Lamb of God Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 če sm na onem linku prav prebral moraš na vsakih 6000 km menjat bate ter obročke?? Za aprilijo govorim. Uf to pa je vrjetno velik strošek:) Zato se na avtonetu tk ugodno prodajajo take aprilije ko majo po 4000 prevoženih:) LP
eXTReme13 Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 če sm na onem linku prav prebral moraš na vsakih 6000 km menjat bate ter obročke?? Za aprilijo govorim. Uf to pa je vrjetno velik strošek:) Zato se na avtonetu tk ugodno prodajajo take aprilije ko majo po 4000 prevoženih:) LP Ok drugs are bad m'kay :D Kdo bi si sploh želel tak motor razen tist k se mu da vsake 2 mesca šraufat :D Sam na 6000 to ni nič človek !!! Kaj to gre po luftu al kaj ?
Lamb of God Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 :) čoj nevem. Če bi se z njim sam po cesti vozu je res mal prevlek strošek s to menjavo batov:) Tk da aprilija odpade:) treba bo neki bol dostopnga najdit:)
Prevtzer Objavljeno November 15, 2008 Opozori Objavljeno November 15, 2008 Tele Aprilie majo pa zares zanič plastike, gledam 2007 sezono od World Supermoto Championship S2 in se je ta zadnja plastika enmu že 2x odlomila, kr tko :rolleyes:
kasti Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Tele Aprilie majo pa zares zanič plastike, gledam 2007 sezono od World Supermoto Championship S2 in se je ta zadnja plastika enmu že 2x odlomila, kr tko :rolleyes: Odlomila ali so odpadli vijaki? SXV model ima namreč zadnji blatnik takoj za sedežem z dvema vijakoma privijačen na okvir motocikla.
Prevtzer Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Odlomila ali so odpadli vijaki? SXV model ima namreč zadnji blatnik takoj za sedežem z dvema vijakoma privijačen na okvir motocikla. Prou odlomila se je, zgodilo se je pa v tej sezoni (2008 in ne 07 kot sem napisal) gospodu Iddnu Ne deluje mi neka kvaliteta če kr plastike stran padajo. Pa Aprilia SXV 450 VDB replica stane 20k€ kar se mi zdi čista bedarija, Husqvarna je naredila omejeno serijo 100-tih SM450RR pa so se prodajale za 14k€!
TOMOMAJSTER Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Prou odlomila se je, zgodilo se je pa v tej sezoni (2008 in ne 07 kot sem napisal) gospodu Iddnu Ne deluje mi neka kvaliteta če kr plastike stran padajo. Pa Aprilia SXV 450 VDB replica stane 20k€ kar se mi zdi čista bedarija, Husqvarna je naredila omejeno serijo 100-tih SM450RR pa so se prodajale za 14k€! Ti pa kvasiš neumnosti. To so otročarije, ki jih pišeš. Motor SXV VDB je vrhunski izdelek za tekmovanja, ki si ga navaden smrtnik ne more privoščiti. To je specifika, ki se ne prodaja za turista kot si ti ampak za izkušenega tekmovalca. Torej to je tekmovalen motor zato ga ne primerjaj z ostalimi. Raje si privošči Yamaho Fazer pa pejd na morje se sončit.
Prevtzer Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Ti pa kvasiš neumnosti. To so otročarije, ki jih pišeš. Motor SXV VDB je vrhunski izdelek za tekmovanja, ki si ga navaden smrtnik ne more privoščiti. To je specifika, ki se ne prodaja za turista kot si ti ampak za izkušenega tekmovalca. Torej to je tekmovalen motor zato ga ne primerjaj z ostalimi. Raje si privošči Yamaho Fazer pa pejd na morje se sončit. 1. Ti si budala 2. Primerjou sm Aprilio SXV VDB Replico s husqvarno SM540RR ki je tudi race replica= se prodaja za iskušenega tekmovalca 3. Kupi si BMW GS 1200 in pejt v Sibirijo
jvalant Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 2. Primerjou sm Aprilio SXV VDB Replico s husqvarno SM540RR ki je tudi race replica= se prodaja za iskušenega tekmovalca Pod tocko 2: Kdo je svetovni prvak zadnje case? Mogoce je pa to vredno tistih par tisoc vec? ;)
Prevtzer Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 Pod tocko 2: Kdo je svetovni prvak zadnje case? Mogoce je pa to vredno tistih par tisoc vec? ;) Veš kdo je biu? Bernard Heimer v S1 klasi na KTM-u pa Chareyre na Husqvarni v S2 klasi.
TOMOMAJSTER Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 1. Ti si budala 2. Primerjou sm Aprilio SXV VDB Replico s husqvarno SM540RR ki je tudi race replica= se prodaja za iskušenega tekmovalca 3. Kupi si BMW GS 1200 in pejt v Sibirijo Višjo ceno ima APRILIA ker je boljša! Si zdaj zadovoljen. Pa mal se umiri! :headbang: :headbang:
NejcZ Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Oba sta zakon.. upam da bom mel priliko kerga mal zapeljat :)
TADEJ46 Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 APRILIJA je bolš :whistle: :P
Butnglavc Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 APRILIJA je bolš :whistle: :P Zato, ker????
NejcZ Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Ker jo on namerava kupt heh :)
TADEJ46 Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 in manj trese V2 :closedeyes: :rolleyes:
NejcZ Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Hja, ampak manj seka tudi.. :whistle:
TADEJ46 Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 vrti se pa višje.. :worship: :naughty:
TOMOMAJSTER Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Veš kdo je biu? Bernard Heimer v S1 klasi na KTM-u pa Chareyre na Husqvarni v S2 klasi. V SLO je prvak Marko šKARJA - APRILIA SXV 5.5 razred S2.
TOMOMAJSTER Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Zato, ker???? Rezultati to dokazujejo in tudi kvaliteta.
Prevtzer Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 V SLO je prvak Marko šKARJA - APRILIA SXV 5.5 razred S2. Aha pol mermo kvaliteto po slovenskem prvenstvu? Mislm da je svetovno prvenstvo velik bl objektivna primerjava.
TOMOMAJSTER Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Aha pol mermo kvaliteto po slovenskem prvenstvu? Mislm da je svetovno prvenstvo velik bl objektivna primerjava. Van Den Bosch + APRILIA SXV = zakon :worship:
Ice Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 vprasaj brumerja kaj je kvaliteta........ dobis takoj odgovor. tole prepucavanje postaja pocasi dolgocajtno.
surk Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 js bi meu tud eno vprašanje glede tegale ktm smc. spomladi bom kupoval nov motor pa mi je ful všeč tale smc k mi je ze tko supermoto čist zakon,fotr pa me prepričuje d to ni to d me bo rit bolela d k bova dva gor sedela se bo čist posedu in da naj rajš kupim duke 690. men osebno duke ne potegne tok zlo kukr smc je pa res da bom tud bejbo kj okol vozu pa tud za kake dalše ture ga bom mel npr.dolomiti,grobnik,hrvaška obala itd. pa tudi na kak raceland pa marijo reko bi se kdaj zapelu? do zdaj sm vozu samo SM motorje in bi imel verjetno na začetku kar nekaj težav s privajanjem na duke-a. tko da mal me zanima vaše mnenje,se mi sploh splača smc za tako uporabo kot sem jo zgoraj naštel? LP surk
franc Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Da bi bil Duke kaj bolj udoben :rolleyes: . Ne eden ne drugi nista namenjena potovanjem, sta pač "hude igrače" namenjena ovinkom, potovati se z njima verjetno da, ni pa to ravno užitek ne v dvoje ne solo. lp Franc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se