kukec1 Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 kolega je pred dilemo, kaj kupiti.. gre se za novi stvari.. pri apriliji je 1500€ popusta, tak da je v ceni razlika dobrih 1000€ v prid apriliji... ktm ima 65KM aprilia nekaj čez 70.... kaj lahko po tem sklepaš? aprilia manjša prostornina ,večja moč v višjih obratih? ipd.. z motorjem se nebo podrialo rekordov po pistah... tak da.. glede vožnje same... kaj bolj priporočate in seveda, servisiranje, hibe.. ipd LP
Stric Burek Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Za vsak dan SMC, za pisto Aprilja. SMCja vsi FUL hvaljo na UK KTM forumu, še boljši(no, itak) od navadnega SMa. Vsi so zelo zadovoljni z njim... Za SXV pa nevem. Je pa na UK KTM Forumu en tip ki ima SXVjko in verjetno je vozil tudi KTMa...
Prevtzer Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Za vsak dan SMC, za pisto Aprilja. SMCja vsi FUL hvaljo na UK KTM forumu, še boljši(no, itak) od navadnega SMa. Vsi so zelo zadovoljni z njim... Za SXV pa nevem. Je pa na UK KTM Forumu en tip ki ima SXVjko in verjetno je vozil tudi KTMa... Točno tako, nekateri lastniki SXV pravijo da je nezanesljiva pa da se dost kvari, samo na to se ne preveč zanašat. Drugače pa je SXV bl race mašina in bo (dosti) več servisiranja in stroškov Osebno mi Aprilia sploh ni všeč...
kukec1 Objavljeno Maj 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 torej je za cestno rabo smc 690 dosti bolj predvidljiv, v novem izboru je tui xt660 sm, tak da aprilia skor da odpade.... 8l kesl, res racing izdealva kajti 128 kg je res malo....motor je za "zqačetnika" in ne profija, tak da je odločitev za yamahko ene 70%
Kawl Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 torej je za cestno rabo smc 690 dosti bolj predvidljiv, v novem izboru je tui xt660 sm, tak da aprilia skor da odpade.... 8l kesl, res racing izdealva kajti 128 kg je res malo....motor je za "zqačetnika" in ne profija, tak da je odločitev za yamahko ene 70% Yamaha XT660X je od obeh dveh 10X bolj vzdržljiva, cenejši servisi, manjša poraba goriva,... Je pa res da kar se tiče supermoto zabave, ponuja veliko manj kot zgoraj omenjena modela. Vendar za začetek je več kot dovoj motorja, zelo vodljiv in trpežen... LP
Prevtzer Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 Kaj pa Husqvarna 610? Ponavadi na testih tega razreda zmaga prav ta, ali pa KTM- Yamaha je pa čisto zadaj. Supermoto 600
hilton Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 KTM je prava izbira. ampak glej raje izberi kaksnega nejkiča bo boljse, ker tanki so pri teh modelih zelo majhni, voznja utrujajoča itn... tako da bos hitro izbral kaj druga. no ker jaz sem tudi hotel na vsak način imet sm . z razlogom od kafane do kafane :naughty:
Stric Burek Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 Yamaha XT660X če mene vprašaš ni supermoto. Je motor ki izgleda kot SM. Je pa prešvoh, pretežek, verjetno nekoliko manj utrujajoč in tako naprej. Pa brez zamere tistim ki jo imate, verjamem da je dober motor, ampak meni se ne zdi to kot supermotard. Naj pogleda še Duka3 in pa navadnega 690 SM. Yamahe se bojim da se bo prehitro naveličal. Ena varjanta je pa da za eno leto nabavi Yamo, da se malo navadi, pa potem vzame enga močnejšga.
NejcZ Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 Js sm za KTM, mislim da majo najjače motorje v svojem segmentu, ampak če bi lahko bi vseeno Aprilio vzel :) Od kje vam da se nevemkaj vse kvari?
Prevtzer Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 Js sm za KTM, mislim da majo najjače motorje v svojem segmentu, ampak če bi lahko bi vseeno Aprilio vzel :) Od kje vam da se nevemkaj vse kvari? na SUper Moto Junkie jih je kar nekaj ki se jim kvari. Primer: Nekomu je motor razneslo pri 1600 miljah :S
apriliabiker Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 ja pa sej na forumih se vsem vse kvari al pa je tku ku delajo ducatijaši vsakmu se pokvar ampak to drži zase
kukec1 Objavljeno Maj 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 proračun je nekak omejen na 7000€ samo za motor... najraje bi res mel duka3 ampak je cena krepko čez 8000€.. za smc pa husqvarna pa skor odpadeta(neudobna vožnja malo dalje, za enga potnika) yamaha bo mislim da prava mešanica med vsem tem...
Stric Burek Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Sej SMC690 je tudi čez 8k € nov. Rabljene pa se težko dobi v SLO, zato sem šel po svojga v Firence :D Za kako leto naj nabavi XT660X, potem pa enga poštenga SMa :worship:
Noise Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Drugače se prodaja en krasen 625 SMC... http://www.motosvet.com/ads/motocikli/izpis.php?cid=10
bobokrajnc Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Te 3(SXV, SMC, SM, XT) oz. 4 motorje ni možno primerjati med seboj, so preveč različni pa čeprav bi naj bili v istem razredu, odvisno je pač kaj kdo pričakuje in za kakšen namen kupuje. Yamaha je primerna za začetnika in nezahtevnega voznika, KTM-i so že bolj "spicy" in se da tud pravi supermoto vozit, še posebej z SMC, Aprilia je doma na pisti in je temu tudi namenjena, ob norih voznih lastnostih, lahkotnosti.... in ostalemu kar nudi pa je treba vzeti v zakup da je praktično neužitna za vsakdanjo rabo in ima zelo drago vzdrževanje. Lp B.
sky_21 Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Te 3(SXV, SMC, SM, XT) oz. 4 motorje ni možno primerjati med seboj, so preveč različni pa čeprav bi naj bili v istem razredu, odvisno je pač kaj kdo pričakuje in za kakšen namen kupuje.Yamaha je primerna za začetnika in nezahtevnega voznika, KTM-i so že bolj "spicy" in se da tud pravi supermoto vozit, še posebej z SMC, Aprilia je doma na pisti in je temu tudi namenjena, ob norih voznih lastnostih, lahkotnosti.... in ostalemu kar nudi pa je treba vzeti v zakup da je praktično neužitna za vsakdanjo rabo in ima zelo drago vzdrževanje. Lp B. Točno to!
ROBČEK Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Če želiš biti drugačen in bolj opazen priporočam APRILIA SXV. Je sicer zelo agresiven in verjetno najboljši na dirkališču. Za bolj umirjene pa novi supermoto APRILIA DORSODURO 750, ki je pa bolj uporaben na cesti in v prometu.
tOOn Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Če želiš biti drugačen in bolj opazen priporočam APRILIA SXV. Je sicer zelo agresiven in verjetno najboljši na dirkališču. Za bolj umirjene pa novi supermoto APRILIA DORSODURO 750, ki je pa bolj uporaben na cesti in v prometu. jebesh ti aprilio... Đuro skuro 750 :/:/:/ SMC :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
fz6power Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 odlična priloznost za probo je ktm- ov orange day novi marof , vozu sm duke 3 ,s tem da mi je dost boljsi smc 690 kar se moči tiče in vodljivosti , čeprov je na papirju drugače , sam dinamit je pa husaberg sm 650 :naughty: sam je pa mogoče mal prehud za vsakodnevno uporabo
tomazin Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Ima kateri SXV 550 in bi dal kdaj za kašn krogc? :blush: Sm si jo odkar je vn prišla želel peljat, pa še ni bilo prilike :)
xr650 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Ima kateri SXV 550 in bi dal kdaj za kašn krogc? :blush: Sm si jo odkar je vn prišla želel peljat, pa še ni bilo prilike :) Hm tudi jaz razmišljam o nakupu Sxv 550, a so kaka mnenja ??????? Pomisleki ????
Stric Burek Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Moje mnenje je da za tak stroj(seveda če ga misliš vozit tam kjer je treba-pista), treba met še kupček denarja zraven za vse servise in dodatno opremo. Kot pri vsakem motorju navsezadnje, le bolj napiljena se mi zdi tale Prilla
Prevtzer Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Moje mnenje je da za tak stroj(seveda če ga misliš vozit tam kjer je treba-pista), treba met še kupček denarja zraven za vse servise in dodatno opremo. Kot pri vsakem motorju navsezadnje, le bolj napiljena se mi zdi tale Prilla SXV je tako kot npr. Husaberg 650 ali Husqvarna 510 race zadeva homologirana za na cesto. Vsi trije so zelo neudobni glede vzdrževanja je pa tako: če ga boš fural po cesti ga ne boš izkoristil niti 50-60% zato kar pozabi na vso tisto drago vzdrževanje ker ga ne rabi!
xr650 Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 SXV je tako kot npr. Husaberg 650 ali Husqvarna 510 race zadeva homologirana za na cesto. Vsi trije so zelo neudobni glede vzdrževanja je pa tako: če ga boš fural po cesti ga ne boš izkoristil niti 50-60% zato kar pozabi na vso tisto drago vzdrževanje ker ga ne rabi! Za po cesti seveda, tu pa tam proga, drugače pa dost navijam, ne bi rad, da non stop kaj crkne. Sem na netu nado taka in drugačna mnenja o tem motorju. Pri vseh teh senzorjih, elektroniki, pa seveda Italijanski šlampariji :headbang: :headbang: ... Sem poslal mail na Avtocomerc, a misliš je kdo odgovoril al poklical ???? Al se zanimam ker nimam kaj bolšega za počet.... Saj najraje bi Hondo Crf 450 pa kole zamenjat pa gasa. Preizkušen agregat.... Zato bi rad kako mnenje od koga ki to mašino ima... Saj Honda gre dokazano...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se