Ice Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 nekaj sive mase v mozolcku med rameni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Maj 9, 2008 Deli Objavljeno Maj 9, 2008 Ruta.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 vsakoletno žegnanje v MIRNI PEČI :worship: levo rokavico oblečm pred desno......pomaga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Vampirček na obesku pa prstanček v notranjem žepu kombinezona :) , pomaga pa kokr kdj, bolj al manj, sm zaenkrat še dost, glede na to, d sm še zmer tle in brcam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Če malo pomislim..., imam na vsakem motorju eno plišasto živalco. Prej medvedek (mali), sedaj pa pujsek, ki mi ga je dal sinko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Nimam amuleta, mogoče sem zato 4x padel v moji 1. moto sezoni :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Moj amulet je kar obesek od kluca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Sicer tema že obstaja... klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 Jst pa imam za srečo mini led lučko od yamaha,ki mi jo je podarila punca malo preden sm dobu mojo motor....sicer me je glih ta lučka "skipala" potleh prve dni moje moto kariere vendar lučko vedno nosim s seboj :D....pa še ful dobr sveti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 Že 15 let isti obesek za kjuče od NIKE-JUST DO IT, ki mi ga je podaril moj žal že pokojni najbolši prijatelj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 ne povem :grrr ... to pa samo jaz vem :P V tem je tudi poanta (vsaj zame) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Sicer tema že obstaja...klik :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Jst imam pa v žepu zmeraj nekaj keša, ker vem, da me bo zmeri z dreka zvlekel... Če ne prej, na pumpi. :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Za srečo imam vedno kombinezon pa čelado :naughty: Pardon; na srečo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 mam en lucky green coin (chip), k mi ga je frendica prnesla iz Las Vegasa (50$), pa ga mam skoz zataknenga v motohlačah. drgač pa vsakič k vidm rdečo luč ustavim... se mi dozdeva da neki sporoča... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Obesek, ki mi ga je dala prjatlca v zahvalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 (popravljeno) Sem rekel, da ne povem . Če povem, se bodo vsi vozili s fižolčkom v desnem uhu, koščkom radirke v levi nosnici in korenčkom v riti :glare: Popravljeno Oktober 30, 2009. Popravil maus Ervin93, svobodnaptica01 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Jast pa v levem žepu sliko od žene! - Me s strahom spomne, da moram it' domov. :yes: sayo in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 predn se grem pelat z motorjem, sexam ste nasedl a???? amulet za srečo...predvidevanje še sem cel Ervin93 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DINAMIK Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Pred 11 leti sem priletel v avto....,razbil vetrobransko steklo,naredil 3 salte in pristal na nogah in to v kratkih hlačah,majci in natikačih...,oprema se je pa doma smejala...,neverjetno...,ostal sem čisto cel...,od takrat imam vedno sliko avtomobila v denarnici.... v3sn4, xyznanixyz, HyperJack in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se