metallc Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 svaka vam cast glede na sliko od cetrtka. Blo je noro pa pjano tut. Hvala tistim k so me u petk u sotor spravl. Se vidmo druh let ce ne prej.
RHonda Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Morm rečt de je blu prou zakon !!! Jest se tuk v življenju v treh dneh še nism narežal pa napiu...Ma jajca so bla super, tud čevapčiči v nedelo morgen ;) Je pa honda pokadila z auspuha, sam še vedno laufa :worship: Na mešanco ola pa vode...Sm jest študiru d bi jajca ubil v cooler al pa kafe....Najbl je blu pa smešnu ko je čarovnik pršu na krofe pa pir in cigaret v roki. Jest sm crkavu od smeha...Pa v nedelo zjutri ko so z unim tastarim tovornakom ena drva prpelal
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 O pa si le rešu...Kdaj si pa pršu domov s tisto hondo?
RHonda Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Raubtitters polagam vam na dušo, drug let organizitejte še KARAOKE k mislim da je blo par ljudi gor k bi cel plac v smeh spravli... :naughty:
Yoldi Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Raubtitters polagam vam na dušo, drug let organizitejte še KARAOKE k mislim da je blo par ljudi gor k bi cel plac v smeh spravli... :naughty: Po večkratni tvoji samohvali me resno skrbi, da bi 2 dni samo tebe poslušal... :headbang: :headbang: Lp Yoldi Brez zamere sam tkle je :xx: :xx:
cof Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 če bi ble karaoke verjetno nebi peu :whistle: a sm peu :krneki: al sm kruliu :wacko:
gerholdd Objavljeno Maj 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 slike so že v galeriji na http://www.mk-raubritter.com
RHonda Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Po večkratni tvoji samohvali me resno skrbi, da bi 2 dni samo tebe poslušal... :headbang: :headbang: Lp Yoldi Brez zamere sam tkle je :xx: :xx: Ej majstr sory ma alkohol name slabo upliva...bom drugič raj za kašn pir dau (Tržič) :whistle:
RHonda Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Ma najbl hecnu je pa blu k je en pes pršu ke okol šanka vohunt pa neki vohat tam- jst sm mislu de me bo od smeha pobralo- pa z enmi taljani smo pili zutrej za šankom je un z dolgmi lasmi začeu pavarottića oponašat LOL
president Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 OOOO Zeko je pa biu gor pa to v petk in zboto! Hit rcnije žlempat!!!Lp Y. O:-) O:-) kdo je pa sploh njega omenjal ?? pa tud ne vse zares vzet. :worship: :whistle: :winkiss:
Irencko Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 če bi ble karaoke verjetno nebi peu :whistle: a sm peu :krneki: al sm kruliu :wacko: taku, taku, takulele... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: jle :worship:
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 kdo je pa sploh njega omenjal ?? pa tud ne vse zares vzet. :worship: :whistle: :winkiss: Misliš mene mogoče? :D
raubritter Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Misliš mene mogoče? :D jest te nism nč vidu :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 (popravljeno) Eh če si bil pa pijan,sj ti nism js kriv :D :P Popravljeno Maj 27, 2008. Popravil CVIČKAR1
raubritter Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Eh če si bil pa pijan,sj ti nism js kriv :D :P uuuuu pa res :naughty: od tvojga cvička :whistle: :whistle: :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Hm...od tega pa nis glih mogu bit :D K ga je že pr šotorju sfalilo...
raubritter Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Hm...od tega pa nis glih mogu bit :D K ga je že pr šotorju sfalilo... no pol sm biu pa trezn :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Ampak če se prov spomnem mi je ena flaša iz šotorja sfalila...PA gerholddd se je neki smukal okrog... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
raubritter Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Ampak če se prov spomnem mi je ena flaša iz šotorja sfalila...PA gerholddd se je neki smukal okrog... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: pa sej ne veš kolk flaš si imu :slap: :hmm: :D :D
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Veš da res ne vem :D Se mi pa zdi da so ble ene dve al tri...Tle nekje :D
gerholdd Objavljeno Maj 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Ampak če se prov spomnem mi je ena flaša iz šotorja sfalila...PA gerholddd se je neki smukal okrog... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: mulc :evilgrin: to so pa tezke obtozbe :angry:
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Sj nč ne rečem...Sam te je zanašal nekam čudn pol :D :D :D :P :P :P HEC! :D Tista flaša je šla lepo po grlu...
raubritter Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Veš da res ne vem :D Se mi pa zdi da so ble ene dve al tri...Tle nekje :D :whistle: no a vidš zdej ,imu si dve........za tretjo pa nis sigurn....pol si pa tretjo iskov,pa je sploh nis prnesu :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se