pajkec Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 zamudno vam sporočam da je biv vaš žur zlo uredu.Sonce je žgalo na fertik škoda k ni blo zravn kašne reke k sm se skor pol u alkoholu utopu . :evilgrin: :whistle:
ixs Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Sem bil v nedeljo zjutraj zabuhu kot bi me ose popikale! Pa kaj za vraga ste mi spet v usta vlival :closedeyes:
borut Objavljeno Julij 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 vsi klubi, ki ste bili na našem zboru pa niste prišli po zahvalo ter bi jo želeli imeti mi to sporočite na PM(naslov kluba...).
soncy Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Sem bil v nedeljo zjutraj zabuhu kot bi me ose popikale! Pa kaj za vraga ste mi spet v usta vlival :closedeyes: jz mislm, da so tele ose dale v pir alkohol :angry:
pajkec Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 jz mislm, da so tele ose dale v pir alkohol :angry: hahahaha men se tut tko zdi k me je neki glavqa hotla bolet poj pa un prgovor klin s klinom je pa nucal ampak prej sm nardu sko280 km de sm pršu do klina hehe
borut Objavljeno Julij 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 jz mislm, da so tele ose dale v pir alkohol :angry: osice vsa namigovanja zanikamo... B) :lol1: :lol1: :lol1:
TONTO Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 osice vsa namigovanja zanikamo... B) :lol1: :lol1: :lol1: Lahko zanikate, samo dejstva so proti vam :beer2: :beer1: :kva2: :kva1: :kva2: :kva2: :yea1: :yea1:
borut Objavljeno Julij 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Lahko zanikate, samo dejstva so proti vam :beer2: :beer1: :kva2: :kva1: :kva2: :kva2: :yea1: :yea1: hja ne vem.... :lol1: brez ciganke pa brez kofeta se neč ne ve.... :hmm: :lol: :kva2:
9Sammy5 Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Ja kdo pa si ti pol? :D Sj bi mi lah reku kdaj veš...če me že vidiš kje :P Pa bi ti mogoč dal kak deci cvička... Lool! :whistle: Kak lažeš :grrr B) Še meni ga nisi nigdr dau :cry: :D
president Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 jaz bi dodal to,da je lepo videti na zboru motoristov, "veliko motoristov"skoz manj je takih zborov.preveč je pa ratalo komerciale. "ose" POHVALNO :worship: :worship:
borut Objavljeno Julij 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 jaz bi dodal to,da je lepo videti na zboru motoristov, "veliko motoristov"skoz manj je takih zborov.preveč je pa ratalo komerciale."ose" POHVALNO :worship: :worship: hvala za pohvale... :OK: smo se trudili po najbolših močeh... B)
vpmotori Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 jz mislm, da so tele ose dale v pir alkohol :angry: :yes: :slap: :yes:
TITO Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Jst bi sam rekel!!! NINA je zakon! :headbang: Pa hitro je laškega zmanjkalo! Pa striptiz je bil dober! Lepa popotnica za leto 2009!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se