niet Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Napacen program prireditve :http://members.tripod.com/Bears_of_slo/ f...k'em! anyway: Prireditev se bo odvijala v prostorih Mariborske Pekarne, Ob železnici 16, Maribor, dne petek 30.8. ter sobota 31.8. 2002! - vstop prost - bendi petek: low value, omet odpada, get lost, advokati sobota: save as, virus, muskat hamburg, bob rock, crash - krozna voznja - striptiz bo :-) @ 24:00 - tekmovanje v "polaganju rok". glavna nagrada 500 EU (prijavnina) - organizirano prenocisce
aja Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Tisti, ki bomo na Ivarčkem na FS, lahko gremo v nedeljo še skupaj na izlet v Maribor.... recimo čez Holmec v Avstrijo, pa čez Golico... ostali, ki pa ne moremo čez mejo (brez potnega lista, izpita :? ) pa po Dravski dolini. Kdo za akcijo? :?:
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Tisti, ki bomo na Ivarčkem na FS, lahko gremo v nedeljo še skupaj na izlet v Maribor.... recimo čez Holmec v Avstrijo, pa čez Golico... ostali, ki pa ne moremo čez mejo (brez potnega lista, izpita :? ) pa po Dravski dolini. Kdo za akcijo? :?: Če je ogled rudnika ob 11.00, bomo bolj težko do dvanajstih v MB. Sam do stripteasa pa bi najbrž zneslo :wink: :wink: :twisted:
šoško Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Tko k si ta vikend čakala na striptiz, kaj ?!? :)
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 moj plan ... Petek ... vožnja ad lib Sobota ... FS Ivarčko Nedelja ... Bears MC Ponedeljek ... dopust :D
fifty Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Glede na to, da je v MB veselica v noči od nedelje na ponedeljek -kje se pa lahko prespi? Možnost šotorov?
niet Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 (to se zgodi ce ljudje ne osvezujejo spletnih strani!) torej: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! petek 30.8 +sobota 31.8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - vstop prost - bendi petek: low value, omet odpada, get lost, advokati sobota: save as, virus, muskat hamburg, bob rock, crash - krozna voznja - striptiz bo :-) @ 24:00 - tekmovanje v "polaganju rok". glavna nagrada 500 EU (prijavnina) - organizirano prenocisce - pivo 300 SIT -
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 moj plan ... Petek ... vožnja ad lib Sobota ... FS Ivarčko Nedelja ... Bears MC Ponedeljek ... dopust :D - za vpis neomejenega izpita :D :D
Pervy Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 no da pojasnim: spat je mozno v sotoru splaca se prit, ce ne zaradi drugega zaradi dobrega stripteasa :wink: - PREVERJENO!!!!!! ce imate moznost pridite v soboto na panoramsko (krozno) voznjo, ki bo trajala malo dalj kot navadno ker so vmes postanki z okrepcilom :P pa tudi malo vec km je kot samo voznja po MB!!! vglavnem vabljeni, ce pa imate mocno roko se splaca tekmovat (1. -500 EUR, 2. -300 EUR, 3. -200 EUR).
Teya Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Veš kaj PERVY, HP pa bi lahko malo updatali! 10 obletnica in to... Nič kaj ne pridobite na imidžu. Če nimate nobenga se jaz prostovoljno javim, da pomagam iz zagate 8) ! Sam pol mam par rund zastonj na zboru, ne :D ?
Ghost_R1 Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 mogoče pa se kje pojavim sem pa še žal zmeraj v bolniški, no verjetno v MB pridem hehehehe :roll: :twisted:
Pervy Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Veš kaj PERVY, HP pa bi lahko malo updatali! 10 obletnica in to... Nič kaj ne pridobite na imidžu. Če nimate nobenga se jaz prostovoljno javim, da pomagam iz zagate 8) ! Sam pol mam par rund zastonj na zboru, ne :D ? se bomo dogovorili, saj imamo nekaj racunalnicarjev ampak, saj ves "kovaceva kobila je zmeraj bosa" :wink: :P no ampak ce bi to prej opazil.... :evil: a lahko admin da to med novice pa link na to temo, plizzz 8)
Codeine Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 a lahko admin da to med novice pa link na to temo, plizzz 8) Spiši novico pa mi jo pošlji in jo bom takoj, ko jo dobim objavil na prvi strani...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se