Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Več kot 20 let sem na motorju, pa počasi nečesa več ne razumem:

-peljem se po cesti, nasproti pripelje plastičar, v ogledalu vidim, da obrne za menoj, pol pa, najpogosteje v kakšnem ovinku prehitevanje na centimeter pri 8000+ obratih :headbang:

-peljem se po cesti, ob cesti stoji eden, dva, trije plastičarji, zakurblajo in ponovi se zgoraj opisani postopek, čez 500 m pa spet parkirajo ob cesti :angry:

Mi zna kdo razložit, v čem je fora??? jaz nič več ne razumem :?

Objavljeno

-peljem se po cesti, nasproti pripelje plastičar, v ogledalu vidim, da obrne za menoj, pol pa, najpogosteje v kakšnem ovinku prehitevanje na centimeter pri 8000+ obratih :headbang:

-peljem se po cesti, ob cesti stoji eden, dva, trije plastičarji, zakurblajo in ponovi se zgoraj opisani postopek, čez 500 m pa spet parkirajo ob cesti :angry:

imam občutek, da si se vozil po ridah :lol1:

Objavljeno
...

Težave z mehurjem? :hmm:

Objavljeno

Mene ti motorji nikoli niso privlačli, smisel motorizma vidim v povsem drugih zadevah. Zadnje čase, ko malo prebiram teste po motorevijah, se sprašujem zakaj sploh izdelujejo motorje, ki gredo 300km/h za serijsko uporabo. Osebno bi prepovedal takim vožnjo po cestah, razen na dirkališču. Tudi s krosko ni dovoljeno po cesti, torej zakaj ne bi blo še to.

Objavljeno

ce motor ni opremljen kot predpisano ga ni dovoljeno uporabljati na javnih povrsinah. pa naj si bo to kros ali dragster.

zakaj se vsi z 20 let starimi ficoti ne vozimio okoli ? make a wild guess. :whistle:

Objavljeno

Prostata :grim

Objavljeno

In to se ti 'kao' redno dogaja? :slap:

D.

Objavljeno

Še ena čudna tema :wacko:

Verjetno gre za kafe-rejsrje, al pa za čudaške tipe, k majo probleme z impotenco (OK prostata je tut dobra :lol1: )

@dozzi: zakaj nimajo vsi avtomobili 100 konjev in omejitev hitrosti na 130 km/h? Najbolš, da prepovemo vse in se vozmo s kolesi :trance_33_sleep:

Objavljeno

:lol1: in to hude

Mene ti motorji nikoli niso privlačli, smisel motorizma vidim v povsem drugih zadevah. Zadnje čase, ko malo prebiram teste po motorevijah, se sprašujem zakaj sploh izdelujejo motorje, ki gredo 300km/h za serijsko uporabo. Osebno bi prepovedal takim vožnjo po cestah, razen na dirkališču.

ker bi bil proračun prikrajšan. Bolj enostavno hude motorje delat, pa kasirat na cesti.....

zakaj se vsi z 20 let starimi ficoti ne vozimio okoli ? make a wild guess. :whistle:

ne mormo.... so jih 18 novembra 1985 nehali delat. Lahko bi se pa s 23 let starimi. Pa še to ne vsi. Eni bi se moral s še starejšimi... :whistle:

Objavljeno

jest imam rad plastičarje. Kakršne koli, sam da zatuli :D

Objavljeno

Tudi sam sem dobrih 20 let na motorju in po cesti trenutno vozim "plastičarja". Zanima pa me zakaj me v naselju prehitevajo vsi po vrsti pa naj bodo to choperisti oz. nakedi?

Objavljeno (popravljeno)

V tej deželi krajnski neke ne štima :headbang:

Popravljeno . Popravil zlatko83
Objavljeno

hm.... zanimivo.. si moral res na kakšne cepce naletet ..... (verjamem pa, da je takšnih veliko).. sicer pa sem mnenja, da obnašanje ni pogojeno s stilom motorja ki ga nekdo vozi in obratno..

kar se tiče prehitevanja motoristov, lahko rečem le, da vedno ko kakšnega prehitevam, se mu počasi približam, da me opazi, navadno še pozdravim in grem naprej...

se mi je pa že zgodilo, da sem pičil 180 po avtocesti iz morja, ko me je en prehitel s caa 300kmh.... sem se tako ustrašil, da bi skoraj telebnil z motorja... :grrr

Objavljeno
hm.... zanimivo.. si moral res na kakšne cepce naletet ..... (verjamem pa, da je takšnih veliko).. sicer pa sem mnenja, da obnašanje ni pogojeno s stilom motorja ki ga nekdo vozi in obratno..

kar se tiče prehitevanja motoristov, lahko rečem le, da vedno ko kakšnega prehitevam, se mu počasi približam, da me opazi, navadno še pozdravim in grem naprej...

se mi je pa že zgodilo, da sem pičil 180 po avtocesti iz morja, ko me je en prehitel s caa 300kmh.... sem se tako ustrašil, da bi skoraj telebnil z motorja... :grrr

še dobro, da nisi mislil da stojiš, ko te je prehiteval..... pa da bi šel dol z motorja (pr 180) :whistle:

V tej deželi krajnski neke ne štima :headbang:

:grim

Objavljeno

Zlatko, ti si ali noro korajžen ali pa se v tebi skriva malo mazohista.

Na Motosvetu odpirati temo, ki si drzne vsaj malce kritizirati plastičarje oz. njihov način vožnje? Kadarkoli sem si jaz privoščil kaj podobnega, sem bil popljuvan, da sem naslednja dva dni rabil plavutke in masko.

Imaš pa jajca :worship: .

Objavljeno

tisti ki govori čez plastičarje jim (nam) je fauš, bodisi ker je nesposobn za vožnjo plastičara, bodisi si si ga v ranih letih ni mogo privoščit, ko so ga imeli nekateri kolegi in je bil faušljiv, pa mu je še to pač ostalo na stara leta :D

Objavljeno
tisti ki govori čez plastičarje jim (nam) je fauš, bodisi ker je nesposobn za vožnjo plastičara, bodisi si si ga v ranih letih ni mogo privoščit, ko so ga imeli nekateri kolegi in je bil faušljiv, pa mu je še to pač ostalo na stara leta :D

Si bil zihr ti k si @zlatkota šu je... :slap:

Objavljeno

Hehe, no, kaj sem rekel. Že iščem po omari, kje je oprema za kopanje.

Objavljeno

Kaj pa uni stari prdci na čoperjih ki samo gužvo delajo? :whistle:

Objavljeno
Men ni čist jasno,mam jaz tud plastičarja al ne?

verjetno nisi plastike dol snel :) ?

Objavljeno

Evo ne glede na količino plastike na motorju so zame PLASTIČARJI točno taki in njim podobni kot si zgoraj napisal - govorimo pa o ljudeh in ne motorjih!... in da še dodam svoje mnenje :whistle: ...to so zame tudi tisti, ki namesto vsakdanje uporabnih motorističnih oblek na svojih "izletih" in v oštarijah hodijo oblečeni kot vesoljci - v cirkusantsko pisanih kombinezonih, ki sodijo samo na dirkališče, če želiš z njim nazdravit zaradi utesnjenosti ne morjo niti glaža dovolj visoko dvignit al pa glave obrnt, ker jih nekakšna grba zadaj drži :D :D ... žal imajo tudi velike težave takoj po sestopu z motorja, ker so namesto v škornje obuti v skoraj "smučarske" pancerje in je hoja nekako robotsko nebogljena.. :lol1: :lol1: . v poletni vročini pa se od njih kadi na počivališčih ko jim zadnji del kombinezona visi iz riti in v preznojenih majcah rdeči v obraz (tudi pri 20++ je za njih podkapa zakon) in telo razmišljajo o svoji naslednji dirki... ...Ko se peljem čez Trojane proti ljubljani s cca 120 - 140 km/h na ravninah, pa me 3 taki prehitijo se človek res zamisli, da je nesreč (na srečo) še zmerno malo :hmm: ... in ko beremo žalostno statistiko me sploh ne gane več tista IZSILIL JE PREDNOST MOTORISTU... :cry: :cry:

Mislim fantje...UMIRITE SE! saj ni vsaka cesta grobnik...PA PREBERTE KNJIGO post-16856-1210793066.jpg da malo oklestite svojo vsevednost...

... aja zdaj me pa popluvajte... predvsem na račun oblek in obutve ... in poudarte VARNOST, VARNOST..... :zzz: :zzz:

Objavljeno
Evo ne glede na količino plastike na motorju so zame PLASTIČARJI točno taki in njim podobni kot si zgoraj napisal - govorimo pa o ljudeh in ne motorjih!... in da še dodam svoje mnenje :whistle: ...to so zame tudi tisti, ki namesto vsakdanje uporabnih motorističnih oblek na svojih "izletih" in v oštarijah hodijo oblečeni kot vesoljci - v cirkusantsko pisanih kombinezonih, ki sodijo samo na dirkališče, če želiš z njim nazdravit zaradi utesnjenosti ne morjo niti glaža dovolj visoko dvignit al pa glave obrnt, ker jih nekakšna grba zadaj drži :D :D ... žal imajo tudi velike težave takoj po sestopu z motorja, ker so namesto v škornje obuti v skoraj "smučarske" pancerje in je hoja nekako robotsko nebogljena.. :lol1: :lol1: . v poletni vročini pa se od njih kadi na počivališčih ko jim zadnji del kombinezona visi iz riti in v preznojenih majcah rdeči v obraz (tudi pri 20++ je za njih podkapa zakon) in telo razmišljajo o svoji naslednji dirki... ...Ko se peljem čez Trojane proti ljubljani s cca 120 - 140 km/h na ravninah, pa me 3 taki prehitijo se človek res zamisli, da je nesreč (na srečo) še zmerno malo :hmm: ... in ko beremo žalostno statistiko me sploh ne gane več tista IZSILIL JE PREDNOST MOTORISTU... :cry: :cry:

Mislim fantje...UMIRITE SE! saj ni vsaka cesta grobnik...PA PREBERTE KNJIGO post-16856-1210793066.jpg da malo oklestite svojo vsevednost...

... aja zdaj me pa popluvajte... predvsem na račun oblek in obutve ... in poudarte VARNOST, VARNOST..... :zzz: :zzz:

ti pa si model...

sploh veš zakaj je podkapa???zakaj kombinezon???zakaj škornji??...po moje se ti še brez čelade voziš...k te že vsa zaščitna oprema tolk moti... :headbang: :headbang:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!