TADEJ46 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 odločam se za nakum sxv 550 letnik 06..uporablaj bi jo 90na cesti edino za kašen dan bi šel na raceland :closedeyes: bi znau kdo kej povedat kako je s tem motorjem kaj je treba vzdrževat in kaka je kej brzina poraba in podobne stvari nism še nikjer zaslediu :unsure: hvala :winkiss:
NejcZ Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Mislim da je tud test na motosvetu, se splača prebrat. Mene bolj zanima če je dejansko res toliko več vzdrževanja kot z kakimi SS motorji?
TADEJ46 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Mislim da je tud test na motosvetu, se splača prebrat. Mene bolj zanima če je dejansko res toliko več vzdrževanja kot z kakimi SS motorji? sm prebrau pa ni nubenga tazga dobrga podatka
Kawl Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Jst sem za aprilio. Če ne druzga je lepša lažja močnejša pa na sploh bolj dodelana - aprilia pač. KTM in njihova oranžna barva me pač nikakor ne morjo prepričat - sploh če pogledaš da stroški vzdrževanja ne bodo prav nič manjši če ne celo višji, saj za KTM-ove prevelike bate in ojnice ležaji nikakor niso dorasli :) (posledice so lahko katastrofalne - servis pa prav tako vredden ene povprečne plače) LP Rok
simonsi Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 saj za KTM-ove prevelike bate in ojnice ležaji nikakor niso dorasli :) za kermo šankam si pa to slišal? :fredy:
TADEJ46 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 no sej kaj je pr takih motorjih sploh vzdrževanje in kok prbližn to znese na let? :closedeyes:
simonsi Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 no sej kaj je pr takih motorjih sploh vzdrževanje in kok prbližn to znese na let? :closedeyes: Pojma nimam. Najboljš da sam sprobaš pa poveš. :P
TADEJ46 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Pojma nimam. Najboljš da sam sprobaš pa poveš. :P bom z veseljem d bojo drugi pol vedl sam prvo je treba tomoska prodt pa to pol kupt :whistle:
Kawl Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 bolj mal v lokale hodim, tko da več ali manj iz izkušenj...
TADEJ46 Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 bolj mal v lokale hodim, tko da več ali manj iz izkušenj... kašne izkušne si pa meu... :unsure:
TADEJ46 Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 a mislte d se da dt na 25kw blokado in kolko bi to koštalo? :whistle: no tut če bi blo sam na paperju nebi bilo slabo
NejcZ Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 Lej, men ni problem olje na 1000km menjat recimo pri vožnji po cesti, pa na 5000km nardit servis za par 100€. Važno da trga :rolleyes:
Butnglavc Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Nekdo je pa dobil dostop do velikih in rednih količin denarja?????
NejcZ Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Nop, pač vikend varjanta bi bil motor pri meni :krneki: In nebi blo potem take sile, ker bi blo dejansko 1000km na mesec recimo :)
TADEJ46 Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 pšššš :whistle: k se glih zrt tega doam kregamo zdej
Prevtzer Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 (popravljeno) Preber si tole Aja, pa glede 25kW se bi najbrž dalo ker vsi Husabergi (zanje pač vem) pridejo iz tovarne z blokado gasa, ki se odpira le 1/4, najbrž je kaj podobno neumnega tudi pri Apriliji tko da to ne bi smel bit drago. Popravljeno September 16, 2008. Popravil Prevtzer
TADEJ46 Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Preber si tole Aja, pa glede 25kW se bi najbrž dalo ker vsi Husabergi (zanje pač vem) pridejo iz tovarne z blokado gasa, ki se odpira le 1/4, najbrž je kaj podobno neumnega tudi pri Apriliji tko da to ne bi smel bit drago. hvala sm pa slišou en podatek d mnda pridejo te aprilije vn že z paperji ki pravjo d ma 24kw
Prevtzer Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 hvala sm pa slišou en podatek d mnda pridejo te aprilije vn že z paperji ki pravjo d ma 24kw no vidiš, drugače ti pa svetujem da uvoziš iz Italije ker boš dobil VELIKO ceneje (oz. boš sploh dobil)
TADEJ46 Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 no vidiš, drugače ti pa svetujem da uvoziš iz Italije ker boš dobil VELIKO ceneje (oz. boš sploh dobil) italjani te tko nategnejo d še sam neveš, raj kupim v sloveniji d vem komu pol j... m... :whistle:
jvalant Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Nop, pač vikend varjanta bi bil motor pri meni :krneki: In nebi blo potem take sile, ker bi blo dejansko 1000km na mesec recimo :) To sm tud jaz reku... zadeva je pa zdej takale: letos mu 3 servise, lohk se nardi da bo se cetrti, po 150e, pa mam ze 3jo gumo gor...
stebricek Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 a mislte d se da dt na 25kw blokado in kolko bi to koštalo? :whistle: no tut če bi blo sam na paperju nebi bilo slabo jest mam v paperjih od 610-ke vpisanih 25Kw, pa na frgazarju je nalepka, kolikor mi je znano pa pride samo blokada na gasu, uglavnem da je reg. napol zastojn :naughty:
TADEJ46 Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 evo jst sm jo razervirou zdej pa bo kar bo upam d mi uspe izpeljati stvar... :closedeyes: :rolleyes: :winkiss:
Prevtzer Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 evo jst sm jo razervirou zdej pa bo kar bo upam d mi uspe izpeljati stvar... :closedeyes: :rolleyes: :winkiss: Teb pa ne manka par. 1x morš pridt do mene pa mi dt za 1 krog.
TADEJ46 Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Teb pa ne manka par. 1x morš pridt do mene pa mi dt za 1 krog. denarja ni nikol premalo... :trance_33_sleep: a mislš d bi ti zaupou.. :whistle: prvo morm jst jo imeti pol pa se bova zmenila :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se