T-boy Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 (popravljeno) Vale, ZMAGAAA!!! :yea2: :yea2: :yea2: Preostale dirke so na sreco odpovedane. :trance_33_sleep: Popravljeno September 14, 2008. Popravil T-boy
TakeALookAround Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Konc! Rossi :naughty:
Hamilton Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Rossi :worship: :worship: :worship:
a79 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 No, konc je....Rossi je zmagal...Prvic sm gledal prek SopCasta in ta stvar celo deluje... BRAVO THE DOCTOR!!!
jetman Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 250 odpovedana. Divje vreme. Čestitke vsem, posebej zmagovalcu.
KennyJR Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 no dirka ni bla nikamor podobna... stoner nej se pa pred naslednjo dirko mal zamisl... tolk slabe predstave od njega že dolg nism vidu... in me je precej razočaru...
maxiskuter Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Je mislu amerikanček, ja saj sem doma, pa ga je veliki Rossi zmlel kot pezdeta. Da so revčku ohranili drugo mesto, so pa kar prekinili dirko. O kenguruju in njegovi bedni makaronarski prdulji pa itak sploh ni kaj za povedat. Glih zdej bo že 100 točk zadaj. Kdaj sem že napisal, da je Stoner čisti povprečnež, ki ja lani pač imel zegen, da je Veliki vozil na zanikrnih mišelinkah. Ne bo zastonj letos osvoju že 8 naslov svetovnega prvaka. Honda bi dala dohtarju čisto vse, kar bi si zaželel, da pride k njim in da brcnejo v rit bednega Pedroso, ki je popoln amater. A ne bo šel, ker je pred leti gobezdač Biaggi dejal, lahko je zmagovati na hondi. Kje pa je danes veliko gobezdalo Max ? Poniknil kot Unica na planinskem polju. Rossi je res daleč najboljši dirkač vseh časov. Bom reku kar kot naš Srečko : KAPO DOL !!!
alezzi Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 evo dons sm pa jest spet stavu... stoner vermeulen west de angelis spies hopkins guintoli melandri dovizioso nakano elias toseland capirossi hayden pedrosa na vse ali nič :whistle: bilo je nič :lol1:
Bmflar Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 250 preloženo na 22:15 ( 16:15 )
KennyJR Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 (popravljeno) bilo je nič :lol1: to smo po tihem tudi pričakovali :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: aja pa še to.. ko že govorimo v težkih pogojih, glede nato da so vsi prplaval do konca, mislm da ni blo prou težko :P Popravljeno September 14, 2008. Popravil KennyJR
Schmid87 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Je mislu amerikanček, ja saj sem doma, pa ga je veliki Rossi zmlel kot pezdeta. Da so revčku ohranili drugo mesto, so pa kar prekinili dirko. O kenguruju in njegovi bedni makaronarski prdulji pa itak sploh ni kaj za povedat. Glih zdej bo že 100 točk zadaj. Kdaj sem že napisal, da je Stoner čisti povprečnež, ki ja lani pač imel zegen, da je Veliki vozil na zanikrnih mišelinkah. Ne bo zastonj letos osvoju že 8 naslov svetovnega prvaka. Honda bi dala dohtarju čisto vse, kar bi si zaželel, da pride k njim in da brcnejo v rit bednega Pedroso, ki je popoln amater. A ne bo šel, ker je pred leti gobezdač Biaggi dejal, lahko je zmagovati na hondi. Kje pa je danes veliko gobezdalo Max ? Poniknil kot Unica na planinskem polju. Rossi je res daleč najboljši dirkač vseh časov. Bom reku kar kot naš Srečko : KAPO DOL !!! :slap:
TakeALookAround Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Rossi je res spet nakazu mojstrovino :worship: , Stonerja je mal strah pomoje, hayden je pa tud letel....
PETARDA46 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 :worship: ROSSI :worship:
alezzi Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Je mislu amerikanček, ja saj sem doma, pa ga je veliki Rossi zmlel kot pezdeta. Da so revčku ohranili drugo mesto, so pa kar prekinili dirko. O kenguruju in njegovi bedni makaronarski prdulji pa itak sploh ni kaj za povedat. Glih zdej bo že 100 točk zadaj. Kdaj sem že napisal, da je Stoner čisti povprečnež, ki ja lani pač imel zegen, da je Veliki vozil na zanikrnih mišelinkah. Ne bo zastonj letos osvoju že 8 naslov svetovnega prvaka. Honda bi dala dohtarju čisto vse, kar bi si zaželel, da pride k njim in da brcnejo v rit bednega Pedroso, ki je popoln amater. A ne bo šel, ker je pred leti gobezdač Biaggi dejal, lahko je zmagovati na hondi. Kje pa je danes veliko gobezdalo Max ? Poniknil kot Unica na planinskem polju. Rossi je res daleč najboljši dirkač vseh časov. Bom reku kar kot naš Srečko : KAPO DOL !!! :lol1: :slap:
T-boy Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Rossi je res spet nakazu mojstrovino :worship: ,... ...in na zmagovalnem odru oblekel bejbo v Yamaha jakno. :OK: Toti pa res ve. B)
T-boy Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 250 preloženo na 22:15 ( 16:15 ) :grim , so nas dali na "stand by".
-Jani- Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Hmm, 250 zdej morda bo. Tole so vse skup na koncu le malo zamutli s prekinitvijo in koncem... Zdej je čist lepo vreme, bi lahk se še mawo udarli :evilgrin: Ma se jim ni lublo več :D
T Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Bravo Nicky :OK: :OK: :OK: Oh, super! Še zna, me je že mal skrbel... Že samo dejstvo da ni nihče padel je neverjetno :worship: :worship:
Schmid87 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 :grim , so nas dali na "stand by". mislim da so kar odpovedali sedaj..
T-boy Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 (popravljeno) mislim da so kar odpovedali sedaj.. Modra odlocitev. :trance_33_sleep: Popravljeno September 14, 2008. Popravil T-boy
danci1973 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 'I hope for the red flag, I hope for the red flag!' ;) Kako iskreno... D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se