FLAYO Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 V soboto 31.08.2002 bo na parkiriscu pred salonom AVTO AKTIV Cesta v Mestni log 88 BMW... Predstavitev novih modelov, testne voznje, tekmovanje v spretnostni voznji itd. Zadeva se zacne ob 9h, zakljucek pa ob 16h. Vabljeni! FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Jep, dobu vabilo. Če bom utegnil priti taprav čas iz Pule, se namalam tudi tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Jep, dobu vabilo. Če bom utegnil priti taprav čas iz Pule, se namalam tudi tam. :?: :?: Lucky, zakaj pa že v soboto nazaj ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Jep, dobu vabilo. Če bom utegnil priti taprav čas iz Pule, se namalam tudi tam. Pol se lohk kar zmenva tam...ziher bom tam...stanujem v sosednji ulici. Bova mal motorje sprobala pa kake hostese :twisted: FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Bom tut jst mogoče tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Pridem ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Dopoldan na benflne, popoldan pa Pula ali Ivarčko !! Bo ! Raje Ivarčko ! SKA BIKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Super!Zanima me kaj moreš naredit da preiskusiš motor,fanta full zanima ta LT1200,in si ga zelo želi probat,tako da je super tale predstavitev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Super!Zanima me kaj moreš naredit da preiskusiš motor,fanta full zanima ta LT1200,in si ga zelo želi probat,tako da je super tale predstavitev. Pomoje moras dost zgodej pridet, da se postavis v vrsto za testne voznje. Pol jim pa voznisko za A kategorijo pokazes in pocakas :) FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 V vabilu nic ne pise o tem, da bo za sprobat tudi K 1200 LT. Drugace pa rabis izpi za A. Uradno vsaj dve leti! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 V vabilu piše, da bodo poleg ŽE ZNANIH mdelov (torej tudi K1200 LT) na razpolago še Adventure pa CS, če se prav spomnim. No, po predstavi pa na Ivarčko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiki Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Dopoldan na benflne, popoldan pa Pula ali Ivarčko !! Bo ! Raje Ivarčko ! SKA BIKE Točno tako...s Kat smo se že zmenile, da se dobimo na Ivarčkem :wink: (Sej veš.... Kat mora zdej pridno kilometre nabirat... :wink:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Dopoldan na benflne, popoldan pa Pula ali Ivarčko !! Bo ! Raje Ivarčko ! SKA BIKE Točno tako...s Kat smo se že zmenile, da se dobimo na Ivarčkem :wink: (Sej veš.... Kat mora zdej pridno kilometre nabirat... :wink:) Ojla Kiki samo toliko v info: Rude Boy ni isto kt Rude. Tolk, da ne bo Rude Boy kej tepen. Bova pa delala na tem da v soboto prideva na Ivarčko, k sva že glih oblubla, a ne :wink: :P Kat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Mene tudi caka doma posta od Autoaktiva, pa mi je se ni uspelo dvigniti... ce pridem, bo pa predvsem odvisno od tega, ce bom lahko motor vozil.. drugace odpade... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Tudi jaz sem dobil pošto, tako da pridem pofirbcat. Pa itak sem čisto blizu doma... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiki Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Ojla Kiki samo toliko v info: Rude Boy ni isto kt Rude. Tolk, da ne bo Rude Boy kej tepen. Bova pa delala na tem da v soboto prideva na Ivarčko, k sva že glih oblubla, a ne :wink: :P Kat :oops: :oops: :oops: OOOps..... No.... upam, da je kolega Rude boy "prežvel" tole napakico :wink: Je pa fino, ker bosta zdej kar dva Rude - ta na Ivarčkem.... (Več nas je, boljše nam je... :wink: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Pridem ! Count me in! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Bom tut jst mogoče tam. ... a ne boš ti mogoče na Ivarčkem jezeru??? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 ... pa še nekaj ... izgleda, da smo vsi dobili pošto z vabilom na testne vožnje ... sedaj me pa samo zanima, od kje jim naši naslovi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Bom tut jst mogoče tam. ... a ne boš ti mogoče na Ivarčkem jezeru??? :twisted: Seveda bo tam ampak BMW-ja pa tudi ni za zamudit a ne Mačica :roll: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Si bil kdaj na kakšni njiihovi testni vožnji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 ... ne ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 ... pa še nekaj ... izgleda, da smo vsi dobili pošto z vabilom na testne vožnje ... sedaj me pa samo zanima, od kje jim naši naslovi ... Hmmm... Ne vem zate ampak tisti ki smo ze preizkusali BMW-je smo morali izpolnit polico o prevzemu vozila na lastno odgovornost na kateri je pač potrebno napisat svoje podatke. Med drugim je tudi naslov :arrow: Odgovor je na dlani. Mislim da si moral tudi obkljukat okence ce te lahko obvescajo o novostih, pa nisem cist ziher. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Potem so možni viri UE, zavarovalnice, mototrgovine,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Tudi jaz sem dobil vabilo, pa mulac tud. Samo jaz nisem nikoli napisal naslova.......upsa, razen na srečanju pred Maxijem za nagradno igro!!! A je to to??? Pa da jim mamico!!!! Kolikor se spomnem, ni bilo nobene klavzulce spodaj, da se lahko podatki drugje ponucajo!!! :evil: :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se