Medoo Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 (popravljeno) VABLJENI NA TRADICIONALNO PRVOMAJSKO ZAGORSKO BUDNICO (MK KLUKHENA) IN BLAGOSLOV MOTORJEV HRASTNIK (MK SCHLOSSBERG) Program:6.00 - Start budnice pri hotelu Medijske toplice na Izlakah(Izlake–Zagorje–Trbovlje–Hrastnik–Trbovlje–Zagorje)7.30 – Zaključek budnice in pogostitev pri MK Klukhena (bar Štulm)8.30 – Odhod pri MK Klukhena9.00 – Zbor motoristov in pogostitev na Dolu pri Hrastniku pri MK Schlossberg10.00 – Blagoslov motorjev z zabavo na Dolu pri Hrastniku v organizaciji MK Schlossberg Popravljeno April 23, 2008. Popravil Medoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 VABLJENI NA TRADICIONALNO PRVOMAJSKO ZAGORSKO BUDNICO (MK KLUKHENA) IN BLAGOSLOV MOTORJEV HRASTNIK (MK SCHLOSSBERG) Program: 6.00 - Start budnice pri hotelu Medijske toplice na Izlakah (Izlake–Zagorje–Trbovlje–Hrastnik–Trbovlje–Zagorje) 7.30 – Zaključek budnice in pogostitev pri MK Klukhena (bar Štulm) 8.30 – Odhod pri MK Klukhena 9.00 – Zbor motoristov in pogostitev na Dolu pri Hrastniku pri MK Schlossberg 10.00 – Blagoslov motorjev z zabavo na Dolu pri Hrastniku v organizaciji MK Schlossberg No, se pač tolažim, da ne pozabimo napisat datuma samo MK Lovke.........?(za naš blagoslov) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno April 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2008 No, se pač tolažim, da ne pozabimo napisat datuma samo MK Lovke.........?(za naš blagoslov) Prvomajska budnica je zmeraj 1.maja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Pa blagoslov??? No tudi črni revir je padel. :( Sam še čakam, da v Velenju naredijo blagoslov pa bom vedel, da je ta svet šel v franže in bo treba spet v gozdove :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Pa blagoslov??? No tudi črni revir je padel. :(Sam še čakam, da v Velenju naredijo blagoslov pa bom vedel, da je ta svet šel v franže in bo treba spet v gozdove :krneki: Točno tak stari! Jaz sem že nardil ene par bivakov na Pohorju, tak da bomo naspani vsekali po črni sodrgi. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Točno tak stari! Jaz sem že nardil ene par bivakov na Pohorju, tak da bomo naspani vsekali po črni sodrgi. :krneki: Predlagam nekajdnevno izpopolnjevanje gverilskih taktik v Bosni, v okolici Tuzle :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 za Velenje se je Srečko odločil da bo naredil stopnice do največjega spomenika v Evropi ! Pohvalno ! Mogoče bo ob otvoritvi tudi radioaktivni Lojz zraven ! :evilgrin: če pa se sedaj to nosi ! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coper Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 No sej res 1.maj in blagoslov sta res malo skregana;toda kaj čemo -v takih časih smo sedaj !! :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Predlagam nekajdnevno izpopolnjevanje gverilskih taktik v Bosni, v okolici Tuzle :evilgrin: Definitivno! Naš moto bo "od kafiča do kafiča, do končne zmage!". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 No sej res 1.maj in blagoslov sta res malo skregana;toda kaj čemo -v takih časih smo sedaj !! :krneki: :krneki: Kaj kaj čemo???!!! Gut old trkiš stajl varianta..........na kole jih bomo nabili, kaj pa druga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Pridem odfurat tist krog ( kot vedno, če sem doma ta cajt ) nabijem trikrat gas, štirkrat zaplozam, požrem kar bo, pol pa naprej u Srbijo - :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coper Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Kaj kaj čemo???!!! Gut old trkiš stajl varianta..........na kole jih bomo nabili, kaj pa druga! Ma brez veze sej se bodo kar sami med seboj.Mene pa letos tko ne bo na budnici na žalost !! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Vse kaze da se vidimo... Brez zegna, ker je res brez veze... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 uuuuuuuuu fino že dolgo ni bilo nobenega blagoslova ????? " komaj čakam !!!!! " pa še zjutri ob 06h se vse začne. dobro,da grem ponavadi ob tej uri spat. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nk84 Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Js tut pridem!!! :krneki: A ste Zagorjani pa Schlossberguci še kr skregan :krneki: ? Upam da ne bo spet tko ko lani na Trbovskem mosti ko so jih eni na eno stran usmerjal drugi pa na drugo!!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 Js tut pridem!!! :krneki: A ste Zagorjani pa Schlossberguci še kr skregan :krneki: ? Upam da ne bo spet tko ko lani na Trbovskem mosti ko so jih eni na eno stran usmerjal drugi pa na drugo!!!! :headbang: So pač le Slovencelni, če veste kaj mislim. Meni je vseeno. Na budnco pridem, pa če noben ne organizira. Prvomajska Budnica je v bila v Zagorski dolini prisotna že mnogo let preden je kateri od klubov sploh obstajal. Pa obvezn brez ausphov ( sploh originalnih, će ne žagamo :devil: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno April 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2008 So pač le Slovencelni, če veste kaj mislim. Meni je vseeno.Na budnco pridem, pa če noben ne organizira. Prvomajska Budnica je v bila v Zagorski dolini prisotna že mnogo let preden je kateri od klubov sploh obstajal. Pa obvezn brez ausphov ( sploh originalnih, će ne žagamo :devil: ) Budnica je že od leta 1954! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coper Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 So pač le Slovencelni, če veste kaj mislim. Meni je vseeno.Na budnco pridem, pa če noben ne organizira. Prvomajska Budnica je v bila v Zagorski dolini prisotna že mnogo let preden je kateri od klubov sploh obstajal. Pa obvezn brez ausphov ( sploh originalnih, će ne žagamo :devil: ) Res je to :pri nas je budnico lepo doživetje že od nekdaj in vedno je bilo ogromno motorjev in pa seveda "pleh muzka" obvezno !!Nekaj let nazaj smo še pričakali pleharje s kako dobro slivovko !!! :drunk: ! Tako ,da moramo to tradicijo očuvati in peljati naprej !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 Res je to :pri nas je budnico lepo doživetje že od nekdaj in vedno je bilo ogromno motorjev in pa seveda "pleh muzka" obvezno !!Nekaj let nazaj smo še pričakali pleharje s kako dobro slivovko !!! :drunk: !Tako ,da moramo to tradicijo očuvati in peljati naprej !!! Saj budnica za 1. maj mora bit, sam da vse skup zamešaš še z žegnanje, pa se mi zdi da ne gre čist skupaj. Še mal pa bomo za Veliko noč pred cerkvijo poslušali zbore, ko bodo prepevali Hej brigade, Nabrusimo kose....... To je moje glasno razmišljanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno April 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2008 Saj budnica za 1. maj mora bit, sam da vse skup zamešaš še z žegnanje, pa se mi zdi da ne gre čist skupaj. Še mal pa bomo za Veliko noč pred cerkvijo poslušali zbore, ko bodo prepevali Hej brigade, Nabrusimo kose....... To je moje glasno razmišljanje. Se strinjam s teboj, ampak v tej temi sta dve prireditvi. Prvo je prvomajska budnica ( od leta 1954), ki jo že nekaj let organizira MK Klukhena ( v preteklosti MC Satans brothers, AMD Izlake ... ) in je v sklopu Zagorskih prireditev, po končani budnici pa je odhod na blagoslov, ki pa ga organizira MK Schlossberg iz Hrastnika. Za skupno oglaševanje smo se odločili, ker je v prejšnjih letih prihajalo do časovne neuskladitve teh dveh prireditev! Še enkrat vabljeni na budnico in blagoslov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coper Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 Saj budnica za 1. maj mora bit, sam da vse skup zamešaš še z žegnanje, pa se mi zdi da ne gre čist skupaj. Še mal pa bomo za Veliko noč pred cerkvijo poslušali zbore, ko bodo prepevali Hej brigade, Nabrusimo kose....... To je moje glasno razmišljanje. Se popolnoma strinjam s tvojim glasnim razmišljanjem!!!! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nk84 Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Itak da pridem! Letos na žalost ne bom pr najglasnejših, lani sm bil pa z gixxerjam čist u špic!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 Pa blagoslov??? No tudi črni revir je padel. :( Sam še čakam, da v Velenju naredijo blagoslov pa bom vedel, da je ta svet šel v franže in bo treba spet v gozdove :krneki: Jest bi tud prišel. Sam se tud komunisti že danes pustijo blagoslavljat :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se