gerholdd Objavljeno Maj 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 našli smo motoristično jakno ter stransko torbo ... če kdo to pogreša, naj se javi na PM.
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Stransko torbo verjetno mipros iz foruma...Jakno pa neb vedu kdo.
volk Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Dans pa sem že čist zdrav. Nekaj čudnga sem moral spit, ker sem bil dva dni bolan :whistle: Velik energije ste moral dat, da je ratal zato :worship: :worship: :worship:
fastgirl Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 :whistle: no a vidš zdej ,imu si dve........za tretjo pa nis sigurn....pol si pa tretjo iskov,pa je sploh nis prnesu :lol1: to je že tako pijan prišel, da je tri flaše vidu namesto dve :P Dans pa sem že čist zdrav.Nekaj čudnga sem moral spit, ker sem bil dva dni bolan :whistle: Velik energije ste moral dat, da je ratal zato :worship: :worship: :worship: si mogoče pil smrekovec? :yes:
raubritter Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Ktera si pa bla ti? :D :naughty: :naughty: :naughty: a te firbc matra :D :D :D
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 K bol k študiram kera bi bla pa mi ni jasn kera je bla s cbr-ko gor... :D
fastgirl Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 kdo pa je rekel, da sem bila gor? jaz samo vem, da imajo raubritterji super smrekovec :lol:
volk Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 to je že tako pijan prišel, da je tri flaše vidu namesto dve :P si mogoče pil smrekovec? :yes: Sem za vsak slučaj kar vse pil. kdo pa je rekel, da sem bila gor? jaz samo vem, da imajo raubritterji super smrekovec :lol: :grim
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 A zato se te js ne spomnem...Ja sj pol pa normalno :D Sm se že ustrašu :D
raubritter Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 A zato se te js ne spomnem...Ja sj pol pa normalno :D Sm se že ustrašu :D :hmm: a se ti sploh kej spomneš :D :D :D
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Vem da mi ene par klinov manjka...Pol vem da sm bil dva dni gor pa da sm jajca jel,pa da mam majco od akrapota :D Pa da ne pozabim vem da je bil odličn zbor!! :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se