cdploscek Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 :drunk: Tole vabilo sem sicer včeraj dobil pa mislim, da ni prvoaprilska šala. :naughty:
cdploscek Objavljeno April 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2008 :drunk: Tole vabilo sem sicer včeraj dobil pa mislim, da ni prvoaprilska šala. :naughty: Vabilo prilepim naknadno.... tehnične težave
cdploscek Objavljeno April 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2008 Vabilo prilepim naknadno.... tehnične težave
Hornet Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Nekam slabo vreme je spet napovedano.... :whistle:
jerryspringer Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 (popravljeno) pa atomik harmonik z venčkom cerkvenih.... :naughty: (gasilci pa to...) Popravljeno April 2, 2008. Popravil jerryspringer
Guest Brumer Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 maša v gasilnem domu? :hmm: Boljš kot lani,saj je bilo kar zunaj k sreči je bilo zelo dobro vreme šeboljša,pa brezplačna pogostitev 1 A !!!
CVIČKAR1 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 To ni prvoaprilska šala.Vapo ti kr prid...Nej problem,bom dal za rundo :D Pa še ostalo mariborsko bando prpel :D
cdploscek Objavljeno April 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2008 To ni prvoaprilska šala.Vapo ti kr prid...Nej problem,bom dal za rundo :D Pa še ostalo mariborsko bando prpel :D Sj ne da bi kej promoviru ampak, če ne zarad druzga se splača zarad Gedžotove hrane pridet, ker ta je pa res okusna.
CVIČKAR1 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Boljš kot lani,saj je bilo kar zunaj k sreči je bilo zelo dobro vreme šeboljša,pa brezplačna pogostitev 1 A !!! Brumer...Dej me ti rukn na našmu blagoslovu ker bi te pa res rad spoznal pa dal za kako pivo.Lp
soncy Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Sj ne da bi kej promoviru ampak, če ne zarad druzga se splača zarad Gedžotove hrane pridet, ker ta je pa res okusna. a pol ni bistvo cerkvenih srečanj duševna hrana? :kva1: se je pa res cerkev na širok odprla, še mal pa ne bo več župnik sam vino pil pri maši. :whistle: vedno sem si želela z zlatega keliha pit mašno vino. :naughty:
Guest Brumer Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 a pol ni bistvo cerkvenih srečanj duševna hrana? :kva1: se je pa res cerkev na širok odprla, še mal pa ne bo več župnik sam vino pil pri maši. :whistle: vedno sem si želela z zlatega keliha pit mašno vino. :naughty: Jaz pijem enakega kot Šmihelski župnik,iz istega vinograda in iztega soda pa tudi pozlačen kelih imam doma !!!! :eek:
Guest Brumer Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Brumer...Dej me ti rukn na našmu blagoslovu ker bi te pa res rad spoznal pa dal za kako pivo.Lp Verjetno me dobro poznaš samo nespomniš se še sam župnik je hodil okoli motorja,ko je vprašal kateri motor ima največ konj !!! :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Okrog katerega motorja je hodil?Hm...
Guest Brumer Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Okrog katerega motorja je hodil?Hm... BMW-K-1200-R no,če bo vreme sigurno pridem(o) MK Novo mesto,pa me poišči.Bosta pa dva taka BMW-eja iz NM eden je od mojega kolega,on je precej mlajši od mene,tako naju razpoznaš OK!!!!
ataIBA Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Verjetno me dobro poznaš samo nespomniš se še sam župnik je hodil okoli motorja,ko je vprašal kateri motor ima največ konj !!! :whistle: Ej prijatelj :beer2: . Vidim kaj dela žlahtna kapljica :whistle: . Zaj pa razloži. Ali je župnik spraševal kateri motor ima največji konj O:-) ali kateri motor ima največ konjev :lol1: . Pridem pa verjetno že zgodaj zjutraj, ker bom šel k spovedi, kar bo trajalo vsaj 3 ure (če bom pol pozabo :evilgrin: ). Pa za rundo bom dal z veseljem. :drunk: .
cdploscek Objavljeno April 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2008 Ej prijatelj :beer2: . Vidim kaj dela žlahtna kapljica :whistle: . Zaj pa razloži. Ali je župnik spraševal kateri motor ima največji konj O:-) ali kateri motor ima največ konjev :lol1: .Pridem pa verjetno že zgodaj zjutraj, ker bom šel k spovedi, kar bo trajalo vsaj 3 ure (če bom pol pozabo :evilgrin: ). Pa za rundo bom dal z veseljem. :drunk: . ti si pa ..... :lol1: :lol1:
vapotek Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 To ni prvoaprilska šala.Vapo ti kr prid...Nej problem,bom dal za rundo :D Pa še ostalo mariborsko bando prpel :D Velja. :D Kar se pa ostale bande tiče, je pa tak......ne vem kaj jim je zadnje čase, ampak samo še pijejo, pijane pa jih ne mislim poleg vlačit. Ne moreš verjet, še Mutika ga je začela šlukat!!! :krneki:
vapotek Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Ali je župnik spraševal kateri motor ima največji konj O:-) ali kateri motor ima največ konjev :lol1: . Vpraševal je, kateri motor ima največ konjev. Katerega ima največji konj, že dolgo ve...
TI TO Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Vpraševal je, kateri motor ima največ konjev. Katerega ima največji konj, že dolgo ve... bmw k1200 gay couple :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
TI TO Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 kdaj pa bote tulili "Tiča vuuunnn pa metre v roke!!!" ?
Frips Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Brumer...Dej me ti rukn na našmu blagoslovu ker bi te pa res rad spoznal pa dal za kako pivo.Lp :whistle: Pa ne manda :P
vapotek Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 :whistle: Pa ne manda :P Stari, "hrbet na hrbet" varianta, nama je edina rešitev tam... :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se