Skoči na vsebino

2nd Bikers Meeting MK PEKLENE OSE

Priporočene objave

Objavljeno

zamudno vam sporočam da je biv vaš žur zlo uredu.Sonce je žgalo na fertik škoda k ni blo zravn kašne reke k sm se skor pol u alkoholu utopu . :evilgrin: :whistle:

Objavljeno

Sem bil v nedeljo zjutraj zabuhu kot bi me ose popikale! Pa kaj za vraga ste mi spet v usta vlival :closedeyes:

Objavljeno
vsi klubi, ki ste bili na našem zboru pa niste prišli po zahvalo ter bi jo želeli imeti mi to sporočite na PM(naslov kluba...).
Objavljeno
Sem bil v nedeljo zjutraj zabuhu kot bi me ose popikale! Pa kaj za vraga ste mi spet v usta vlival :closedeyes:

jz mislm, da so tele ose dale v pir alkohol :angry:

Objavljeno

hahahaha men se tut tko zdi k me je neki glavqa hotla bolet poj pa un prgovor klin s klinom je pa nucal ampak prej sm nardu sko280 km de sm pršu do klina hehe

Objavljeno

osice vsa namigovanja zanikamo... B) :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
osice vsa namigovanja zanikamo... B) :lol1: :lol1: :lol1:

Lahko zanikate, samo dejstva so proti vam :beer2: :beer1: :kva2: :kva1: :kva2: :kva2: :yea1: :yea1:

Objavljeno
Lahko zanikate, samo dejstva so proti vam :beer2: :beer1: :kva2: :kva1: :kva2: :kva2: :yea1: :yea1:

hja ne vem.... :lol1: brez ciganke pa brez kofeta se neč ne ve.... :hmm: :lol: :kva2:

Objavljeno
Ja kdo pa si ti pol? :D Sj bi mi lah reku kdaj veš...če me že vidiš kje :P Pa bi ti mogoč dal kak deci cvička...

Lool! :whistle: Kak lažeš :grrr B)

Še meni ga nisi nigdr dau :cry: :D

Objavljeno

jaz bi dodal to,da je lepo videti na zboru motoristov, "veliko motoristov"skoz manj je takih zborov.preveč je pa ratalo komerciale.

"ose" POHVALNO :worship: :worship:

Objavljeno
jaz bi dodal to,da je lepo videti na zboru motoristov, "veliko motoristov"skoz manj je takih zborov.preveč je pa ratalo komerciale.

"ose" POHVALNO :worship: :worship:

hvala za pohvale... :OK: smo se trudili po najbolših močeh... B)

Objavljeno

:yes: :slap: :yes:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Jst bi sam rekel!!!

NINA je zakon! :headbang:

Pa hitro je laškega zmanjkalo!

Pa striptiz je bil dober!

Lepa popotnica za leto 2009!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!