avro Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 pa da opišem dva izmed mojih mnogih dogodkov na cesti:1. se peljem iz mb proti polskavi in v zadnjem ovinku pred polskavsko ravnino (tam ko je OMW) dohitim enega čoperja (kawa VN 800 mislim) ki se nesramno pocasi ob desnem robu premika po cesti. neglede na omejitev 90 (jaz sem peljal civilnih 120-140 km/h) se on ni mogel premikat z več kot recimo 70. odločim se da ga prehitim v ovinku (dolg desni ovinek), grem do črte in hočem mimo ko tipa začne zanašat in nosit proti sredini, jaz pa se šele približujem od zadaj, tako da me ni mogel videt. no njega vedno bolj nosi ven, jaz grem že na drugi pas in ga komaj prehitim (za zaviranje je bilo prepozno) skoraj po sosednji bankini, on pa komaj zvozi ovinek po drugem pasu ker se ne upa nagnit niti za milimeter. moja rama je šla od njegove bilance cca 20 cm. kdo je tu kriv? jaz da prehitevam ker smatram da mu bo uspelo zvozit vsaj po enem pasu ali on ki vozi z hitrostjo traktorja in ne uspe zvozit najbolj preprostega ovinka? glede kvarjenja ugleda pa samo to - kolikokrat vidiš za eno mizo platičarje na soku in vodi, za drugo mizo pa čoperiste ki veselo tolčejo po nevemkaterem piru???? vsak naj razpuca na svojem pragu in ne joka, sploh pa ni motor kriv kdo ga vozi, če že posplošujemo potem lahko brez težav rečemo da so plastičarji budale na cesti, čoperisti alkoholiki, harleyaši snobi in pozerji, enduraši uničevalci okolja, ostali motoristi pa razpršeni po vseh teh kategorijah. zadovoljni? Kdo je kriv pri prehitevanju čoperista, bi rekel da ti. Pri omejitvi 90km/h praviš da se on pelje nesramno počasi 70km/h. Ti si se pa pri tej omejitvi peljal civilnih 120-140. Pa še praviš da si se tako peljal za njim, da te ni mogel videti. mislim... haloo Res pa je, da naj vsak razpuca pred svojim pragom. Pa še opis motoristov mi je dober
Jure Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 (popravljeno) Jp, SS motorji so najbolj pasji :grim Popravljeno Maj 15, 2008. Popravil DeX
fastgirl Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: potem ja za vse divjanje na cesti Hitler kriv :kva2: :kva2: :kva2:
Brdaus Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: potem ja za vse divjanje na cesti Hitler kriv :kva2: :kva2: :kva2: Seveda :grim sej je on zahteval dobre in urejene ceste :lol1: Vi kar pište naprej, ampak samo še nekaj pripišem: ČE SE NE BOSTE STEPL NA KONCU, SE TUT KREGAT NI TREBA .)
avro Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Vi kar pište naprej, ampak samo še nekaj pripišem: ČE SE NE BOSTE STEPL NA KONCU, SE TUT KREGAT NI TREBA .) :lol1: od zdaj naprej se bodo SS sam med seboj pozdravlal na cesti, čoperisti med seboj, enduraši med seboj...... nasprotnemu taboru se bodo pa fakiči kazal.... :lol1: Spet bo zanimivo...
Pervy Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Kdo je kriv pri prehitevanju čoperista, bi rekel da ti. Pri omejitvi 90km/h praviš da se on pelje nesramno počasi 70km/h. Ti si se pa pri tej omejitvi peljal civilnih 120-140. Pa še praviš da si se tako peljal za njim, da te ni mogel videti. mislim... haloo seveda je bilo mišljeno sarkastično in normalno da bi bil jaz kriv ker ne predvidim da nekdo rabi pas in pol za zvozit ovinek :whistle: @zlatko83 - še vedno nevem kaj te muči, a misliš da boš z jamranjem ali razburjanjem na forumu kaj dosegel pri nekaterih pregretih glavah. če te to že tako moti predlagam da greš na teren in vsakega takega ustaviš in mu lepo poveš svoje :naughty: začneš lahko pri raznim mestnih kafe racerjih z želejem namesto čelad, pa greš na ride in še kam kjer se zbirajo taki "plastičarji". želim ti obilo uspeha :alien1: zlatko, slovenski don kihote!!!!! :worship:
Dr_Jakob Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Najlepsa hvala za tako temo. Prebral sem jo takoj, ko sem se zbudil in verjamem da bom samo zaradi te teme cel dan nasmejan. Predlog: Namesto, da tekmujete v tem kako hitro se da speljat Poljansko dolino al pa "THE ovink" itd., tekmujte v tem, koliko km naredite v moto karieri brez padca. Pa to ne pravim zaradi provociranja, ampak resno mislim kot nasvet dobrega stricka.
greenninja Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 :lol1: od zdaj naprej se bodo SS sam med seboj pozdravlal na cesti, čoperisti med seboj, enduraši med seboj...... nasprotnemu taboru se bodo pa fakiči kazal.... :lol1: Spet bo zanimivo... Jaz se vsem od zdaj naprej pozdravlam s fakičem, da ne bojo drugi zamerli. :grim
zverko Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 ... še enkrat si malo bolj počasi moj post preber... popolno varnost ti nudi tudi kvalitetna jakna, hlače (brez drsnikov na kolenih), škornji (ne plastični rolerji brez koles)... in pošlihtano podstrešje, ki pa ga čoperisti in touring uživači navadno imamo... SS & CO pa navadno nimajo, osebno ne poznam izjeme, saj ne poznam plastičarja, ki ne bi drsnika na kolenu pritisnil ob asfalt tudi izven dirkališča - tu pa se pošlihtanost konča... :unsure: :rolleyes: - nalijmo si torej čistega vina dragi moji plastičarji in ne bit užaljeni - ker opreme, ki jo kupujete za take dnarje prav gotovo ne boste uporabljal samo parkrat letno na Grobniku ali pa izključno zaradi varnosti pri pametnem uživanju na normalni cesti... :worship: ...kdor kupi SS in "potapljaški pajac s ščitniki in drsniki" bo dirkal! ...večinoma povsod! ...150 KS te v to potegne :alien1: :alien1: Aja, knjige pa najbrž še nisi prebral... le daj jo! O:-) jst drsnikov nimam,niti jih ne rabm,rabim pa kvaliteten usnjen kombinezon,plastične rolerje brez koles,rokavice z ščitniki iz kevlarja,čelado,ki je iz kompozitov.....pa podkapo,ki jo ti šteješ kot nek nepotrebno opremo,oz.d se pač frajarmo..jst podkapo uporabljam zato,ker se m se jo navadil,enostavno se ne morem vozit brez nje..pa še čelada se ne umaže tako hitro.. in ne ti men,da majo vsi čoperisti in turing uživači,pospravljeno podstrešje..plastičarji pa ne... z motorjem se furam od 16 leta..meu sn od endur do sportturing motorjev..zdj mam SS sn pa neum ratal??? :headbang: :headbang: :headbang: ja sej maš prav...res sem neumen....ma zgolj zato ker sem sploh kaj napisal v to butasto temo!!! lp Boštjan
Gost Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Kdo bi si mislil, da bo ta tema tako aktualna, hehe :headbang: SE VLJUDNO OPRAVIČUJEM, ČE SE JE KDO POČUTIL UŽALJEN :worship: Dejstvo je, da so med vsemi kastami motoristov normalni in tisti, ki jim rečeno nenormalni (lahko si vsak po svoje razlaga) :naughty: . Žal pač naslovniki teme s svojim početjem na cesti v tem prednačijo. Nikakor pa ne gre vse povprek metati v isti koš. :nono: Namen posta je bil, da poskušamo (provokativno) spametovat tiste na dveh (pa tudi na štirih) kolesih, naj pustijo druge pri miru in jih ne ogrožajo! Če že ne znajo cenit sebe, potem naj vsaj ne spravljajo v nevarnost drugih. :slap: Meni osebno, pa verjetno tudi marsikomu od vas, tole njihovo početje ne vzbuja neke posebne pozornosti, razen strahu, da se mu bo nekaj podrlo in bo potegnil v katastrofo še mene :nono:
xr800 Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Jaz se vsem od zdaj naprej pozdravlam s fakičem, da ne bojo drugi zamerli. :grim Nisi prva O:-) ..................Malo HHV-ja povprašaj pa SymRu-a....
xr800 Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Kdo bi si mislil, da bo ta tema tako aktualna, hehe :headbang: SE VLJUDNO OPRAVIČUJEM, ČE SE JE KDO POČUTIL UŽALJEN :worship: Dejstvo je, da so med vsemi kastami motoristov normalni in tisti, ki jim rečeno nenormalni (lahko si vsak po svoje razlaga) :naughty: . Žal pač naslovniki teme s svojim početjem na cesti v tem prednačijo. Nikakor pa ne gre vse povprek metati v isti koš. :nono: Namen posta je bil, da poskušamo (provokativno) spametovat tiste na dveh (pa tudi na štirih) kolesih, naj pustijo druge pri miru in jih ne ogrožajo! Če že ne znajo cenit sebe, potem naj vsaj ne spravljajo v nevarnost drugih. :slap: Meni osebno, pa verjetno tudi marsikomu od vas, tole njihovo početje ne vzbuja neke posebne pozornosti, razen strahu, da se mu bo nekaj podrlo in bo potegnil v katastrofo še mene :nono: He, he, he.........sorry ampak to ti pa ne bo ratalo...........pač še ena tema za nbijanje (kot že toliko njih)............... :naughty:
fastgirl Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Nisi prva O:-) ..................Malo HHV-ja povprašaj pa SymRu-a.... a onedva namesto, da pozdravita, pokažeta sredinca? :unsure:
greenninja Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 a onedva namesto, da pozdravita, pokažeta sredinca? :unsure: Baje se je to nekoč na ridah prakticiralo.. Je vse v eni temi ampak debata se je pol končala z vevericami. Takrat sem jo nehala spremljat. :grim
fastgirl Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 (popravljeno) Baje se je to nekoč na ridah prakticiralo.. Je vse v eni temi ampak debata se je pol končala z vevericami. Takrat sem jo nehala spremljat. :grim aha a to je v tisti temi, kjer tanjuška na polno od veveric razgraja? sem jo včeraj vprašala kaj imajo veverice z ridami, sva se pošteno nasmejali :lol1: zakaj se je pa ta tema zaklenila? aja zaradi tega ker sta HHV in ........(kdo že?) kazala sredince? Popravljeno Maj 15, 2008. Popravil fastgirl
greenninja Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 (popravljeno) aha a to je v tisti temi, kjer tanjuška na polno od veveric razgraja? sem jo včeraj vprašala kaj imajo veverice z ridami, sva se pošteno nasmejali :lol1: zakaj se je pa ta tema zaklenila? aja zaradi tega ker sta HHV in ........(kdo že?) kazala sredince? Jap, krzno je bila brezizhodna tema. :grim Kakor tudi ta. :rolleyes: Popravljeno Maj 15, 2008. Popravil greenninja
avro Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Namen posta je bil, da poskušamo (provokativno) spametovat tiste na dveh (pa tudi na štirih) kolesih, naj pustijo druge pri miru in jih ne ogrožajo! Če že ne znajo cenit sebe, potem naj vsaj ne spravljajo v nevarnost drugih. :slap: Meni osebno, pa verjetno tudi marsikomu od vas, tole njihovo početje ne vzbuja neke posebne pozornosti, razen strahu, da se mu bo nekaj podrlo in bo potegnil v katastrofo še mene :nono: Ne verjamem, da se bo kter spametoval... pa naj ima kakršenkoli mopet. Seveda, ne smemo vse metati v isti koš. Niso vsi SS-ovci norci, kakor tudi enduraši in choperisti nedolžni. Če je norc, je norc. Upajmo, da takšnim policaji čimprej izpite poberejo. Poanta je v tem, da še druge potegnejo v nesrečo. Sicer pa .... rešil ne bomo tukaj nič... tema za nabijanje , kot je že nekdo napisal.
misty Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 od kar so tercialke pogruntale izraz "pleh pičke" ... kupujemo plastičarje ...
fastgirl Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 od kar so tercialke pogruntale izraz "pleh pičke" ... kupujemo plastičarje ... jaz imam še eno novo besedo "pleh kurci" :whistle: mam slabe izkušnje :lol1:
greenninja Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 od kar so tercialke pogruntale izraz "pleh pičke" ... kupujemo plastičarje ... A-a, kupujemo jih ker dajejo antikorozijsko garancijo samo pri avtih. Kdo se bo pa še na mopedih s tem zajebaval... :hmm:
avro Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 od kar so tercialke pogruntale izraz "pleh pičke" ... kupujemo plastičarje ... :hmm: plastični k...i plastične p...e :hmm: a te že ne obstajajo??? :P :P :P
misty Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Dej nehaj že enkrat gofljat. Forum te je poln že nekaj časa, pa en zapis bolj bolan od drugega. jaz imam še eno novo besedo "pleh kurci" :whistle: mam slabe izkušnje :lol1: se ne prepoznam. Padam zgolj na gotovino :P A-a, kupujemo jih ker dajejo antikorozijsko garancijo samo pri avtih. Kdo se bo pa še na mopedih s tem zajebaval... :hmm: ti se pa res ne rabiš zaradi tega sekirat, ninja ma dovolj drugih, hujših problemov :P :hmm: plastični k...i plastične p...e :hmm: a te že ne obstajajo??? :P :P :P izraz do vaških tercialk še ni prišel. In dokler ni potrjen iz njihove strani, ne šteje ...
_THUNDER_ Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 lep pozdrav, sem pizdek 69 in sem plastičar že 10 let... (aplavz) "Zdravo pizdek 69!" Odločil sem se da tako ne mislim več živet.. ...zato bom nabavil drekpumpo in kar naenkrat imel porihtano podstrešje.... (aplavz) :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se