CVIČKAR1 Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 ja kr uredu je blo ja ;) Neb reku nč hvala ne?Pa tko lepo smo te zbudil :D :D :D :whistle: :whistle: :whistle:
gerholdd Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 če manj piješ je tud mucek drug dan manjši :whistle: sem spal spanje pravičnega in potem se sred noči nekdo spomni, da bo okrog šotora z motorjem skopal jarek :headbang: :wacko:
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 (popravljeno) Lej ga,to ti je hotu sam dobro nardit da te neb voda zalila u šotorju...Sam stran je spelu jark tko da je teklo drugam,ti ga pa tko kurcaš... :D Popravljeno Maj 18, 2008. Popravil CVIČKAR1
polansk Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Neb reku nč hvala ne?Pa tko lepo smo te zbudil :D :D :D :whistle: :whistle: :whistle: ja sej ane k mi še dns piska v glav :(
vtx Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Še par slik z zbora in Stone Orange. http://picasaweb.google.com/zoran.vidrih/K...StoneOrange2008
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se