greenninja Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 :yes: Še nekaj se dogaja ta vikend: www.avtomotoshow2008.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 :hmm: vaška veselica...no vsaj muska bo taprava :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 baje gremo gledat, ker mali basa bo stuntal :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slivič Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 SEm si vzel čas in šel pogledat. Med potjo sem sodeloval pri policijski akciji. V Hrastje-moti sta me ustavila dva policista, ki sta sedela v civilnem-brezbarvnem avtu in mi dala za pihati. Nažalost je bil rezultat neodločeno- 0:0, saj ko vozim ne pijem. Tudi vsi ostali moto-prišleki so pihali. Ko je akcija, je akcije za vse. V Radgoni ni bilo veliko ljudi. Pogrešal sem več moto scene, več motorjev in opreme. Še vedno imam občutek, da imajo naši moto-dilerji premalo posluha za svoje stranke. Veliko premalo je reklame, akcijske ponudbe, poskusnih voženj z motorji, predstavitev novih modelov. Jim gre mar predobro tudi brez prave reklame? Prosim, ne me napadat- tako je pač moje mnenje. naredil sem nekaj posnetkov. Je že tako, da me nikjer ne zmanjka:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se