Virko Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Odlično je bilo :naughty: Tukaj je nekaj slik iz moto zbora: SLIKE
andrejz Objavljeno Maj 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Nekaj fotk z zbora, album se pa še ureja :naughty:
Virko Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 :naughty: :naughty: :naughty: Sporoči, ko bodo slike na vaši spletni strani ;)
MedoMario Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Hola ... kako smo kaj? ... Medo Mario spet med vami ampak tokrat iz Primorske. Kako urco nazaj me je zvest Ducati spet pripeljal z Dolenjske v Zamejsko Gorico po zelo lepem vikendu. No, pa zacnimo ... in sicer naprej s tem, da cestitam vsem vam ... BRAVO KAMERADI - KAPO DOL. Ste organizirali res fajn zbor ... lokacija fenomenalna ... dogajanje pestro ... druzba prava (motoristicna) ... tako da, svaka vam cast ... kar tako naprej. Jaz sem seveda bil prvic pri vas in moram rect da sem ostal pozitivno ... zelo pozitivno presenecen. Lepo vzdusje v fantasticni lokaciji, dobra klapa (kot se rece pri nas) ... pa seveda da ne pozabim ... enkratna medica ... Medo si se kar lize brke na njen racun. Morate pa priznat da sem tud neki malega svojega prispeval k dobri volji udelezencev zbora ... a ste vidli kak so se zabavali gledalci ko mi je Ducati crkaval na pocasni voznji??? :-) joj ... nerodni Medo ... hahahahahahaha ... Da bi me videli iz Ducatija mi takoj poberejo motor :-) No tako ... skratka blo je super ... sedaj pa upam, da bo cimprej spet kaj dogajalo da Vas pridem obiskat ... aja ... upam tudi da boste kaj kmalu slike dali na spletno stran. Jaz nekaj zanimivih imam tako da jih bom gor dal tu na forum danes zvecer malo kasneje. Pa se to, da ne pozabim ... sporocilo za Predsednika ... : A se lahk torej s punco pojaviva na prvi naslednji sestanek ki ga boste imeli Kameradi da se zmenimo za uclanitev? Vedno ce lahko sprejmete v vasih vrstah ZAMEJSKE Medote na Rdecih Ducatijih. Ok ... to je pa za sedaj res vse ... grem ... da me ne boste meli prevec polne glave od branja :-) Se beremo se kaj kasneje ko bom nalozil slike in do takrat lep pozdrav vsem ... pa se kmal kaj vidimo na Dolenjskem Pozdrav Medo Mario
iebi VeTeR Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Hvala za izčrpno poročilo in pohvale. :beer2: . PS: več na PM
MedoMario Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Kot obljubljeno evo vam nekaj mojih slicic iz sobotnega zbora. Lep pozdrav Medo
president Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 sem opazil,da je tudi ena blond čebelica tam okol letala pa "nektar"iskala. :worship: :worship: :worship:
xxhonda Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 ja kar super je blo , pa vreme je tud zdržal :krneki:
jakATV Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 (popravljeno) Lačni tudi nismo bili. Lulali smo kar v hotelu :whistle: Kameradi, lepo je z vami, hvala za lep izlet. Popravljeno Maj 27, 2008. Popravil jakATV
mkkamerad Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Hvala vsem za pohvale in vzpodbudne besede. Letos smo se še posebej potrudili in pripravili motoristični zbor res za ''prave pristaše'' motorizma. Prepričani smo, da je smer pravilna, to pa se že potrjuje tudi v vaših pohvalnih odzivih. Še enkrat hvala za udeležbo. Na skorajšnje snidenje ob prvi priložnosti :beer2: .
iebi VeTeR Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 sem opazil,da je tudi ena blond čebelica tam okol letala pa "nektar"iskala. :worship: :worship: :worship: ja, ena je bla fajn aktivna celo opolnoči-tud nočni hlad je ni prizemljil, tako, da je enim kar vroče ratal. :naughty:
iebi VeTeR Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 [ Lulali smo kar v hotelu :whistle:
SharpNinja Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 ja, ena je bla fajn aktivna celo opolnoči-tud nočni hlad je ni prizemljil, tako, da je enim kar vroče ratal. :naughty: Dear Mister President :rolleyes: , enim je vroče ratval ja, ene smo pa zmrzvale :xx: , že tko je blo mraz pol pa še ves tist leden pir k je šou čez moje rokce :whistle: , tko d za drug let bi lohk poskrbel še za talep del motočrede al ja :naughty: .
iebi VeTeR Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Dear Mister President :rolleyes: , enim je vroče ratval ja, ene smo pa zmrzvale :xx: , že tko je blo mraz pol pa še ves tist leden pir k je šou čez moje rokce :whistle: , tko d za drug let bi lohk poskrbel še za talep del motočrede al ja :naughty: . bom reku enmu druzmu presidentu :krneki: , če se bo kej specializiral tud za ogrevanje talepega dela motočrede pa nabavu kašnga specialca do druzga leta :evilgrin:
soncy Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 bom reku enmu druzmu presidentu :krneki: , če se bo kej specializiral tud za ogrevanje talepega dela motočrede pa nabavu kašnga specialca do druzga leta :evilgrin: ja pa saj je eden mišice razkazoval :lol: smo se kar precej ogrele s smejanjem .)
SharpNinja Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 ja pa saj je eden mišice razkazoval :lol: smo se kar precej ogrele s smejanjem .) Zna bit d res, sm jz sm sm slikce gledala :rolleyes: , najbrž so ble mišice spodi :whistle:
andrejz Objavljeno Maj 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Uradni fotograf je spet pozen B) , pravijo, da vseeno bolje pozno kot nikoli Torej na motosvet-albumi je objavljen uraden foto album 4. kamerad weekenda. Zdaj pa veselo iskat kje je kdo na sliki. Prvi, ki se najde dobi praktično nagrado (pivo na naslednjem Kamerad weekendu :kva2: ).
MedoMario Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Jah, kaj naj recem ... ce se prvi javim mi bo verjetno tud pir pripadal a? :P Ce je tako pol pa kar kmal naslednji Kamerad weekend :010 organizirat ker sem ze fejst zejeeeeeeeeeeeeeeeeeennn :beer1: Dobre slike drugace :beer2: Pozdrav Medo Uradni fotograf je spet pozen B) , pravijo, da vseeno bolje pozno kot nikoli Torej na motosvet-albumi je objavljen uraden foto album 4. kamerad weekenda. Zdaj pa veselo iskat kje je kdo na sliki. Prvi, ki se najde dobi praktično nagrado (pivo na naslednjem Kamerad weekendu :kva2: ).
andrejz Objavljeno Maj 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Medo, pivo pade na naslednjem Kamerad weekedu :yea1: .
Hornet Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Če govorite o tisti blont čebelici na eni od teh slik vam sporočam da je nektar že najdla. :lol1:
MedoMario Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Bravo Medo :beer2: Lp Medo, pivo pade na naslednjem Kamerad weekedu :yea1: .
SharpNinja Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Zdaj pa veselo iskat kje je kdo na sliki. Prvi, ki se najde dobi praktično nagrado (pivo na naslednjem Kamerad weekendu :kva2: ). :angry: zakaj pa mene ni nkjer???? c, c, c......zločin......ki mu sledi kazen.......nbenga piškota več zate hehe :evilgrin: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se