Skoči na vsebino

MK BRATJE CVIČKA

Priporočene objave

Objavljeno

:drunk: Tole vabilo sem sicer včeraj dobil pa mislim, da ni prvoaprilska šala. :naughty:

Objavljeno
:drunk: Tole vabilo sem sicer včeraj dobil pa mislim, da ni prvoaprilska šala. :naughty:

Vabilo prilepim naknadno.... tehnične težave

Objavljeno
Vabilo prilepim naknadno.... tehnične težave

post-12734-1207119565_thumb.jpg

Objavljeno

Pridem, če da cvičkar za rundo!

Objavljeno

Nekam slabo vreme je spet napovedano.... :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

pa atomik harmonik z venčkom cerkvenih.... :naughty: (gasilci pa to...)

Popravljeno . Popravil jerryspringer
Objavljeno
maša v gasilnem domu? :hmm:

Boljš kot lani,saj je bilo kar zunaj k sreči je bilo zelo dobro vreme šeboljša,pa brezplačna pogostitev 1 A !!!

Objavljeno

To ni prvoaprilska šala.Vapo ti kr prid...Nej problem,bom dal za rundo :D Pa še ostalo mariborsko bando prpel :D

Objavljeno
To ni prvoaprilska šala.Vapo ti kr prid...Nej problem,bom dal za rundo :D Pa še ostalo mariborsko bando prpel :D

Sj ne da bi kej promoviru ampak, če ne zarad druzga se splača zarad Gedžotove hrane pridet, ker ta je pa res okusna.

Objavljeno
Boljš kot lani,saj je bilo kar zunaj k sreči je bilo zelo dobro vreme šeboljša,pa brezplačna pogostitev 1 A !!!

Brumer...Dej me ti rukn na našmu blagoslovu ker bi te pa res rad spoznal pa dal za kako pivo.Lp

Objavljeno
Sj ne da bi kej promoviru ampak, če ne zarad druzga se splača zarad Gedžotove hrane pridet, ker ta je pa res okusna.

a pol ni bistvo cerkvenih srečanj duševna hrana? :kva1:

se je pa res cerkev na širok odprla, še mal pa ne bo več župnik sam vino pil pri maši. :whistle:

vedno sem si želela z zlatega keliha pit mašno vino. :naughty:

Objavljeno
a pol ni bistvo cerkvenih srečanj duševna hrana? :kva1:

se je pa res cerkev na širok odprla, še mal pa ne bo več župnik sam vino pil pri maši. :whistle:

vedno sem si želela z zlatega keliha pit mašno vino. :naughty:

Jaz pijem enakega kot Šmihelski župnik,iz istega vinograda in iztega soda pa tudi pozlačen kelih imam doma !!!! :eek:

Objavljeno
Brumer...Dej me ti rukn na našmu blagoslovu ker bi te pa res rad spoznal pa dal za kako pivo.Lp

Verjetno me dobro poznaš samo nespomniš se še sam župnik je hodil okoli motorja,ko je vprašal kateri motor ima največ konj !!! :whistle:

Objavljeno

Okrog katerega motorja je hodil?Hm...

Objavljeno
Okrog katerega motorja je hodil?Hm...

BMW-K-1200-R no,če bo vreme sigurno pridem(o) MK Novo mesto,pa me poišči.Bosta pa dva taka BMW-eja iz NM eden je od mojega kolega,on je precej mlajši od mene,tako naju razpoznaš OK!!!!

Objavljeno
Verjetno me dobro poznaš samo nespomniš se še sam župnik je hodil okoli motorja,ko je vprašal kateri motor ima največ konj !!! :whistle:

Ej prijatelj :beer2: . Vidim kaj dela žlahtna kapljica :whistle: . Zaj pa razloži. Ali je župnik spraševal kateri motor ima največji konj O:-) ali kateri motor ima največ konjev :lol1: .

Pridem pa verjetno že zgodaj zjutraj, ker bom šel k spovedi, kar bo trajalo vsaj 3 ure (če bom pol pozabo :evilgrin: ).

Pa za rundo bom dal z veseljem. :drunk: .

Objavljeno
Ej prijatelj :beer2: . Vidim kaj dela žlahtna kapljica :whistle: . Zaj pa razloži. Ali je župnik spraševal kateri motor ima največji konj O:-) ali kateri motor ima največ konjev :lol1: .

Pridem pa verjetno že zgodaj zjutraj, ker bom šel k spovedi, kar bo trajalo vsaj 3 ure (če bom pol pozabo :evilgrin: ).

Pa za rundo bom dal z veseljem. :drunk: .

ti si pa ..... :lol1: :lol1:

Objavljeno

Velja. :D

Kar se pa ostale bande tiče, je pa tak......ne vem kaj jim je zadnje čase, ampak samo še pijejo, pijane pa jih ne mislim poleg vlačit. Ne moreš verjet, še Mutika ga je začela šlukat!!! :krneki:

Objavljeno
Ali je župnik spraševal kateri motor ima največji konj O:-) ali kateri motor ima največ konjev :lol1: .

Vpraševal je, kateri motor ima največ konjev. Katerega ima največji konj, že dolgo ve...

Objavljeno
Vpraševal je, kateri motor ima največ konjev. Katerega ima največji konj, že dolgo ve...

bmw k1200 gay couple :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno

kdaj pa bote tulili "Tiča vuuunnn pa metre v roke!!!" ?

Objavljeno

:whistle: Pa ne manda :P

Objavljeno
:whistle: Pa ne manda :P

Stari, "hrbet na hrbet" varianta, nama je edina rešitev tam... :krneki:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!