GorazdH Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 jamaonisousposobljeniinžezatokermajouniformedelajovseabsolutnoprav :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 če ve kateri naj plisssss raloži!?! Saj je radar podpru z roko...je dovolj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 ...pa se druga začne :hmm: --> http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=25796 Začeli so s tako statistiko,...Če bi se hitrost v naselju zmanjšala za 1 km/h, bi bilo 4 % manj nesreč! Ali to pomeni drugače gledano, da vsake petindvajsete nesreče ne bi bilo, če bi vozilo peljalo 1 km/h manj? In sem prepričan, da bodo policaji razumeli to takole: če voziš pri omejitvi 50 km/h celo 51 km/h, že povzročaš 4 % več nesreč! Pa nas bojo tak štrafali, da mo belo gledli :wacko: . Ali je mišljeno:ne z 80 km/h, ampak z 79 km/h bi bilo 4 % manj nesreč (npr.), ali celo 130 - 129????? Pa kdo jim piše statistiko? Imam občutek, da smo ga najebali. Omejitev 50, 55 je že 10 % nad omejitvijo (tam ko bi bilo čez mejo 70!).... Nabiralna akcija se začenja, ker je bila prva premalo finančno uspešna, nato druga in tretja..... :whistle: Spet bo masa najebala z minimalnimi prekoračitvami, ki pa so statistično gledano, morilske. Lep je srbski pregovor:"Jebe ludi zbunjenog!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 ja kako je zdej to...ke je 50 omejitev pa peleš 55 še ni kazni al kako??? 10% lahko prekošračiš al tako nekako??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 80€ če se ne motim. 5%je blo včas tolerance. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Začeli so s tako statistiko,...Če bi se hitrost v naselju zmanjšala za 1 km/h, bi bilo 4 % manj nesreč! Ali to pomeni drugače gledano, da vsake petindvajsete nesreče ne bi bilo, če bi vozilo peljalo 1 km/h manj? In sem prepričan, da bodo policaji razumeli to takole: če voziš pri omejitvi 50 km/h celo 51 km/h, že povzročaš 4 % več nesreč! Pa nas bojo tak štrafali, da mo belo gledli :wacko: . Ali je mišljeno:ne z 80 km/h, ampak z 79 km/h bi bilo 4 % manj nesreč (npr.), ali celo 130 - 129????? Pa kdo jim piše statistiko? Imam občutek, da smo ga najebali. Omejitev 50, 55 je že 10 % nad omejitvijo (tam ko bi bilo čez mejo 70!).... Nabiralna akcija se začenja, ker je bila prva premalo finančno uspešna, nato druga in tretja..... :whistle: Spet bo masa najebala z minimalnimi prekoračitvami, ki pa so statistično gledano, morilske. Lep je srbski pregovor:"Jebe ludi zbunjenog!" hah statistika :headbang: če se po teh izračunih pelješ 100km/h nad omejitvijo se boš 100% zaletel :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Haha, dobra :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 tisti, ki so sedajle mrtvi,če imeli v času nesreče 10 km/h manj, bi jih kakšna polovica še živelo. to je samo moja teorija. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Teoretično....ni pa nujno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 danes so me 2x merili, ampak ker sem zgleden državljan sem se pelal točno 50. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Mene je pa učer iz moto buma ustavil policaj na BMW-ju :whistle: končal se je srečno :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Če bo tako deževje se itak ta mesec ne bomo nič vozili. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Če bo tako deževje se itak ta mesec ne bomo nič vozili. :headbang: kakšno deževje? danes recimo je bil prečudovit dan. pa v četrtek tudi kaže super,dalje pa bomo vidli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 Mene je tud ustavu učeri-zgleda se bo ta akcija kar nadaljevala. Drgač pa zelo vredu policaj sma se še mal pogovorila o motorjih pregledu dokumente in mi zaželel varno vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) pa kaksnp akcijo te majo? pregledajo dokumente pa gremo dalje? ali še kaj gnjavijo glede kakih drugih stvari? Popravljeno April 15, 2008. Popravil TheMan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 ali še kaj gnjavijo glede kakih drugih stvari? hja mene je spraševal če vem po koliko je domaćica, pa mu pravim da ne, vem pa s čem si je treba noge mazat da ti ne smrdijo ! o podaljšani smučarski sezoni pa ni bilo več čas debatirat ! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 ..., vem pa s čem si je treba noge mazat da ti ne smrdijo ! ... Menda ne bi rad povedal, da so pulicaju noge smrdele? :kva2: Bo treba koj postopke za interpelacijo Mateju sprožit. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 pa kaksnp akcijo te majo? pregledajo dokumente pa gremo dalje? ali še kaj gnjavijo glede kakih drugih stvari? Aha za vse imajo isti "šim'l" pa kar po vrsti sprašujejo. :evilgrin: A ti to resno sprašuješ? A se ti ne zdi da bo pogledu papirje če se tako odloči in da bo če imaš npr. odprte rore na motorju hotu vid't papirje, ali če si bil prehiter in ima slučajno radar, napisal kazen? Resno, brez zajebancije, zakaj naj bi nekoga z vsem homologiranim in ki je vozil s primerno hitrostjo (beri po omejitvi), zajebavali zaradi predelav motorja in prehitre vožnje? ... Think than react! Zoolo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Think than react! Sense & Respond! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 Samo v vednost! V soboto 26. aprila bodo z vsemi sredstvi policije izvedeni nadzori hitrosti. Akcija se imenuje veriga, kar logično pomeni, da lahko od izhodišča do končne destinacije z lahkoto prislužite nekaj tisočk evrov kazni. Prima ne, no vsaj ne morete reč, da niste bli opozorjeni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 Samo v vednost! ... itak bo dež tko, da mi je vseeno :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 Samo v vednost! V soboto 26. aprila bodo z vsemi sredstvi policije izvedeni nadzori hitrosti. Akcija se imenuje veriga, kar logično pomeni, da lahko od izhodišča do končne destinacije z lahkoto prislužite nekaj tisočk evrov kazni. Prima ne, no vsaj ne morete reč, da niste bli opozorjeni . :yes: Pa ne le v soboto, tudi v nedeljo. Akcija bo potekala oba dnave vikenda. itak bo dež tko, da mi je vseeno :winkiss: V nedeljo je napovedano sonce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 Pa ne le v soboto, tudi v nedeljo. :blink: zdej mi je pa niti ni več vseeno :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hudini Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 Bomo šli pa v Avstrijo na furo pa bo. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 Na cesti v Bohinj patrola pri Pristavi na Bledu, v Nomenju in v Kamnjah pri gasilnem domu. Vsi z radarji, vsi ustavljali predvsem motoriste. :naughty: Plen boren. :worship: :whistle: lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave