ZdravkoK Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 .... sem bla kr gost, pa ne nastopajoč ^_^ .... Ah sory, sem gledal slike katera bi jedla pa sem te očitn zamenjal...hehe. Js sem itak "ahtal" da mi beyba koker je bla drvasta motorja ne prevrže....hehe bi ji nevem ka....matr je bla drvo. lp
ZdravkoK Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 ... men pa je pa še na fotki sem se najdla.... B) najdla? hehe al sem js prebral najedla? ali si pa ti post popravila...hehehe nima veze vsekakor lep pozdravček vsem...
mukki Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 najdla? hehe al sem js prebral najedla? ali si pa ti post popravila...hehehe nima veze vsekakor lep pozdravček vsem... :whistle: .... sam da ti dogaja.....
T.o.M.i Objavljeno April 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2008 Zdravc, praviš da še nisi imel tako učinkovitega pranja motorja :whistle: No sj na koncu se je pa vse fajn izšlo, motor je cel :worship:
remše Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Zdravc, praviš da še nisi imel tako učinkovitega pranja motorja :whistle: No sj na koncu se je pa vse fajn izšlo, motor je cel :worship: hahaha :lol1: :lol1: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se