avro Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 dečve so predvsem precej večje od pilotov... :lol1: ... sam bližje so slikane :naughty:
KennyJR Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 stoner bo za letos končal? zdej bo šele dolgčas... no razn če bo sete pelu namest njega :P
NejcZ Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Haha, že obupal.. :worship:
Balistični Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Haha, že obupal.. :worship: Tebi je dal priložnost, ko si tak strašni znalac. :closedeyes:
Cartman Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Tebi je dal priložnost, ko si tak strašni znalac. :closedeyes: :beer2:
-Jani- Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 stoner bo za letos končal? zdej bo šele dolgčas... no razn če bo sete pelu namest njega :P Nikjer drugje ne zasledim take novice - od kod so tole potegnili?
suzuki Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Hola! čez slabih 20 minut bo na Eurosport 2 ponovitev nedeljske MotoGP dirke, če slučajno koga zanima :whistle: ...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Prav brezvezno dirkališče tale Indy ...
P182 Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Nikjer drugje ne zasledim take novice - od kod so tole potegnili? od tukaj... klik
Cartman Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Prav brezvezno dirkališče tale Indy ... se kar strinjam. v primerjavi z Laguno al pa Miller Motorsport parkom, kjer vozi WSBK je dolgcajt.
KennyJR Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 no glede stav je blo tkle : event position: 740/740 event points: 66 :whistle:
brubi46 Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 no glede stav je blo tkle : event position: 740/740 event points: 66 :whistle: Vsaj tle sem te premagala...105 pik :naughty:
nowfak Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Vsaj tle sem te premagala...105 pik :naughty: No sej 110 tudi ni tko slabo :whistle:
Dolenc™ Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 K sem mel glih 5min :D Aprilija ponovno v MotoGp :D
kevin34 Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 K sem mel glih 5min :D Aprilija ponovno v MotoGp :D ti,a si se mal nabremzal k te mal vn z ovinka nos,sam predvidevam k je motor bol pokonc :whistle: pomoje si prehitr prletu :rolleyes:
Dolenc™ Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Ma to zato k sem nabremzu hondo, ampak se je nekak izšlo :D
Cartman Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Ma to zato k sem nabremzu hondo, ampak se je nekak izšlo :D ti nevem, ma zdi se mi, de dirkaš s pritlikavci na minibajkih, al pa si kerlc, in aprilija megamoto :D
-Jani- Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 no glede stav je blo tkle : event position: 740/740 event points: 66 :whistle: Hehe, a so ti poslali klobaso? :D Peesda, samo ona dva krhana, ko sta na prvih dveh mestih u skupnem, sta ga pa čist preveč razturala ta krog: oni, ko vodi, je bil kr 4., oni ta drug je mew pa točko manj :hmm: Ah ja, nobenga pokala ne bomo dobli letos :glare:
KennyJR Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Vsaj tle sem te premagala...105 pik :naughty: slaba tolažba :P
KennyJR Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Hehe, a so ti poslali klobaso? :D Peesda, samo ona dva krhana, ko sta na prvih dveh mestih u skupnem, sta ga pa čist preveč razturala ta krog: oni, ko vodi, je bil kr 4., oni ta drug je mew pa točko manj :hmm: Ah ja, nobenga pokala ne bomo dobli letos :glare: nč še nism dobu... sej ponavadi hod kkšn tedn... hahaha :P drgač pa jani ne obupat... v motegiju bo res kaotičn razplet, katerega jst vem že v naprej in za ustrezno vsoto ti lahko kej prišepnem :whistle: lahko pridobiš vsaj 50 točk ;)
trex Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Naslednja sezona bo samo en gumar pravi Ezpelta :alien1: vir: motociclismo.it
KennyJR Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 itak je blo to za pričakovt... sploh pa je ta gumarska vojna že prou bedna... brigestone ma lih še 1x več voznikov kot michelin katerga itak noben več noče vozt tk da... brezveze...
danci1973 Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 itak je blo to za pričakovt... sploh pa je ta gumarska vojna že prou bedna... brigestone ma lih še 1x več voznikov kot michelin katerga itak noben več noče vozt tk da... brezveze... Še bolje bi bilo, če bi gumarji ponujali gume vsem ekipam in bi si dirkači lahko sproti izbirali gume. Potem bi se težko izgovarjali na 'slabše' gume. Konkurenca med gumarji pa ni tak napačna stvar... Kolikor se spomnim, je nekaj sezon nazaj Michelin bil mnogo boljši od Bridgestone-a... D.
KennyJR Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Še bolje bi bilo, če bi gumarji ponujali gume vsem ekipam in bi si dirkači lahko sproti izbirali gume. Potem bi se težko izgovarjali na 'slabše' gume. Konkurenca med gumarji pa ni tak napačna stvar... Kolikor se spomnim, je nekaj sezon nazaj Michelin bil mnogo boljši od Bridgestone-a... D. hjah konkurenca je sigurno dobra stvar... sam da je trenutna situacija glede tega precej bleda napram tistemu v prejšnjih sezonah... vsaj po mojem mnenju... michelin je bil vseskozi od prihoda bridgestona (mislm da 2002) v motoGP boljši, sepravi 5 let, ker so lahko dirkačem na evropskih dirkah delal gume za dirko v nedeljo ponoči... na dirkah izven evrope je bil bridgestone večinoma boljši, ker so bli pogoji za vse enaki... ko so spremenil prejšno sezono pravila o gumah, tako da je blo za vse enako, je bil bridgestone takoj boljši... itak so bli vedno boljši, samo pogoje so imeli velik slabše od michelina...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 . itak so bli vedno boljši, samo pogoje so imeli velik slabše od michelina... Ne štekam - prvih par let, ko je bil bridgstone prisoten, je michelin zmagoval, pa trdiš, da so bili vseeno bridgstonovci boljši - pa še nakladaš, da niso imeli istih pogojev? Stari, pogoje so imeli iste verjetno ... al ne? daj malo razloži to nebulozo ... tolk da vidim, kje si zajebal ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se