david764 Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Ali bi se mi kdo pridružil na izlet po Route 69 do kampa Las Legas ? Štartam pa v četrtek 08.05.08 vem da sem malo prepozno vprašal ampak vseno . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Maj 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Če pa je že kdo bil pa bi prosil za oceno ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Če pa je že kdo bil pa bi prosil za oceno ? Ja v podoče tudi sam planiram to destinacijo,......tak da prpopajte kaki zemljevid, kako sliko in kake zanimivosti........... :winkiss: Lp,Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 B69 (kot je uradna oznaka te "route") poteka od bad radkersburg-a na stajerskem do lavamünd-a na koroskem ob meji z slovenijo (ali v obratni smeri, po zelji), med ostalim tudi cez golico (ali soboth po nemsko). neke blazne karte ne potrebujes, je vse napisano. ker poteka cesta veliko po naseljih jo je ziv dolgcajt peljati. ali pa je prevec policije na cesti. uzivaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Glejat še temo Golica.....isto sranje-drugo pakovanje...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 ker poteka cesta veliko po naseljih jo je ziv dolgcajt peljati. ali pa je prevec policije na cesti.uzivaj. Meni osebno se je veliko lepše peljat čez avstrijo do G. Radgone kot pa po Sloveniji. Ti samo vozi in boš videl kaj ti je ljubše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Maj 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Ja imaš prav bom se prepričal sam ! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Maj 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2008 (popravljeno) Ja meni je bilo zelo všeč na route 69 !!! Nekaj slikic od dvodnevnega doživetja na tej cesti . No ta ki polaga je kolega čeh ki je imel na drsnikih namontirano pločevino tako da je iskrilo ko se je tikal asvalta he he .... dobro se je spomnil !!! Popravljeno Maj 11, 2008. Popravil david764 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Maj 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2008 No še moja lepotica he he ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Maj 11, 2008 Deli Objavljeno Maj 11, 2008 :topic: SORRY :topic: A lahko vprašam kje je sploh to???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Maj 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2008 To je v Austriji takoj po meji z SLO pri Dravogradu ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Maj 11, 2008 Deli Objavljeno Maj 11, 2008 To je v Austriji takoj po meji z SLO pri Dravogradu ! Hvala za odgovor. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se