devilish Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 Živjo! Odpravljam se (z motorjem) proti Sevnici čez Kočevje-Dvor, samo tistih koncev ne poznam... pa da ne nabasam na kako res čudno cesto, me zanima kje je najboljša pot iz Dvora do Sevnice? Program mi je izrisal cesto čez Sadinjo vas, Dečjo vas, Slovensko vas, Gabrje... a je to v redu, al grem raje do Novega mesta, pa potem gor? hvala in lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasosa Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 Ta varianta Dvor - Žužemberk - Trebnje - Mirna - Mokronog - Boštanj - Sevnica je kar vredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 Živjo! Odpravljam se (z motorjem) proti Sevnici čez Kočevje-Dvor, samo tistih koncev ne poznam... pa da ne nabasam na kako res čudno cesto, me zanima kje je najboljša pot iz Dvora do Sevnice? Program mi je izrisal cesto čez Sadinjo vas, Dečjo vas, Slovensko vas, Gabrje... a je to v redu, al grem raje do Novega mesta, pa potem gor? hvala in lp Će greš Dvor-Soteska-Straža-Prečna - Novo mesto potem je najbolje na AC naprej do Škocjana -Bučka-Sevnica. Ali pa naprej po AC do Rake(ni cestnine) in v Raki levo proti Sevnici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 Ta varianta Dvor - Žužemberk - Trebnje - Mirna - Mokronog - Boštanj - Sevnica je kar vredu. Po predlagani varjanti se da lepo peljat, ceste so OK, pa se vids lahko kaj lepega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cdploscek Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 Će greš Dvor-Soteska-Straža-Prečna - Novo mesto potem je najbolje na AC naprej do Škocjana -Bučka-Sevnica.Ali pa naprej po AC do Rake(ni cestnine) in v Raki levo proti Sevnici. Popravek NA RAKI :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno April 22, 2008 Deli Objavljeno April 22, 2008 Popravek NA RAKI :rolleyes: Kakšna Raka,če greš na Rako je precej dlje.Lahko pa greš po AC do Rake in v Raki levo proti Sevnici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cdploscek Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Kakšna Raka,če greš na Rako je precej dlje.Lahko pa greš po AC do Rake in v Raki levo proti Sevnici. Reče se NA Raki in ne V Raki :headbang: je pa to najbliže in cesta KO za motor. AC izvoz Raka pol pa za Studenec in Sevnico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Reče se NA Raki in ne V Raki :headbang: Zdej si pa brihten :headbang: :headbang: nauči se poste brat vključno s podpisom. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 (popravljeno) Odpravljam se (z motorjem) proti Sevnici čez Kočevje-Dvor, samo tistih koncev ne poznam... pa da ne nabasam na kako res čudno cesto, me zanima kje je najboljša pot iz Dvora do Sevnice? Program mi je izrisal cesto čez Sadinjo vas, Dečjo vas, Slovensko vas, Gabrje... a je to v redu, al grem raje do Novega mesta, pa potem gor? Ta varianta Dvor - Žužemberk - Trebnje - Mirna - Mokronog - Boštanj - Sevnica je kar vredu. Tud jaz ti predlagam to varjanto....sam se tudi dosti vozim po omenjenih cestah, so OK, pazi na odseku Tržišče - Boštanj, sicer ovinki so lepi, je pa cesta dostikrat vlažna zaradi bližine vode in pa pazi na kamen po cesti, ker je tam območje zemeljskih plazov in je dostikrat kakšen kamen na cesti...po pameti! .) Popravljeno April 23, 2008. Popravil dive Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 no......jutri imam neke opravke v ljubljani pa bom šel z motorjem, in ker nimam vinjete ter se mi po AC ne da vozit ker je preveč dolgočasno me zanima če kdo ve ali je ta cesta lepa oz. če je celo pot asfalt :hmm: pot poteka od NM čez Dvor in Žužemberk(do vasi Krka pot poznam) in nato čez vas Krka, Luče, Grosuplje in čez Škofljico v Ljubljano hvala :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) Mislim, da je tam od Grosupljega mal naprej, čez hosto, mal makadama (je zvožen). Samo nisem siguren ali je to za Grosupljem ali pred..... :hmm: Drgač pa iz NM poči na Mokronog - Sevnica - Zidani most - Trbovlje - Litija - Lj. Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 no......jutri imam neke opravke v ljubljani pa bom šel z motorjem, in ker nimam vinjete ter se mi po AC ne da vozit ker je preveč dolgočasno me zanima če kdo ve ali je ta cesta lepa oz. če je celo pot asfalt :hmm: pot poteka od NM čez Dvor in Žužemberk(do vasi Krka pot poznam) in nato čez vas Krka, Luče, Grosuplje in čez Škofljico v Ljubljano hvala :beer2: Če se boš držal desno je skoz asfalt,če pa zaviješ ca 15 km pred Grosupljem levo,pa je ca 10 Km makedama je pa cesta kar vredu še posebno za kakšno enduro. Sicer pa nebi bilo napačno it kar z Dvora na Kočevje in preko Ribnice,Škofljice v Lj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Do tistega dela pred grosupljem je super cesta. Pol maš pa na izbiro ivančna al pa grosuplje in itak ker sem enkrat mogu bit avanturist, sem šu do grosupljega. Jao kaka grozna cesta, ene 10km makedama po hosti, aprilija je skakala da sem mislu da mam že kroso, jst sem pa joku zraven. Pol ko se začne asvalt končno, je zlo lep, itak sem si dal duška, sem v enmu ovinku tko poletu da sem se že vidu v grabnu :D, je bil pesek na cesti. Vse sam tam ne it. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 ja vem da je nekje makadam čez eno hosto, mi je zadnjič kolega govoru.........a potem bi bilo bolje če bi šel čez ivančno gorico, višnjo goro in potem na grosuplje, tam ni makadama :hmm: pa hvala za tiste nasvete ala kočevje, boštanj......ampak moram biti ob 8:15 že v LJ, pa se mi ne da potem toliko zgodaj vstajat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) Lepo pojdi čez Hočevje. Dokaj super cesta. Možno da bo zdaj malo peska(vreme pa te stvari). Pazi, ko boš šel mimo Krke, da ne boš šel v križišču desno, ker te drugače čaka makedam, pojdi lepo levo. Čakal te bo malo večji vzpon v hrib. Nato pa lepo čez Hočevje. Cesta super in še hitro prideš. Nato pa se skozi drži smerokazov za Rašico. Lp Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 hvala vsem :worship: , vendar mi je jutri prioriteta čimprej in po najkrajši poti priti v lj, za nazaj pa imam časa na pretek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Še ena možnost je, mogoče za nazaj. Jaz grem po tej poti včasih, ko se mi nikamor ne mudi, ker je bolj "okrog riti v žep varjanta". Trebnje-Štefan-Veliki Gaber-Radohova vas-Bogenšperk- Šmartno pri Litiji- Trebeljevo (lepa ovinkasta cesta)-Besnica-... pa si skoraj v LJ. Če zaviješ v Besnici levo imaš nekaj malega makadma, lahko pa greš naravnost pa se mu izogneš, je pa malo dlje če greš naravnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 ja vem da je nekje makadam čez eno hosto, mi je zadnjič kolega govoru.........a potem bi bilo bolje če bi šel čez ivančno gorico, višnjo goro in potem na grosuplje, tam ni makadama :hmm: pa hvala za tiste nasvete ala kočevje, boštanj......ampak moram biti ob 8:15 že v LJ, pa se mi ne da potem toliko zgodaj vstajat Če se hočeš izogniti makedama, greš na Ivančno Gorico-Višnja Gora-Polževo-Žalna-Grosuplje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Btw; Relacija Sevnica-Krško cca 20km je zaradi gradnje HE v precej v slabem stanju. Trenutno je boljša vožnja po levem/štajerskem bregu reke Save. V Boštanju čez most v Sevnico in potem ob Savi do Brestanice, kjer se lahko vrnete nazaj na desni breg. Na začetku Krškega ni več semaforja zaradi gradnje krožnega križišča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Če se hočeš izogniti makedama, greš na Ivančno Gorico-Višnja Gora-Polževo-Žalna-Grosuplje... sem šel Ivančna Gorica, Višnja Gora, Sp. in Zg. Blato, Grosuplje, Cikava, Šmarje Sap in Škofljica.......vmes je samo cca 200m makadama med Višnjo Goro in Blatom, pa še ta je lepši za peljat kot večina naših cest Btw; Relacija Sevnica-Krško cca 20km je zaradi gradnje HE v precej v slabem stanju. Trenutno je boljša vožnja po levem/štajerskem bregu reke Save. V Boštanju čez most v Sevnico in potem ob Savi do Brestanice, kjer se lahko vrnete nazaj na desni breg. Na začetku Krškega ni več semaforja zaradi gradnje krožnega križišča. ja sem videl v soboto :headbang: ko že misliš da je konec pa je za naslednjim ovinkom spet makadam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se