Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Rally Centralne Evrope Amaury Sport Organisation je predstavil novo serijo vdržljivostnih tekmovanj pod imenom »Dakar Series«.

Prva dirka Rally Centralne Evrope bo potekala med 20. aprilom in 26. aprilom, trasa pa bo potekala po Madžarski in Romuniji.

http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3823

Objavljeno

Dozdeva se mi, da tega "dakarja namest Dakarja" nihče ne jemlje resno, in je medijsko precej slabše pokrit kot slovenska polka in valček. Na Eurosportu nimajo večerne oddaje, in na njihovi strani tud ne najdem nobenga vdeoclipa. a je kdo našel kej več?

Objavljeno (popravljeno)

Ravno sinoči sem gledal v vikendu, da bo na eurosportu okol polnoči 15min prispevek, pa sem zamudil. :headbang:

Popravljeno . Popravil simonsi
Objavljeno

Kdaj so na eurosportu prispevki?

Objavljeno

okol polnoči.

Bolj žalost za gledat. Malo za okus, kaj več pa ne.

Objavljeno

Baje ob 22:00, pravi Merhar. In dodaja, da njim vsak večer prav fajn filmček zavrtijo o tem kaj se je dogajalo. Škoda, da tega filma mi ne vidimo :(

Se pa spet dogaja cirkus, jasno. Avte so fajn lomili, tovornjaki so zaglavili, zato pa jim danes ni bilo treba dve furi odpeljat.

Objavljeno

Filmčki:

smo drugače končno dobili dostop do uradnih filmčkov in so sedaj na voljo v novički po vsakem stageu!!!

==>

Povezave:

- Dakar Centralna Evropa (1): Coma najhitrejši, 21.04.2008

- Dakar Centralna Evropa (2): Stanovnik dober, Merhar lažje poškodovan, 21.04.2008

- Dakar Centralna Evropa (3): Dvakrat nazaj, 22.04.2008

- Dakar Centralna Evropa (4): Merhar in Stanovnik napredovala, 23.4.2008

Objavljeno

1 hour and 10 minute penalty for Katrinak!

Like 37 other competitors, Jaroslav Katrinak (KTM), who was 2nd in the general standings, missed a waypoint during yesterday’s special. The Slovakian has therefore been sanctioned with a penalty of 1 hour, plus an extra ten minute penalty for using non-compliant tyres. As a result, Katrinak started the day in 32nd place in the general standings. American Jonah Street (KTM) also received a 1 hour penalty for missing a waypoint.

Objavljeno

jaz se nemorm "sprijaznit" s tem rallyjem. vsaj ne v smislu, da je to nadomestilo Dakar. Vse skupaj preveč spominja na prehanjanje po tankovskem poligonu na Počku. Pa tud Kraljevska Etapa Debrecen-Vezsprem se sliši čist drugače kot Zuaret-Atar, ali Atar-Tichit. A je z Dakarjem konec? Teroristi so pač zmagali :wallbash:

Objavljeno
Teroristi so pač zmagali :wallbash:

Naduti francozi so sami zajebali dakar. :glare:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!