Moby Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Se ne sme manjkat!!!! Mi bomo... :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty:
Moby Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Se ne sme manjkat!!!!Mi bomo... :whistle: :whistle: :whistle: Čem rečt da bomo tm sevede..... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
avro Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Zgleda da me še ne poznaš...Ker jo mam na srečanju zmeraj! :P ahaa.... pol je pa še ponudil nisi
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Ja kdo pa si ti pol? :D Sj bi mi lah reku kdaj veš...če me že vidiš kje :P Pa bi ti mogoč dal kak deci cvička...
METAL4EVER Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 PA še neki...Da nebote cvičk pozabl!! :D Ti k maš pa zdej tak velik šotor,da cel klub spi v enem,pa prid en dan prej,pa zgodej,da ga boš postavil.Jaz zdej ne bom z avto,da ti svetim. :naughty:
polansk Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Ja kdo pa si ti pol? :D Sj bi mi lah reku kdaj veš...če me že vidiš kje :P Pa bi ti mogoč dal kak deci cvička... ei tebe pa res ni nkjer ki se skrivaš;) a si kj gledu slike?? :lol1:
TITO Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 He,he,he..komentar na striptiz...se ga bom vzdržal!!! Ne bi dirao striptizete ni sa štapom !!! he,he,he... Verjamem da bo letos vrhunski! Lp, TITO
TONTO Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Se ne sme manjkat!!!!Mi bomo... :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: ma kej se vam lahko pridružim, da nebom lutu sam pa se kje še zgubu. Sm malu zgublen pa me orjentacija JEBE :kva2: :kva1: :D u tej veliki državi
PETARDA46 Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 ma kej se vam lahko pridružim, da nebom lutu sam pa se kje še zgubu. Sm malu zgublen pa me orjentacija JEBE :kva2: :kva1: :D u tej veliki državi Sej... ženo, otroke in podgane boš pa doma pustu da bodo garali :headbang: :headbang: :whistle:
žuristka Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 :rolleyes: Eni morajo tud za proračun skrbet.
PURPLE Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 PA še neki...Da nebote cvičk pozabl!! :D Cvičkar, cviček maš zmeraj zraven, a za korošče pa ni dober, da ga še nisem dobil :naughty:
bajo7 Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 :xx: Sej bo boljše. Verjem :naughty: :rolleyes:
Brdaus Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 A Vesna pride? :whistle: :whistle:
polansk Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Sej bo boljše. Verjem :naughty: :rolleyes: bo bo če ne letos pa drug let če prej ne;)
hilton Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 lahk pridem z Apijem ?? ti z apijem jaz pa na street roštilj :naughty: pa se kako kišto pira v ruzak, ker drugace bo hrbtenica bolela :unsure:
polansk Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Ja kdo pa si ti pol? :D Sj bi mi lah reku kdaj veš...če me že vidiš kje :P Pa bi ti mogoč dal kak deci cvička... ajeej s5 si gorenca špilu:( sej kje se tebe ne vid ;):)
polansk Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 lahk pridem z Apijem ?? tvoj api je pa prov zakon;) in kok doug si se vozu v nedelo dam? ;)
president Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 PA še neki...Da nebote cvičk pozabl!! :D kako bojo lohka cvičk pozabil,če ga majo tam pr vsak bajt doma,sicer je pa od tebe dol naprej tko dežela cvička.ha ha pa me popravi ,če nimam prov :worship:
borut Objavljeno Junij 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 lahk pridem z Apijem ?? seveda lahka!ti se kr prpel! :D
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 kako bojo lohka cvičk pozabil,če ga majo tam pr vsak bajt doma,sicer je pa od tebe dol naprej tko dežela cvička.ha hapa me popravi ,če nimam prov :worship: Hja je ja :D Sam k te prijatelji iz panja so bol kot ne iz levga brega save doma,se pravi štajerski del :D Pa nimajo radi cvičk :P Sej,verjetno bo...K seboj ga pa tut ne mislim pelat,k mam tko daaaaaaaaaaaaaaleč :whistle: Borut,dej mi povej kje je ta hipodrom,pa sliko gor,da če se slučajn zgubim :evilgrin:
borut Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Borut,dej mi povej kje je ta hipodrom,pa sliko gor,da če se slučajn zgubim :evilgrin: dobis slikco sam da pridem damu do svojga čoronalnika! :evilgrin: :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Ok,kajn problem,k me res zanima kje bo to srečanje :D Ej ka pa slikce?Kje so?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se