gvucko Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 Michael Schumacher suffers first motorcycle crash "By Michael Carroll 16 April 2008 14:55 It had to happen some time. These pictures from a German newspaper show former Formula 1 world champion Michael Schumacher being brought back down to earth with a bump, after locking up the rear wheel of his Triumph Daytona 675. Michael Schumacher plays down MotoGP wild card rumour The crash is the first suffered by the racer in a burgeoning motorcycle racing career that has so-far seen him consistently finish on the podium. Despite his obvious skill on two-wheels, Schumacher maintains that motorcycling is just a hobby for him, and he has no plans to try his hand at MotoGP racing."
Jure007 Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 A ni to samo še ena odveč tema? Po moje, bi se dalo tole novico lahko vključiti v kakšno od že odprtih tem.
Rude Boy Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 seveda ! tako kot je Šumln že odveč sam sebi, ko se z najboljšim cajtom kvalifikacij raje postavi v zadnjo vrsto da se lahko potem malo butka ! :headbang:
Brdaus Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 KAko že pojejo Zmelkow: "Tud` največji frajerji, včasih popušijo." :whistle:
moto rider Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 (popravljeno) Fantje, tako je to v CHD-ju. Padec, je pač padec. To je le sestavni del te zanimive igre. Popravljeno April 17, 2008. Popravil moto rider
dive Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Ma naj gre v penzijo da ne bo več delal nepotrebnih p_zdarij. :whistle:
nowfak Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Ma naj gre v penzijo da ne bo več delal nepotrebnih p_zdarij. :whistle: Ja tko je če je človek vajen stalne pozornosti okrog sebe. Ko pozornost pade jo pač pritegne :headbang:
Jure Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 (popravljeno) A je mogoče kdo pomisil, da neka oseba kot Schumacher v takih rečeh enostavno uživa?? Ko je kot majhen mulac začel s kartingom je bilo to zaradi veselja, ni mogel vedet da bo 7x svetovni prvak F1. In nevem zakaj sedaj po koncu dolgoletne karere ne bi bilo v njem več tega veselja do bencinskih športov. Pač mu sede se vozit z motorji, ima možnosti ima sredstva, predvsem pa se dec zelo ok pelje, glede na to, da ni več tako mlad in da je v športu na dveh kolesih "relativno frišen" Mogoče ste mu pa nekateri samo fouš, ker pač ima možnosti in tudi znanje za to kar počne. Jaz vem, da sem mu, kar pa še ne pomeni, da bom zato to v negativnem smislu zlival na forum. Popravljeno April 22, 2008. Popravil DeX
moto rider Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 A je mogoče kdo pomisil, da neka oseba kot Schumacher v takih rečeh enostavno uživa?? Ko je kot majhen mulac začel s kartingom je bilo to zaradi veselja, ni mogel vedet da bo 7x svetovni prvak F1. In nevem zakaj sedaj po koncu dolgoletne karere ne bi bilo v njem več tega veselja do bencinskih športov. Pač mu sede se vozit z motorji, ima možnosti ima sredstva, predvsem pa se dec zelo ok pelje, glede na to, da ni več tako mlad in da je v športu na dveh kolesih "relativno frišen" Mogoče ste mu pa nekateri samo fouš, ker pač ima možnosti in tudi znanje za to kar počne. Jaz vem, da sem mu, kar pa še ne pomeni, da bom zato to v negativnem smislu zlival na forum. Nekaj si pa DeX pozabil povedati; Izgleda, da je enostavno rojen za ta (adrenalinski) šport.
ici Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 spoštovani tako hitrih kot je Miha jih je v naši lepi SLO vsaj 100 č3e ne več je pa res da nimajo dnarja,zato puste nemškiga superbogataša prmir ker noben od ns sploh ni kvalificiran za dajanje kakršnihkoli izjav v tem smislu.Dejstvo je da je samo en povprečen motodrajver katerga neb noben tud povuhu ne če ne bi bil ŠUMI.Tega smo pša itak u Lublan ža zaprl. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Jure Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 (popravljeno) Seveda je tudi pri nas veliko talentiranih pilotov, ki žal nimajo možnosti. Ampak se mi pa zdi neumno, da se govori, da Schumi počne to kar počne zaradi medijske pozornosti in potem se najdejo osebki ki :headbang: zaradi tega. Pustite ga pri miru, saj verjetno ne kliče sam novinarjev na piste kjer trenira/dirka, ampak pridejo sami. Pridejo pa zato ja, ker je pač Schumi, ampak to da "je Schumi", ki ga pozna cel svet, si je pa zaslužil sam z dolgoletnim trdim delom v dirkanju in se je zaradi tega tudi veliko drugim stvarem odrekel. Ne more bit kar vsak tako uspešen, pa jih je veliko dobilo priložnost. Naj se vozi z motorjem, če mu paše. In verjamem, da mu gre celo na živce vse to vlačenje po medijih in glede wild carda za gp pa kaj jaz vem kaj še. Sam je vedno vse zanikal in probal naredit vse z čim manj prahu, ampak ker je pač Shumi, je vsem na očeh. Popravljeno April 22, 2008. Popravil DeX
ici Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Seveda je tudi pri nas veliko talentiranih pilotov, ki žal nimajo možnosti. Ampak se mi pa zdi neumno, da se govori, da Schumi počne to kar počne zaradi medijske pozornosti in potem se najdejo osebki ki :headbang: zaradi tega. Pustite ga pri miru, saj verjetno ne kliče sam novinarjev na piste kjer trenira/dirka, ampak pridejo sami. Pridejo pa zato ja, ker je pač Schumi, ampak to da "je Schumi", ki ga pozna cel svet, si je pa zaslužil sam z dolgoletnim trdim delom v dirkanju in se je zaradi tega tudi veliko drugim stvarem odrekel. Ne more bit kar vsak tako uspešen, pa jih je veliko dobilo priložnost. Naj se vozi z motorjem, če mu paše. In verjamem, da mu gre celo na živce vse to vlačenje po medijih in glede wild carda za gp pa kaj jaz vem kaj še. Sam je vedno vse zanikal in probal naredit vse z čim manj prahu, ampak ker je pač Shumi, je vsem na očeh. NO koment oz nimaš pojma :alien1:
LucifugeRofocale Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 NO koment oz nimaš pojma :alien1: Ja, ti si pa neverjetno veliko koristnega povedal. Jao, kakšen poden od komentarjev. Ne vem, če se nima kaj pomembnega za povedat okoli Šumija, je bolje, da ničesar. Takile debilni komentarji, ki kritizirajo zaradi kritiziranjega samega, ker je v igri pač Šumaher, so imbecilni.
Bojč Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 NO koment oz nimaš pojma :alien1: Ne ti si tisti ki absolutno nima pojma kaj blebetaš. Edino zveličavno je to, da vsakokrat ko zaslediš ime "šumaher" moraš zlit čimveč gnojnice tja. Pa kaj ti je slabega naredil? In kje so vsi ti superhitri slovenci? BTW tudi Šumi ni bil superbogataš pred 30 leti.
hrčo Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Ja, ti si pa neverjetno veliko koristnega povedal. Jao, kakšen poden od komentarjev. Ne vem, če se nima kaj pomembnega za povedat okoli Šumija, je bolje, da ničesar. Takile debilni komentarji, ki kritizirajo zaradi kritiziranjega samega, ker je v igri pač Šumaher, so imbecilni. Domov si ga vzam, pa v vitrino ga postav (Šumija, da ne bo kakšne pomote) :evilgrin: Kaj kur** se vsi njegovi kvazi feni tolk razburjate, ko začne nekdo čez njega udrihat. Kot da je ne vem kaj. Tist kar je naredu je naredu, zdaj naj pa uživa v "penziji" in naj se ne duva glih kjerkoli se mu dvigne. Če mu je v užitek motorizem, naj se rekreativno fura po pistah (keša ma itak tolk, da si da lahko svojo/e postavt), ne pa da špila "frajerja" in se meša vsepovsod. V končni fazi, če mu manjka slave, ne vem zakaj je nehal vozit F1. Svašta :slap:
vapotek Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Kaj kur** se vsi njegovi kvazi feni tolk razburjate, ko začne nekdo čez njega udrihat. Kot da je ne vem kaj. A ti iščeš hantle.....................SPET!!!!!!!!! :angry: :P naj se ne duva glih kjerkoli se mu dvigne. Če bi ti mela tak lepega, bi se tudi nonštop duvala, ampak žal... :P
LucifugeRofocale Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Kaj kur** se vsi njegovi kvazi feni tolk razburjate, ko začne nekdo čez njega udrihat. Kot da je ne vem kaj.... naj se rekreativno fura po pistah (keša ma itak tolk, da si da lahko svojo/e postavt), ne pa da špila "frajerja" in se meša vsepovsod. Kaj pa tebe v končni fazi briga, kaj on počne? Se te osebno tiče? Ne vem, tipičen odziv osebice, ki spet nabija v veliko praznino samo zato, da nabija. P.S. Nisem kvazi fen Šumija. Sploh ne gledam F1, če sem odkrit. P.P.S. Hornetka še deluje? B)
Stric Burek Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Kaj misliš da kliče on jebene novinarje, da more ceu jeben svet vedet kake gate nosi? IN KAJ ČE JE PADEL??? Jest sm tudi, pa ve za to 5ljudi. Hvala bogu. Najbolje da ceu svet ve za vsakega kaj dela in kaj nosi. Kaj nas sploh briga vse to? Tisti ki pa pravite da se povsod vtika. zakaj se pa nebi? Očitno mu zadosti dol visi da se ne obremenjuje s takimi nevoščljivci in tistimi ki jih to res moti. Naj dela možakar kar hoče. Me zanima kako bi blo vam če bi vas cel svet(alpa bo menda žena/punca že dost) spremljal in vedel vse o tebi. Meni bi se verjetno kr zrolalo...
ataIBA Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 A je mogoče kdo pomisil, da neka oseba kot Schumacher v takih rečeh enostavno uživa?? Ko je kot majhen mulac začel s kartingom je bilo to zaradi veselja, ni mogel vedet da bo 7x svetovni prvak F1. In nevem zakaj sedaj po koncu dolgoletne karere ne bi bilo v njem več tega veselja do bencinskih športov. Pač mu sede se vozit z motorji, ima možnosti ima sredstva, predvsem pa se dec zelo ok pelje, glede na to, da ni več tako mlad in da je v športu na dveh kolesih "relativno frišen" Mogoče ste mu pa nekateri samo fouš, ker pač ima možnosti in tudi znanje za to kar počne. Jaz vem, da sem mu, kar pa še ne pomeni, da bom zato to v negativnem smislu zlival na forum. DeX, ti si ded! Trofil si žebljico na glavico! Tak se razmišlja, pozitivno. Z veseljem :beer2: , ko se srečamo na furi!
hrčo Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Kaj pa tebe v končni fazi briga, kaj on počne? Se te osebno tiče? Ne vem, tipičen odziv osebice, ki spet nabija v veliko praznino samo zato, da nabija. P.S. Nisem kvazi fen Šumija. Sploh ne gledam F1, če sem odkrit. P.P.S. Hornetka še deluje? B) A se mogoče tebe (osebno) tiče, da nabijaš folku, ki tle gor kometirajo? Sicer pa itak ni pomembno ne eno ne drugo. In nabijanje tukaj je po večini vse. Hornetka :hmm: Očitno si mal pobrkal :devil:
axilon Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 zakaj se pa ti @hrčo voziš z motorjem...in zakaj se tle po forumu sploh šetaš...mislem ej tvoj komentar je bil res cvetka :unsure: Glej, po mojem mnenju naj schumacher dela kar mu paše tako kot to lahko ti...po tvojem mnenju bi se moral zdej k je končal kariero v formuli ena samo še na kavč vsest in tam gledat bundes ligo... ko boš sama 1x se upokojila, boš tud verjetno hotla še kaj delat in ne samo vegetirat še preostanek življenja...
moto rider Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 (popravljeno) spoštovani tako hitrih kot je Miha jih je v naši lepi SLO vsaj 100 č3e ne več ......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: 100 pa stavim da jih ni! Stavim pa, da jih je morda za eno roko, pa morda še kakšen prst povrhu, pa čisto nič več. Gajba pira!!! Miha ni motorist. Je pa srčen, kot nobeden drug, rojen šampion, pa ne navijam zanj, še zdaleč ne. Eno imamo pa zagvišno vsi prav. Da je bogat, da gate trga! Pa naj bo. Prjatlu pa nobenih nima! Kdo je zdej bogat? :hmm: :? Pa še nekaj je: Ko bi vi vedel, kako se njemu jebe za tale forum!!!!! Popravljeno April 22, 2008. Popravil moto rider
KennyJR Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 (popravljeno) Ko bi vi vedel, kako se njemu jebe za tale forum!!!!! pomojem pa da zdele pred računalnikom ždi na temle linku klik pa ma v levi roki nemško slovenski slovar, k ga je šu popoldne z motorjem v avstrijo kupt in se trudi prevest kaj vse piše, ker je med drugimi zagledal svoj priimek v naslovu teme. in ker je polno slenga, mu prevajanje negre nč kej od rok in se mu še kako gre da bi razumeu kaj piše, ker tolk pa le razume, da ve da se nekdo čez nega krega češ kakšno budalo je... Popravljeno April 22, 2008. Popravil KennyJR
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se