cerkev... pa bi jo tudi če bi mi jo požegnal mufti, rabin ali vrač... da bi le pomagalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Ja... vsi motožegne strogo povezujejo z vernosto in brezpogojnem verovanju.... Ki še niso bili na njem. Saj je že Niko povedal, da tudi, če kdo ni veren...pa gre v cerkev malo posedet (govorim za Štifto) in v miru premišljevati o tem in onem... ni nič narobe. Vse je v glavi, vse. Če ta ni razpucana, ne hasne niti cisterna žegnane vode. Ja, tudi jaz imam kakšno nalepko kje. Ne škodi. Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 hehehe... pol te pa še ni bilo pri nas... je ogromno hrupa... in definitivno prava motoprireditev! ...moraš prit pogledat in potem sodit... Podrejanje dogmi? ...na sploh je pa sila zanimivo v kako velikem številu se bajkerji na koncu žegna zgrnejo okoli duhovnika in poberejo nalepke za srečno vožnjo... Nekaj je na tem, kaj baddad? Tudi sam sem jo prilepil na kufer, pa ne hodim v cerkev... pa bi jo tudi če bi mi jo požegnal mufti, rabin ali vrač... da bi le pomagalo... Vraževernost je zajebana reč PS: se dobr, da niso vsi mački črni...bi ble ceste skoz mokre od pljunkov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 zanimivo je, da nisem vern, še krščen nisem, rdečkarji pr naš bajt , hodim na zbore in žegne, zaradi prjatlov, ki jih srečam tam in kako rečemo ob pivu ali vodi, kakorkoli se kdo odloči, se pa spomnim, da sm mel motor, ki ni bil žegnan, seveda sm ga pelu na campiranje skoz grmovje :grim , kaj hočem rečt, vraževerje je zaje... stvar , nekako pozabiš, da je blo z žegnanim enako . ferek, lani smo bli pr vas, pa ni blo našitkov za kupt, ste rekli, da ga dobimo po pošti , verjetno se je zgubil, da ni prispel , sej ni panike, pa kdaj drugič :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 po moje se je bolje naučit vozt, kot iskat pomoč v vraževerju in alkoholu .... jeba je v vsakem primeru .. na titaniku je bila večina zdrava in verna .. le sreče niso imeli :krneki: Nearrain, Zdrawc, izibajker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 po moje se je bolje naučit vozt, kot iskat pomoč v vraževerju in alkoholu .... jeba je v vsakem primeru .. na titaniku je bila večina zdrava in verna .. le sreče niso imeli :krneki: So mel pa vsaj vztrajen bend vidmar j 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 1, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2015 ferek, lani smo bli pr vas, pa ni blo našitkov za kupt, ste rekli, da ga dobimo po pošti , verjetno se je zgubil, da ni prispel , sej ni panike, pa kdaj drugič :grim huuuu... se je pa najbrž res zgubil... ker so bli teden po žegnu razposlani vsem... daj mi naslov na PM, pa količino in pošljem, na moje stroške... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Danes sem dobil ponudbo od zavarovalnica Triglav in za udeležbo moto žegnu priznajo dodaten 20% popust. Lahko se udeležite večih blagoslovov, kar se dokazuje z nalepkami, našitki ali podobicami. Velja samo še danes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Danes sem dobil ponudbo od zavarovalnica Triglav in za udeležbo moto žegnu priznajo dodaten 20% popust. Lahko se udeležite večih blagoslovov, kar se dokazuje z nalepkami, našitki ali podobicami. Velja samo še danes. Pru April Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 huuuu... se je pa najbrž res zgubil... ker so bli teden po žegnu razposlani vsem... daj mi naslov na PM, pa količino in pošljem, na moje stroške... ne ne, ni panike, ko naslednjič pridem k vam, nabavim, prav tako vsi moji s kluba, vseeno hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Oktober 8, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2015 MK Packenstein vabi na Martinovanje pod marof "Hiše Mladih". Gratis pogostitev za vse obiskovalce "bajkersko zelje", fotoprezentacija minule sezone in obilo zdrave debate ob okušanju mošta, jabolčnika in drugih martinovih dobrot... Greli nas bodo gozdarski "šporherti", dobra glasba in zabavna druščina... Vabljeni! https://sites.google.com/site/mkpackenstein/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se