PuSSy3At3R Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 No zadeva je takšna ,da tukaj opišite predmete katere uporabljate med vožnjo in za katere mislite ,da vas varujejo na poti pred raznimi nepredvidljivimi situacijami na cesti. Vsi vemo da smo sami odgovorni za svoja dejanja in ,da je naša varnost odvisna od načina vožnje ,izkušenj ,teže roke... No jst pri sebi hranim nekakšen prozoren kamenček katerega mi je dala določena oseba, v katerem je ujeta žuželka in zmeraj ko pridem z vožnje ko spraznjujem žepe in potegnem to stvar iz žepa se zahvalim za srečo ter jo pospravim nazaj v jakno. Jah mal vraževerja ne škodi, no na dan z besedo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Jz mam obesek za ključe "MIND THE GAP" iz Londona - ne vem če ga mam glih za srečo, sam me pa vedno navduši k ga vidim - je blo res zabavno skoz na undergroundih poslušat te besede :) ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Amulet. Ja, železni križec iz 1. sv. vojne. Nosim ga pa zelo redko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Amulet....Jaz imam tud obesek (nek čuden ptič), ki mi ga je dala moja draga... :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diversion1 Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Obesek na ključu.....medvedek s črko M....pa večkrat pogledam na njega, pa takoj pomislim na sina in svojo drago. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 100 % zbranost in predvidevanja ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Čelado, usnjen kombinezon, škorje, rokavice in želvo :D Thats all I need! ...Oh, jeah and four leaf clover ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazcv Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 js mam pa markico, ko jo morejo knapi oddat pred odhodom v rudnik. zmeri ko jo pogledam se zamislim, pamet u glavo pa bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 jaz pa nisem vrazeveren, ker mislim, da to prinasa nesreco :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Nalepka- blagoslov vaški boysi. Pa vera v pamet v glavi in zaupanje v motor :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gvucko Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Nalepka- blagoslov vaški boysi. Pa vera v pamet v glavi in zaupanje v motor :whistle: hahahahahaha.... a misliš s tem tudi na tole? Na Lj-Kočevje je najbolj vozit 180-200 z lahkim srcem, saj je možnost preživetja velika. Pa še tačke so prebrušene O:-) :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 kovanc...nihce ne ve kaj to cno je..sam gor pise 20 dolarjev...mexico bla bla bla...mehiski dolar? sicer ne obstaja, pa vseeno :D je pa moj lucky coin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Obesek za ključe od moje drage :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 120 konjev pod nogami...z manj se sploh ne vozim, ker prinaša nesrečo :lol1: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 LOL,bom mel to v mislih za naslednji motor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Kot je že napisano zaščitno opremo OBVEZNO in pa tale vragec bo kmalu polnoleten. Spremlja me že na 6. motorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Jst mam za srečo sabo rezervno svečko, pa mal orodja... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Nekje sem prebral, da prinaša nesrečo, če si vraževeren....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 DOT 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 A lahko "E" spremenite v "A"........ Hvala moderatorju!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 Pocinkan želodec, rostfrei jetra in par ponikljanih ledvic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
g. Zeecho Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 Ventilček za gumo iz prvega motorja, ki je nažalost skrešan :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 (popravljeno) Obesek žabico na ključu. Že par sezon imava z mojim ista obeska. Sreče, nesreča? Nevem, zeleni sta pa pašeta na mopede. :blush: Popravljeno Maj 8, 2008. Popravil greenninja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 mušice na vizirju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 gajbo pira u kufru :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se