Lamb of God Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Pozdravljeni! Na DKS-ovi strani sem zasledil dva nova modela kawasakija in sicer KLX 450 Enduro KLX 450 SM Nikjer nisem zasledil omenjenih modelov, zato sem dokaj presenečen ko sem ju videl. Cenovno sta kar v samem vrhu, verjetno pa so tudi vgrajene komponente zelo kvalitetne Cena za Enduro model je 7600 eur, za supermoto pa 8300eur. Sta zelo všečna modela, zanima pa me če pozna kdo kaj več podatkov o njima, ga je mogoče že kdo vozil? LP
Fabo Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Pozdravljeni! Na DKS-ovi strani sem zasledil dva nova modela kawasakija in sicer KLX 450 Enduro KLX 450 SM Nikjer nisem zasledil omenjenih modelov, zato sem dokaj presenečen ko sem ju videl. Cenovno sta kar v samem vrhu, verjetno pa so tudi vgrajene komponente zelo kvalitetne Cena za Enduro model je 7600 eur, za supermoto pa 8300eur. Sta zelo všečna modela, zanima pa me če pozna kdo kaj več podatkov o njima, ga je mogoče že kdo vozil? LP Lepo da je tud kawasaki neki naredil na tem področju...cene pa niti niso tako visoke glede na to da ne gre za funbike-e ampak orng stroje...
Prevtzer Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 8300 za SM je približn tok kt Husqvarna 450 me nazima kolko hp in kg ima
Lamb of God Objavljeno Maj 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 kg ma enduro verzija 125, Hp pa 36. Pomoje piše to za zaprto verzijo. Za sm pa ni nobenih znanih podatkov.
Prevtzer Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 kg ma enduro verzija 125, Hp pa 36. Pomoje piše to za zaprto verzijo. Za sm pa ni nobenih znanih podatkov. to je pa kr velik, Husaberg jih ma 112 Husqvarna pa 119
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se